tico_RS Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 si eu + un prieten, dar nu mai prind poarta, m-am lovit la mana... Link to comment
Alezz Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 In seara asta sunt incert . Link to comment
Pepinno Posted February 21, 2006 Author Share Posted February 21, 2006 vin acolo eu...va ashtept Link to comment
Senna Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Am fost, am jucat pe post de fundas stanga si mi-a placut!!! Imi cer scuze adversarilor mei mai experimentati pt ca i-am cotonogit, promit sa am mai multa grija in ceea ce priveste tackling-ul Pe saptamana viitoare! Pana atunci Link to comment
semit Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 senna , dai o bere joi, am glezna dreapta cam mare dupa 2 contacte cu tine..Alezzu sta bine pe bancuta... il facem antrenor( cu freza aia ) Link to comment
Maryusrow Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Am venit am jucat mi-a placut o sa mai vin. Aseara am venit eu cu echipa pt ca sapt trecuta ati zis ca s-a jucat 4 la 4 dar pt martea viitoare hai sa venim numai daewoo club sa nu mai facem 20 de echipe Link to comment
tico_RS Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 de ce ma? nu ti-a placut sa freci banca? in alta ordine de idei: doar ca nu au conturi, dar toti au daewoo... Link to comment
Leutzu Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Ok, marti venim doar noi... Link to comment
Micutu' Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Buna baieti ...Super tare ideea si ma bag oricand si eu. Sa inteleg ca martea orele 20 trecute fix se pune de fotbal. Locul: terenul de langa Polivalenta Subscriu si eu pt.28.02.2005 and so on. Link to comment
dadyDei Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Mi-a placut!M-am faultat singur(nu i-mi facusem incalzirea,de...) am stat si in poarta ca ...nu mai puteam dar,am avut parte de coechipieri deosebiti...nu s-au suparat pe mine pt. golurile primite(ce este drept ,frumoase)! Pt. care le mutumesc si mai vin si alta data! p.s.:daca vad ca nu mai fac fata,i-l iau si pe DEY...ca,ce mai plangea ("> aseara cand am ajuns acasa ca, nu l-am luat si pe el! Sunt de acord ca,ar fi mai bine sa jucam noi,ai nostrii,ca baietii cu care a venit "Mariusrow" parca erau EXTRATESRESTRII pe langa ceilalti,mai cu burtica... Link to comment
Maniaku Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Sunt de acord ca,ar fi mai bine sa jucam noi,ai nostrii,ca baietii cu care a venit "Mariusrow" parca erau EXTRATESRESTRII pe langa ceilalti,mai cu burtica... Da' ce a-ti jucat cu Barcelona??? Link to comment
tico_RS Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 aoleo! cata modestie pe voi, va ofticati pe tovarashii mei, care v-am zis ca au tot daewoo si or sa isi faca si ei cont curand, dar am iesit de 2 ori doar si asta din motive hilare, cu tot cu burtica mea, cu alcoolistul ala in pantofi si blugi si piticul ala de 18 ani care v-au mancat ficatii de-abia va astept marti... )"> Link to comment
Maryusrow Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Tico RS imi pare rau dar trebuie sa ti spun ca eu am iesit cu echipa mea doar o data asa ca nu stiu cine a frecat banca Link to comment
tico_RS Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 cand o sa jucam in 5 si noi o sa aduc 2+2 cu miros de cirese sa va intretineti, dar nu-i bai, mai e si marti o zi si apropo de banca, de la cine a-ti luat bataie? Link to comment
valy Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 ..ar fi bine sa venim mai mult cei din daewooclub si sa lasam tovarasi akasa...sa ne simtim bine intre noi... Link to comment
NightClub Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 ma bag si eu la un fotbal... Link to comment
Fleshu Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Vin si eu...cu Leutzu. Link to comment
semit Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 as usual voi veni, am jampiere noi ...pana la urma se joaca daewoo vs daewoo sau daewoo vs friends? Link to comment
tico_RS Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 daewoo vs daewoo... livius si bursuc sunt membri, sticla nu le are cu netu... ("> de fapt, s-ar putea sa nu venim sigur ca am ceva prb la munca si cu masina... Link to comment
semit Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 ce hal de zapada da acum in Bucuresti... , ne vedem diseara Link to comment
Senna Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 (edited) Jucatorilor, va anunt ca Senna, cotonagiul sef, nu lucreaza in asemenea conditii atmosferice nu are anvelope pt zloata Pe saptamana viitoare! Edited February 28, 2006 by Senna Link to comment
NightClub Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 off la ce vreme e afara, ma retrag. Vreau sa fie frumos, sa fiu in cea mai buna forma. Si poate jucam daewoo vs nightclub. just kiding! Link to comment
alx Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Si poate jucam daewoo vs nightclub. just kiding! un rugby? oricand! Link to comment
NightClub Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 (edited) ok ma bag...sunt mic si fug mai repede. Dar daca ma prindeti sa zis cu mine. Edited February 28, 2006 by NightClub Link to comment
Recommended Posts