Jump to content

Patinoar Pentru Masini

cipiamon

Recommended Posts

La vreo 25 de km la vest de Bucuresti, intre Bolin Deal Si Bolintin VALE, pe camp :lavolan:

O balta inghetata, intrau masinilea si se dadeau pe gheta :mrgreen: excelent m-am dat si eu, a fost foarte interesant, erau si spectatori pe margina, dar foarte putini stiau, erau doar vreo 3 masini, cred ca asa e si acum daca vreti sa mergeti.

Apropo, nu exista nici un pericol, balta nu este deloc adanca, e doar un fel de apa peste camp care a inghetat. post-1748-1138540030_thumb.jpg

Bolintin Vale si Bolintin Deal sunt pe autostrada Buc-Pitesti, deci trebuie sa iesi pe Iuliu Maniu si o tii tot inainte pana dai de autostrada. Cand am fost eu pe Buc-Pitesti acum vreo 2 luni drumul era nasol rau pe vreo portiune de 15 km incepand cam de la km 20-25. Pe sensul spre pitesti e mai bine, pe sensul spre Buc e stricat rau drumul.

Deci se ajunge asa, pe Iuliu Maniu se isese din Bucuresti, se trece de carefour, si dupa a doua pasarela se face la dreapta, eo o curba de de 360 de grade care merge cam paralele cu autostrada ca sa ajungeti la Ciorogarla, mergeti tot inainte si dupa cirogarla e o padure si bolint deal, tot inainte si dupa putin timp apare patinuarul, pe dreapta. E simplu, dumul nu prea e bun dar de ajuns e usor, tineti minte doar sa faceti la dreapta dupa a doua pasarela.