cipiamon Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 La vreo 25 de km la vest de Bucuresti, intre Bolin Deal Si Bolintin VALE, pe camp O balta inghetata, intrau masinilea si se dadeau pe gheta excelent m-am dat si eu, a fost foarte interesant, erau si spectatori pe margina, dar foarte putini stiau, erau doar vreo 3 masini, cred ca asa e si acum daca vreti sa mergeti. Apropo, nu exista nici un pericol, balta nu este deloc adanca, e doar un fel de apa peste camp care a inghetat. Link to comment
Maniaku Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Care mergeti??? Ca vreau sa ma joc un pic cu masina!!! Link to comment
aztec Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 sunt la munca.. ca deja eram pe drum altfel... Link to comment
mike.omega Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Am gasit asa ceva pe nisip, se adunase apa si a inghetzat, loc cam cat sa intorci masina deci destul de niste pirueste gratioase PS: Is it legal? Link to comment
aztec Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 it's off-road.. deci nu se aplica legile circulatiei pe drumurile publice Link to comment
steph Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Vreau si eu. Unde? Mai sunt sanse sa fie inghetata si acum? Link to comment
cipiamon Posted January 29, 2006 Author Share Posted January 29, 2006 ieri tot cam la fel a fost vremea, si gheata era tun, daca mergeti nu uitati sa faceti poze Link to comment
steph Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Zi-mi pe unde tre sa ies din buc etc. Acum sunt cam 6 grade Link to comment
bogdan_o Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Bolintin Vale si Bolintin Deal sunt pe autostrada Buc-Pitesti, deci trebuie sa iesi pe Iuliu Maniu si o tii tot inainte pana dai de autostrada. Cand am fost eu pe Buc-Pitesti acum vreo 2 luni drumul era nasol rau pe vreo portiune de 15 km incepand cam de la km 20-25. Pe sensul spre pitesti e mai bine, pe sensul spre Buc e stricat rau drumul. Link to comment
cipiamon Posted January 29, 2006 Author Share Posted January 29, 2006 Deci se ajunge asa, pe Iuliu Maniu se isese din Bucuresti, se trece de carefour, si dupa a doua pasarela se face la dreapta, eo o curba de de 360 de grade care merge cam paralele cu autostrada ca sa ajungeti la Ciorogarla, mergeti tot inainte si dupa cirogarla e o padure si bolint deal, tot inainte si dupa putin timp apare patinuarul, pe dreapta. E simplu, dumul nu prea e bun dar de ajuns e usor, tineti minte doar sa faceti la dreapta dupa a doua pasarela. Link to comment
Recommended Posts