Tommy Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 nu prea mi-am dat seama cum lucra electromagnetul ala, dar se vedea fain sa stii ca am fost al 3-lea venit chiar daca printre primii plecati pacat ca nu am testat franele.. Link to comment
Mad MAX Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 iti explic eu cand ne mai vedem cum lucra! poate joi ... Si cu franele ... si mie imi pare rau ca n-am facut un test! poate joi ... Am incercat cu masina lui valy si nu mi s-a parut mare diferenta fata de a mea, iar fata de a lui vlad e diferenta de la cer la pamant! Link to comment
Tommy Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 (edited) nu m-am uitat, Vlad ce frane are? lanos parca? Edited February 3, 2006 by Tommy Link to comment
Mad MAX Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 da, de lanos! facem un test sapt viitoare! parca vad ca eu castig! )"> Link to comment
Tommy Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 (edited) nu-i bai eu am noroc la table "> dar poate intra si altii si pierdem amandoi daca vine sebian, ne omoara pe amandoi Edited February 3, 2006 by Tommy Link to comment
Mad MAX Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 eu glumeam cu castigatul ... oricum am cele mai jalnice frane! Link to comment
remix Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 (edited) Dragi coforumisti da' nu puteati sa discutati si voi mai multe pe privata ? Deci da, am fost, am vazut, am plecat. Ca de obicei. Well, pe data viitoare cand oi mai veni. Edited February 3, 2006 by remix Link to comment
JMu Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 fftopic: No offence, da' nu mai bine ati fi vorbit pe un messenger? Multa lume aseara intradevar, inclusiv cateva dacii si un BMW (no comment!!). @Zmeu: spal-o nene, ca o te amendeze vreun gărcică pe motiv ca nu e trecuta corect in talon culoarea masinii! @ileana: sa-mi aduci pixul joia viitoare! (glumeam ). Link to comment
Mad MAX Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 @remix: Nu cred ca ne permitem sa ne tragem de sireturi asa incat sa ne adresam unul altuia cu apelativul "bah" !! Oricum ... erau impresii despre intalnirea consumata si planuri pentru viitoarea intalnire! Pune si tu impresiile tale aici si gata! Link to comment
ileana Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 @JMu, ti-am spus sa mi-l ceri cand pleci...treaba ta, eu m-am atasat deja de pix...s-ar putea pana ca joia viitoare sa fie deja sleit de ..pasta Link to comment
sebian Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 dar poate intra si altii si pierdem amandoi daca vine sebian, ne omoara pe amandoi unde ploua? Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 eu zic sa o speli! Te declaram castigator la concursul asta pentru inca 2 sapt! Spal-ooooo!!!! @Zmeu: spal-o nene, ca o te amendeze vreun gărcică pe motiv ca nu e trecuta corect in talon culoarea masinii! Daca ati insistat voi si mi-ati si promis ca tot a mea o sa fie declarata castigatoare si saptamana viitoare, am fost si am spalat-o. Amintiti-mi totusi ca data viitoare sa nu o mai spal la spalatorie ca m-am udat tot tot dand indicatii. Daca era dupa ei masina mea se intorcea tot cu dungi. Si cand ma mai gandesc la ce aerisiri false beton imi luam din targ cu banii dati... Link to comment
Tommy Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 sebian : unde ploua ? tot acolo.. dar cu bere Link to comment
JMu Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 @ileana: eh, asta e... acum am masina descompletata.. fara pix! Da' macar ai observat ce gros e? ) @zmeu: aha, deci tu de fapt ai expero alb... ce chestie! zau ca nu stiam ca-i alb! / Link to comment
Brainiac Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 @ileana: eh, asta e... acum am masina descompletata.. fara pix! Da' macar ai observat ce gros e? ) Nu te mai lauda atata. Daca vrei sa stii, Ileana, atunci cand il cauta pe "baiatul care i-a dat pixul ala" a fost sfatuita sa il pastreze, iar ea a spus urmatoarele "pai ce sa fac cu el, ca e prea subtire" . Ileana este rugata sa confirme Link to comment
Maniaku Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 pai da mai, dar a zis ca e prea subtire JMu nu pixul!!! Link to comment
ileana Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 confirm...ambele variante Link to comment
luck33ro Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Bai domnilor ... in ce consta botezul noilor venitzi? am auzit pe cineva cum il speria pe un forumist sa se pregateasca ... S"> - sa stiu daca incerc sa vin si io data viitoare! )"> Link to comment
remix Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Incearca, daca si reusesti vei avea o multime de povestit nepotilor... UM... daca nu ai deja copii va fi mai greu sa-i faci de acum incolo, dar vom incerca sa evitam zonele sensibile. Link to comment
Recommended Posts