Jump to content

Fotbal In Sala Sau Afara ( Miuta )

Recommended Posts

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Inteleg ca Pepinno l-a alergat pe Alezz-u' de i-a rupt spinarea (asta daca nu e altceva la mijloc)

Zau ca as fi si eu interesat, dar nu a asa târ-ţâc-poc. Evident ma refer la pregatire :D De unde atata graba?

Uite, vin si cu propuneri: hai sa facem trei echipe: TM, CNEL, KLES. In felul asta chestia ramane de... club (pana ne rodam, pe urma facem o "nationala" Woo-Chevy si le rupem gura la toate forumurile :D ). O "etapa" ar dura vreo 2-3 ore (3 meciuri x 30 minute x constanta_lu'_Skinner), ceea ce ar justifica o seara consumata cu sportivitate, urmata mai la vara de ceva bere si suc.

Terenurile alea de peste drum de Polivalenta sunt super. Si au si terasa la fel.

Ar mai fi multe detalii, dar atat deocamdata...

poze ,ceva? cred ca sapt viitoare daca se mai tine si daca o sa fie vremea buna o sa vin si eu (ca spectator)! :D

Felicitari lui Peppino pentru initiativa!

Numa' bine!

Edited by Mad MAX

Lol,auzi tu TM vs CNEL ce meci tare =)) daca stau sa ma gandesc posesorii de CNEL sunt numai oameni cu greutate de la 90kg in sus...wow o sa jucam cu d'astia care au 40de kg cu haine cu tot =)) bine exclusi fiind Peste si Tico RS...

@Alezz Unde dracu' ai vazut tu din astia de 40kg la TM??? Stepf-95kg, NFS-90kg, peste-100xxxkg, Tico RS-100 si ceva, subsemnatul-112 kg !!!!

Si promit ca data viitoare voi fi prezent!!

@me_dea vei fi primita cu Muuuuulta caldura :D , daca citeste Maniaka ma jupoaie :) )

Edited by Maniaku