Jump to content

Intalnire Joi, 2 Februarie 2006, Sala Polivalenta

Recommended Posts

De data asta vin si eu suta in suta. :) >-

Imi permiteti sa ma folosesc de marea audienta de care se bucura aceasta sectiune pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa comande piese pe site-ul autodaewoo.ro si sunt descurajati de taxele postale, oarecum semnificative pt comenzi mici. Urmeaza sa fac pt mine o comanda mare, care oricum primeste transport gratuit. Daca cineva este interesat sa comande o piesa dati-mi pm sa o adaug cel tarziu pana miercuri. Daca vreun moderator considera ca post-ul meu nu este bine pus in aceasta sectiune este rugat sa il mute. Am considerat ca trebuie sa aiba audienta cea mai mare, deoarece vine in ajutorul membrilor care doresc si ei sa comande maruntisuri dar sunt descurajati de taxele postale.

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

As vrea sa vin si io la intalnire,dar dupa calendarul meu 3 pica vineri nu joi.

La ce ora e intalnirea si cand e de fapt...3.02.2006=vineri sau joi pe 2?

acuma am vazut ora 20..dar cu ziua cu ziua cum ramane?

Edited by entaro79

Intalnirea e Joi pe data de 2. In spate la polivalenat la parcarea de jos. De obicei ne strangem in jur de 7 dar cel mai bine este sa vi intre 7:30 si 8.

Saptamana asta chiar am sa vin pe la 7:30, deoarece am vineri examen.

Mea culpa, am gresit titlul, concentrat fiind pe mesajul propriu-zis. Este posibil ca intalnirea sa se prelungeasca si dupa ora 0, cand ziua va deveni vineri, 3 februarie 2006 :banana:

Gasesc autocolante Joi? sau trebuie sa le le comand inainte?

Gasesti. Intrebi de Satori (dar intrebi frumos, ca e rau si face urat daca il deranjezi la intalnire) :D .

P.S. fiind nou, presupun ca te pregatesti si pentru botez, nu? =D>

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...