Pepinno Posted February 3, 2006 Author Share Posted February 3, 2006 Aloooo!!!!!!! Domnilor..ce naiba..venim sa ne "relaxam" nu sa ne rupem gatu`..pe postul de portar e batalie mare din cauza numarului mare de chilograme pe care le aveti in plus... Am auzit o discutie joi seara intre Peshte si nu mai shtiu cine...cica domnu e la cura de slabire de cc 2 saptamani shi deja se vad rezultatele...a dat jos...2PUNCTE ) ( Unitate de masura a metalelor pretioase ) Vreau sa va vad pe teren ,cum mancati iarba...deja am vb pt maieuri colorate ...Vreau sa aud pareri in privinta culorilor... 1`ALB - ALBASTRU 2`GALBEN -ROSU 3`PORTOCALIU -NEGRU trebuie sa alegem una din combinatii Toate vor fii inscritionate DaewooClub.ro SAU WooTeam PS: deja am rezervat teren pt marti care vine...de data asta am rezervat 2 ore,datorita faptului ca s-au anuntzat extrem de multi doritor Cu respect PEP`u Link to comment
NFS Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Pai numa 1 echipa se va imbraca in tricouri? galben-rosu (Galata) sau/si alb-albastru DaewooClub.ro cred ca ar fi mai misto. Link to comment
Vlad Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 f. misto cu tricouri .///da ros-albastre nu se poate? Link to comment
Alezz Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Da alb-rosii nu se fac...Peeeeeep ce facam ma cu astia care zic "sapt asta vin si eu" si marti seara canci iar venim 5 oameni...de unde draq atatia bani...trebuia sa iei o ora si mai jucam dupa aia,oricum dupa noi nu mai joaca nimeni. Link to comment
Brainiac Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Nu e asa alezz-ule, o sa vezi ca marti o sa fie lumea, deja stiu multi despre fotbal, v-ati adunat voi o data, deci e clar ca e "pe bune", asa ca o sa fie destui marti. P.S. oricum, acolo poti sa faci rezervare de n'shpe ore, tu platesti in momentul in care ajungi, pentru cat vrei tu. Daca sunt prea putini, se dau doar banii pentru o ora, urmand ca in cazul in care mai apar sa se prelungeasca. Link to comment
valy Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 habar nam avut eu de asa ceva ...marti semnez condica si je.. Link to comment
Pepinno Posted February 4, 2006 Author Share Posted February 4, 2006 (edited) Datorita faptului ca voi nu ma luatzi in serios , mi-am luat libertatea de a aalege personal culorile...acestea vor fi: ALB ...una din echipe ...ALBASTRU cealalta Avetzi ceva de comentat?...Mmmmm... .Ma bucur ca santem deacord Edited February 4, 2006 by Pepinno Link to comment
valy Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 ...in concluzie ia ziceti marti ne mai bagam la un fotbal sau nu.... 1.Valy Link to comment
Pepinno Posted February 6, 2006 Author Share Posted February 6, 2006 Normal...ca ne rupem oasele`n fiecare MARTI... Am vb. am rezervat teren...deci ne vedem acolo...Marti 7 FEBRUARIE ora 20:15 ATENTIE !!!! o sa fie frig de o sa ne ia gaia...asa ca haine groase...pt cine sta pe bara Vad ca lista arata deocamdata asa: 1.Valy 2. Maniaku 3`PEP`u Link to comment
dreaQ Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 (edited) 1.Valy 2. Maniaku 3.`PEP`u 4.dreaQ Sper sa ne strangem de 2 echipe...ssa nu jucam tenis de picior Edited February 6, 2006 by dreaQ Link to comment
Leutzu Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 (edited) 1.Valy 2. Maniaku 3.`PEP`u 4.dreaQ 5. Leutzu (poate mai vin cu 2 amici - nu stiu decat pe la ora 6 seara). Later edit...am dat si un anunt la baietii din insane poate ne strangem 2 echipe. Edited February 7, 2006 by Leutzu Link to comment
Alezz Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Vin si eu...Peeeeep adu tinichigiiiiiiii . Link to comment
Brainiac Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Incerc sa fiu acolo la 8 Link to comment
dreaQ Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 (edited) Se mai tine ca sa stiu ce fac. Sa nu ajung acolo si sa raman de mazeta... later edit: NU mai pot ajunge ca plec la 9 de la serviciu. Nu am rezolvat cu plecatul cum speram. Greu e la patron ("> ("> Edited February 7, 2006 by dreaQ Link to comment
Maniaku Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Normal ca se tine!!! Mai vin si eu cu un prieten!!! Link to comment
Pepinno Posted February 7, 2006 Author Share Posted February 7, 2006 (edited) 20:15 voi fi acollo...haine groase pt cine sta pe bara.. e frig al dreaq de tare... Poate facem shi poze acum... hai unu cu aparatu` Edited February 7, 2006 by Pepinno Link to comment
Maniaku Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Gata, am fost , am jucat, mai vreau P.s. Am fost 12 la numar !!!! Link to comment
Leutzu Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Si eu mai vreau...doamne cat de belea a fost...mai nasol e ca acum abia pot sa ma misc... Link to comment
valy Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 super..numai sa-si lase Maniaku' prietenul acasa sa numai am cosmaruri ...nu de alta dar de 2 ori era sa mor strivit de panzer... Link to comment
JMu Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Pepinno said: 20:15 voi fi acollo...haine groase pt cine sta pe bara.. e frig al dreaq de tare...Poate facem shi poze acum... hai unu cu aparatu` Ehhh.. daca te gandeai mai devreme de ora 18 sa zici ma prezentam eu pe post de fotograf de serviciu (d'abia astept sa fac un "test drive" la Canon-ul A620 de la serviciu...). Da' nu-i bai, saptamana viitoare ma dotez cu 2 aparate foto+trepied, si va imortalizez efortul (nu, la fotbal nu ma bag). Numa' sa ziceti ora si locatia. Link to comment
Vlad Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 A fost super...distractie la greu... Link to comment
Brainiac Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 De saptamana viitoare incolo, poate acordam si un premiu pentru cel mai bun marcator. Sa zicem ca cine da cele mai multe goluri face cinste la toata lumea cu un ceai la Mac, dupa meci. Ce zici Vlade? Link to comment
Vlad Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 hahahah.smekere...ahahahah.ok..de data viitoare joc in aparare Link to comment
Recommended Posts