Jump to content

Fotbal In Sala Sau Afara ( Miuta )

Recommended Posts

Ok, primele efecte dupa o lunga perioada inc are sportul a lipsit cu desavarsire se vad deja...mi s-a unflat meniscul de la piciorul drept...sper sa treaca pana marti sa nu fie nevoie de doctor. Oricum sper sa ma refac pana data viitoare.

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am o fasa elastica...si vad ca isi face treaba. Ce ma enerveaza este senzatia aia in care o ia genunchiul in spate...oricum e client vechi meniscul asta...deh...daca nu am facut incalzirea necesara... :D

Cand eu v-am spus ca sportul e greu daca stai acasa...nu m-atzi crezut...si cred ca ar fii bine sa acordam un premiu celuI mai buN marcator( POMANAGIU ) =))

cine ?cum? se simpte cineva...eu macar am fost accidentat...de soarta..

Edited by Pepinno

Miercuri (15/02) contati si pe mine! Eu daca zic ca vin, pai poa sa dea si cu tunu ca tot imi fac numarul :D s-ar putea sa aduc si un prieten, tot tehnician transmisii wireless ca si mine (suntem si colegi) Daca ne ocupam cu transmisia datelor prin eter, si nu prin corpuri materiale, asta nu inseamna ca nu dam la gioale > :) si :D

Valentine's day se sarbatoreste doar daca prietena este Englezoaica sau Americanca. Daca ea nu este, de ce am sarbatori cultura americana cand noi suntem romani. De ani de zile scapam pe 24 Februarie fara macar un "te iubesc" sau un sarut aparte.

Asa ca va dau eu scuza:

"Draga mea, Valentine's Day este o sarbatoare americana, noi vom sarbatori de Dragobete, romaneste !"

si gata... sunteti liberi Marti seara.

De acord cu remix, nici eu nu am nimic de sarbatorit pe 14 februarie, asa cum nu am nici pe 4 iulie si nici pe 14 iulie si pe nici o alta data de genul asta. Si eu vin marti seara.

P.S. cred ca ar fi indicat sa deschidem si pentru rubrica de fotbal un topic separat in fiecare saptamana, asa cum este la "Intalnirea saptamanala", mai ales pentru ca se pare ca sunt destui participanti si poate unora le este greu sa citeasca de fiecare 5-6 pagini ca sa vada unde, cand si cum se joaca in saptamana respectiva.

Va salut, desi sunt incepator aici as veni si eu.. daca se poate sa-mi trimita si mie cineva pe pm datele(unde, cand stiu, ora si cat costa) ca eu nu am inteles mare lucru de aici :redface: ,va multumesc anticipat..PS: am doar 95kg :)

In fiecare Marti la ora 20:00 cum faci dreapta sau stanga sa urci cu masina spre Polivalenta(Tineretului) dupa 50 de metrii ce incepi sa urci pe partea dreapta vezi terenurile si implicit multe masini cu autocolante Daewooclub.ro pe ele.

Cine a zis miercuri ma???Atat ii trebuie,marti s-a tinut si se va tine in continuare,pe terenurile sintetice le la polivalenta(de jos la intrarea in parc)600mii ora.

Si a mai zis cineva ca e aiurea data???Draga domnule daca era aiurea nu mai veneau 15 oameni data trecuta :dizzy: .

Si a mai zis cineva ca e aiurea data???Draga domnule daca era aiurea nu mai veneau 15 oameni data trecuta

cred ca auzis ca e aiurea doar pt saptamana asta. deoarece sunt cativa care vor sa sarbatoreasca aceasta zi de (14 feb ) ... :D

cred ca auzis ca e aiurea doar pt saptamana asta. deoarece sunt cativa care vor sa sarbatoreasca aceasta zi de (14 feb ) ... :D

Ha,ha,ha..in sfarshit ..santem prea multi...nu`i nimik...

Va astept MARTI (14 02 2006..)ORA 20:15...

Va og nu mai incercati sa schimbati data...bagam in ceatza pe cei care vor sa ne onoreze cu prezenta...

Am jucat MARTI si va ramane MARTI...MARTI e seara de SPORT

ASA ca dechid lista :

1`PEP`u

Rog SuperMegaadvizor sa faca cat mai publica sectiunea SPORT!!!!!! Cu afceasta ocazie noi vom fii mai sanatosi iar masinile mai ushoare...

Edited by Pepinno

1. Mai lume pana la urma in ce zi a ramas???

2. Am eu numarul de tel de la o sala acoperita, inchalzita, cu dusuri etc. pret 650 000 ROL ce ziceti??? Este in curtea Scolii generale nr. 80 vis-a-vis de McDonald's Dristor!!!

Marti nu pot!!! De parcare nu am intrebat , dar am sa ma interesez!!! Prietenii mei se duc acolo tot timpul! Si nu se duc niciodata fara masini!! (Renault Clio, Renault Megane, Pug 307, Seat Leon, Opel Astra etc.) deci cred ca exista loc de parcare!!!