Brainiac Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 @viorem87 : Intreba in parcare cine este Satori! El e omul cu colante. Cu colanti, te rog frumos, da? Are de-aia frumosi, cu daewooclub, cu chevroletclub, de interior, de exterior, pe orizontala, pe verticala, cum vrei tu, dar colanti sa fie. Link to comment
SORAN Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Vin si eu si aduc si ce trebuie (stie el ce! ) Link to comment
sebian Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Ce exercitiu de perspicacitate ) Deci SORAN ii va aduce leji Domnului Burel Abram...asta pentru cei care n-au citit tot topicul si se simt bulversati Link to comment
Vlad Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 ai iesit bine la teste Sebiane!!! da ce codat vorbesc ei!!! o sa vin si eu si o sa am ceva misto...stiu unii ce! Link to comment
Senna Posted February 2, 2006 Author Share Posted February 2, 2006 Cine are bonuri (chitante) de benzina, de la alimentari, si nu le baga pe vreo firma si deci n-are ce face cu ele este rugat sa-mi aduca si mie cateva. Multumesc anticipat. Link to comment
guru Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Nu mai vreau concurs de masini murdare, cred ca azi o spal, pentru ca prin parbriz se mai vede doar in raza stergatoarelor. Cred ca vin cu ea curata Link to comment
NFS Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Senna > Ti-aduc eu unul de acum 2 zile, aprox 28 litri benzina Petrom 95 Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Nu mai vreau concurs de masini murdare, cred ca azi o spal, pentru ca prin parbriz se mai vede doar in raza stergatoarelor. Cred ca vin cu ea curata Lasati-va de sportul asta! Nu aveti nici o sansa in fata mea! > Link to comment
guru Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Pai am spus ca o spal, deci ies din schema! Link to comment
JMu Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Cine are bonuri (chitante) de benzina, de la alimentari, si nu le baga pe vreo firma si deci n-are ce face cu ele este rugat sa-mi aduca si mie cateva. Multumesc anticipat. Senna, iti aduc si eu 2 bonuri Lukoil 95: 72RON si 90RON. Eu cred ca ajung pe la 19-19:30. Link to comment
Brainiac Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Lasati-va de sportul asta! Nu aveti nici o sansa in fata mea! > Daca vii tot cu masina cu care ai venit saptamana trecuta (pe care s-a mai adaugat si jegul de saptamana asta) nici nu as sfatui pe cineva sa incerce sa te provoace. S"> Cred ca tu te uiti in talon zilele astea ca sa iti aduci aminte ce culoare are masina ta Link to comment
aztec Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 apare vre-un constantean? care sa se intanleasca sambata in cta cu mike-omega? am ceva de trimis Link to comment
CT_ZDB Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Constanteni vin, dar nu o sa ajunga prea curand pe meleagurile natale. Sa concurez si eu la trofeul "Cea mai murdara masina din parcare?" Link to comment
VIPER Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Daca vin, si daca vin cu masina, ramaneti aproape... Ca sa vad in oglinzile laterale trebuie sa scot capul pe geam Link to comment
Mad MAX Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Nu cred ca a fost pe la intalnire vreo masina mai jegoasa ca a mea! Noroc ca are culoare antijeg! Bine ... nu am stat sa analizez foarte mult pt ca a fost o intalnire cu probleme! Am stat numa cu nasu in masina! Cei care au fost stiu despre ce e vorba! Link to comment
Mike1 Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Iar eu nu cred ca a fost vre-o masina mai curata ca a mea ) Lucrul cel mai imbucurator a fost prezenta inregistrata (n-are omu' loc sa mai parcheze masina ) PS multumesc frumos Ileana si Shenk pentru gestul vostru Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Nu cred ca a fost pe la intalnire vreo masina mai jegoasa ca a mea! Noroc ca are culoare antijeg! Bine ... nu am stat sa analizez foarte mult pt ca a fost o intalnire cu probleme! Am stat numa cu nasu in masina! Cei care au fost stiu despre ce e vorba! Eu nu as pune pariu daca as fi in locul tau. Link to comment
Mad MAX Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Asa este a fost prezenta ridicata la intalnire! Vine caldura si de asta ... @Zmeu: scuza-ma ... nu am vrut sa te detronez ! Mii de multumiri lui Pepinno care a fost foarte de treaba si ne-a ajutat cu un sfat! Am fost terifiati de sunetul masinii lui dsign ( mai ales al cauciucelor ) si ii transmitem felicitari pentru achizitia recenta! Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Fii linistit, nu m-ai detronat. Ma gandesc sa ma detronez singur azi dar inca sunt in dubiu... Sa o spal? Sa nu o spal? Grea decizie! Sfaturi ceva? Link to comment
Tommy Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 negativ, e pacat sa nu mai bata la ochi Link to comment
Mad MAX Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 eu zic sa o speli! Te declaram castigator la concursul asta pentru inca 2 sapt! Spal-ooooo!!!! @Tommy: Ai fost la intalniri aseara? Link to comment
Tommy Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 (edited) am fost da dar nu te-am identificat.. care erai? chiar m-am uitat dupa tine.. dar nu te-am nimerit Edited February 3, 2006 by Tommy Link to comment
Mad MAX Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 ala care umbla la farurile lui vlad! Tu care erai? Link to comment
Tommy Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 (edited) care ti-am dat seminte vroiam sa facem o proba la frane le-ai facut pina la urma? a trebuit sa plec pe la 9.. Edited February 3, 2006 by Tommy Link to comment
Mad MAX Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 (edited) da ... le-am facut! Nu facea contact bine un pin la mufa de la far! Ti-au placut jucariile din faruri? Edited February 3, 2006 by Mad MAX Link to comment
Recommended Posts