Jump to content

Fotbal In Sala Sau Afara ( Miuta )

Recommended Posts

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@alezz>>nu cred ca amanam. ai uitat ca pe 14 februarie (era plin terenu de zapada) am zis sa amanam si... :|

cred ca vin, doar daca trece semit pe la mine sa ma ia :D

:spumelagura: da chiar cand am zis eu sa amanam pe 14 februarie mi-a dat toata lumea in cap desi era 14 februarie+zapada..deci va astept diseara :banana: ..PS: VIO ai HVV si cine aduce ceaiul????

Edited by semit

pai la 8 va fi gol prin Bucuresti...

cu parere de rau, am plecat la 19.45 de la Armeneasca si am facut 20 de minute pana la Udriste(300m) unde s-a blocat total traficul...si m-am intors acasa :dizzy: ., imi pare rau poate mergem maine daca se face vremea mai buna...

Edited by semit

Am fost, am jucat la 2 porti , super grav.

Am fost 7 persoane...eu, cristi (cel cu care maiv eneam eu la fotball), un alt prienten de-al nostu (nu ii stiu userul), fleshu, tico_rs si inca 2 baieti carora nu le stiu userii (unul din ei are un amtiz rosu).

Oricum a fost superb.

am fost eu cu Livius si Bursuc, a fost destul de aiurea FARA RESTUL dar sa zicem ca am mai scos cateva pachete de tigari (unii) si cateva sarmale (eu...) si a fost un antrenament bun pentru cand va veni caldura...

Datorita unor comentari venite la adresa organizatorului( adika eu ), urmatoarea intalnire sportiva va avea loc numai cu posesorii de autoturisme Daewoo...sau membrii DaewooClub...

Rog pe toti cei care au vecini,prieteni,rude dornice de alergatura ,sa ii redirectzioneze in alta parte...

Ganditzi-va ca v-a venii perioada calda,perioada in care mai totzi vom venii la fotbal...O sa ajungem sa facem cate 6 - 7 echipe daca continuyam sa ne aducem cunoshtintzele...shi nu vom mai intzelege nimik nici din 3 ore de alergat...

Asa ca am sa va rog sa nu va suparatzi ,dar cred ca e mai bine asa...Am ANUNTZAT ACUM PANA NU E PREA TARZIU...

Apropos..pozaru` se lasa ashteptat?

De ce nu ne baga nimeni in seama?, tre sa chem personal pressa? OK ..ma ocup shi de asta..

In consecintza va ashtept MARTZI 7 MARTIE 21 : 30 la locul bine shtiut...

PS : nu cautatzi motive de a nu venii...am sa fac personal prezentza...cine nu vine v-a avea parte de 4 pene saptamana viitoare..( BLESTEM )

1`PEP`u

Edited by Pepinno

Odata cu venire caldurii au apparut shi problemele cu rezervarea...

Martea asta o sa putem juca de la 21:30..dar urmatoarele dati jucam de l;a ora 21:00..

Am facut abonament cu precizarea de a juca cel putzin 2 ore ( adika jucam ,nu jucam platim 2 ore ) in fiecare MARTI ORA 21:30

PS : va rog sa fiti consecventi...adika morti copti ,la teren cu voi...!!!!!!!!

nu era mai bine la 20.00? si totusi ce va atrage la acel teren in afara de pretul imens si conditiile zero (no parking, plasa din mijloc "care este" si plasele portilor care nu exista?) intreb si eu nu dau in cap :>

Edited by semit