Pepinno Posted January 31, 2006 Author Share Posted January 31, 2006 a fost SUPER...demult nu am mai alergat atata...merita sa facem o traditie din asta.. Alte pareri? Link to comment
Brainiac Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Cati ati fost? Poze, ceva? Link to comment
Alezz Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Sper sa imi revin pana martea viitoare . Link to comment
Abram Burel Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Inteleg ca Pepinno l-a alergat pe Alezz-u' de i-a rupt spinarea (asta daca nu e altceva la mijloc) Zau ca as fi si eu interesat, dar nu a asa târ-ţâc-poc. Evident ma refer la pregatire De unde atata graba? Uite, vin si cu propuneri: hai sa facem trei echipe: TM, CNEL, KLES. In felul asta chestia ramane de... club (pana ne rodam, pe urma facem o "nationala" Woo-Chevy si le rupem gura la toate forumurile ). O "etapa" ar dura vreo 2-3 ore (3 meciuri x 30 minute x constanta_lu'_Skinner), ceea ce ar justifica o seara consumata cu sportivitate, urmata mai la vara de ceva bere si suc. Terenurile alea de peste drum de Polivalenta sunt super. Si au si terasa la fel. Ar mai fi multe detalii, dar atat deocamdata... Link to comment
Tommy Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 abramburel: hai sa facem trei echipe: TM, CNEL, KLES si eu care vroiam sa fugaresc cativa cu cielo .. just joke Link to comment
Abram Burel Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Pai ii fugaresti... stai in poarta Link to comment
Tommy Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 gata, de acord, vin si eu Link to comment
Mad MAX Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 (edited) poze ,ceva? cred ca sapt viitoare daca se mai tine si daca o sa fie vremea buna o sa vin si eu (ca spectator)! Felicitari lui Peppino pentru initiativa! Numa' bine! Edited February 1, 2006 by Mad MAX Link to comment
MethodRO Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Eu nu am putut sa ajung. ("> Dar data viitoare promit ca vin! Link to comment
freemind Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Peppi, sper sa nu te superi ca ma bag peste tine, vin cu o contrapropunere: D u m i n i c a d i m i n e a t a, sau ma rog, in prima parte a zilei ???? "> Link to comment
Alezz Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Lol,auzi tu TM vs CNEL ce meci tare daca stau sa ma gandesc posesorii de CNEL sunt numai oameni cu greutate de la 90kg in sus...wow o sa jucam cu d'astia care au 40de kg cu haine cu tot bine exclusi fiind Peste si Tico RS... Link to comment
dreaQ Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 42 sa fim bine intelesi. Marti ma bag si eu la una mica... > Link to comment
NFS Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Ati pus-o! > Ca nici eu nu-s chiar usurel (numa vreo 90). Nu-i vorba, ca nu stau prea bine pe picioare... da' si cind am cazut, popice fac din voi! ) Link to comment
sebian Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 abramburel: hai sa facem trei echipe: TM, CNEL, KLES si eu care vroiam sa fugaresc cativa cu cielo .. just joke nu vreti si o echipa reno? Link to comment
Abram Burel Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Sau "by Renault" Chiar e o idee buna. Deci am avea 4 echipe: - Woo Juniori - Woo Seniori - Chevy - All Cars Asta ar insemna campionat pe cinste cu 2 meciuri pe etapa. Link to comment
Leutzu Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Ma bag si eu la meci co o singura conditie...joc portar. Link to comment
Alezz Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 (edited) Ma da multi viteji se arata dupa...unde puii mei ati fost marti??? Edited February 2, 2006 by Alezz Link to comment
me_dea Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 oare pot veni si fete ) pt galerie Link to comment
steph Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 baieti cred ca marti contati pe mine un jur de 95 kg. Link to comment
Maniaku Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 (edited) @Alezz Unde dracu' ai vazut tu din astia de 40kg la TM??? Stepf-95kg, NFS-90kg, peste-100xxxkg, Tico RS-100 si ceva, subsemnatul-112 kg !!!! Si promit ca data viitoare voi fi prezent!! @me_dea vei fi primita cu Muuuuulta caldura , daca citeste Maniaka ma jupoaie ) Edited February 2, 2006 by Maniaku Link to comment
Alezz Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Tu si NFS intrati la caregoria alte auto... Link to comment
Leutzu Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 De ce mann, ca doar nu o incalzesti tu...si nici eu (in caz ca citeste Tigrutza ) Link to comment
Maniaku Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Cum grasule Alte auto??? pai bolizii aia mici unul galben si unul argintiu cum se numesc??? AlteMasini Matiz sau cum???? Link to comment
Alezz Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Hai sa te vad ce pui la profil,ca acu nu mai merg 2 auto > . Link to comment
Recommended Posts