mike.omega Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Locatia si ora va sunt cunoscute, eu doar propun sa mergem in cadrul viitoarelor intalniri la un paintball, sau darts Am inteles ca s-a deschis un teren nou de paintball la iesirea din oras spre ovidiu undeva pe dreapta, si e si convenabil. Doritori? Link to comment
sebian Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Daca o organizati peste doua saptamani (e.g. 18 februarie) ma bag si eu la o vopsea ...saptamina 13-19 sunt in ctza Link to comment
MCojo Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Suna frumos chestia cu paintball-ul..."focontioneaza" si iarna?! Link to comment
mike.omega Posted January 31, 2006 Author Share Posted January 31, 2006 Binenteles In loc de fotbal noi jucam paintball Din cate am inteles de pe la colegi e 2000ROL bila de vopsea si echipamentu e gratis daca iti iei 100 de bile sau ceva de genu, trebuie sa ma interesez mai exact Link to comment
MethodRO Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Crezi ca ai face fata mai Mike? Sau vrei sa te calmezi ? Ai boala pe vreun prof/profa? Lasand toate la o parte vreau mai multe detalii. Eu unu m-as baga. Dar ca si Sebianu ajung pe 18 pe acasa. Link to comment
mike.omega Posted January 31, 2006 Author Share Posted January 31, 2006 Daca ar fi sa ma razbun pe profi as fi ajuns de mult la tembelizor Las ca ma interesez si vin cu preturi si informatii mai exacte Link to comment
ToPser Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 mike ...stii eu am terminat toate seriile delta force ) esti sigur ca vrei sa faci asta ??? TopSer Jr. Link to comment
ga^dele Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 acuma sa nu facem referiri la menbri mai ponderati...pentru ca sunt o tinta mai usoara...dar nu bag mana in foc pentru safari...cred ca ne ia pe toti merge foarte bine paintball...ar fi bine venite dupa iarna activitati care sa mai scoata din noi "mirosurile" de carnati si cine stie ce mancare de vita/porc...acuma dupa prederinte... cand da caldura mergem si jucam un tenis cu piciorul la rex.. Link to comment
test_driver Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Paintball. Eu am facut armata decurand, si am si tras. Bine decurand fatza de cei care au facut-o, am si eu 4 ani de cand am terminat-o. Link to comment
paul_marines Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Intr-adevar interesanta invitatie. Cu experienta mea si fizicul lui Mike eram favorit. Acum ca sunt mai impozant, orice incepator imi poate stalci dos-ul si cu ochii inchisi. Link to comment
MethodRO Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Acum daca ma gandesc bine poate il aducem pe ZDB ca sa ne razbunam pe sectorul moderatori. Link to comment
mike.omega Posted February 1, 2006 Author Share Posted February 1, 2006 (edited) Mda, eu incerc sa ignor un anumit mesaj venit pe privat Am inceput sa vanez kalosuri pe strada sa nu cumva sa ma vaneze ele pe mine Anyway, am vb azi cu colegii de la scoala si mi-au confirmat ca pretul pentru una bucata bila este de 2000 ROL iar echipamentul e gratis. Daca mergem seara/noaptea si e nevoie de lumina mai trebuie sa platim 200.000ROL pe ora pt curent Si cica mai umbla vorba ca daca e prea frig nu mai merg armele... Locatie: Din cate mi-au zis e undeva la iesire din oras pe dreapta dar cum nimeni n-a putut sa-mi deseneze o harta(e grele cu orientarea in teren!) eu presupun ca e fosta baza de agrement/scoase din uz a RATC-ului sau daca nu, prin zona Partea buna e ca am facut rost si de un nr de tel si am sa ma duc sambata sa vad cu ochii mei unde e "campul de lupta"! Dar la intalnire(aia obisnuita) cine vine? PS: apropo de ZDB, dvd-u meu n-a ajuns la Viper, vezi cum faci sa ajunga! Edited February 1, 2006 by mike.omega Link to comment
sebian Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 (edited) Acum ca sunt mai impozant, orice incepator imi poate stalci dos-ul si cu ochii inchisi. Eu asa propune sa jucam sub Windows, nu sub dos, ca e grafica mai buna Edited February 1, 2006 by sebian Link to comment
ToPser Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Eu zic sa o lasi pentru cand s-o mai incalzi putin ! Link to comment
mike.omega Posted February 1, 2006 Author Share Posted February 1, 2006 Aha, deci o dai la-ntors! Cine era cel cu Delta Force-urile terminate pe aici Link to comment
ToPser Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 (edited) cred ca era junioru... asteptati sa se mai incalzeasca un pic ..pana atunci mai exersati si voi .nu cred ca vreti sa va umplu de vopsea fftopic: Ce se intampla cu albumul asta ca topicul este inchis si contine numi o poza !!! Edited February 2, 2006 by CT_ZDB Link to comment
CT_ZDB Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Albumul foto e Free si e varza... o sa mai dureze pana o sa se rezolve problemele de acolo. ToPser, am lipit eu posturile tale... Link to comment
mike.omega Posted February 2, 2006 Author Share Posted February 2, 2006 Salutari din CT Radule! Am vb cu Aztec si vrea sa-mi trimita un dvd asa ca te rog, ori tu ori MethodRO daca puteti ajunge la intalnire si sa-l ridicati, dau un suc, ca berea nu-i buna Si sa nu ma uiti cu cd-u cu soft pt camera Link to comment
test_driver Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 SE PARE CA SUNT SANSE MICI SA VIN CU MASINA SI SAPTAMANA ASTA ("> ("> ("> . Azi am depus actele pt. numar, si cica am ceva sanse sa le iau maine, dar cel mai sigur Luni. offff. o sa mor inca un week-end in casa. sau pe jos. ("> . dar poate cineva acolo sus ma iubeste Link to comment
ToPser Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 (edited) asta e...blestemul shalupei Edited February 2, 2006 by ToPser Link to comment
MCojo Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Asa e... stii cum plangea salupa dupa tine in parcare... i s-au aprins toate avariile si au mers pana a consumat si ultima farama de energie din baterie... Link to comment
pharell_DBV Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 cu riscul de a fii un pic off-topic ma bag si eu in seama si va intreb...acest daewooclub activeaza si in afara internetului? si inca ceva, exista sanse ca sa se organizeze intalniri si prin partea asta a tarii(oltenia)? daca exista intalniri vreau sa fiu si eu pus la curent cu acestea...mersi... Link to comment
VAXXi Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Daca ai fi avut curiozitatea sa intri la sectiunea "Intalniri", adica aici, ti-ai fi raspuns singur la intrebare. Nu exista momentan nici o intalnire organizata in zona mentionata de tine... daca ti-ai completa profilul s-ar vedea mai usor daca este cazul deschiderii unei sectiuni pentru Oltenia, pentru c-am sti cati useri activi sunt din zona ! Link to comment
pharell_DBV Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 uite ca ti-am ascultat sfatul si am completat profilul. imi cer scuze de intarziere, era un lucru ce trebuia facut de la inscriere, insa am omis, necrezand ca e asa important. sincer, mi-as dori sa iau si eu parte la intalniri, ca aflii multe lucruri noi, insa credeti-ma, sa vin pana la buc, nu prea imi permit. astept sa vad ce se imtampla, si poate va mai apropiati si voi de zona asta, ca desi suntem rau vazuti peste tot in tara asta, printre olteni mai exista si oameni...mersi Link to comment
mike.omega Posted February 3, 2006 Author Share Posted February 3, 2006 Sunt sanse sa-mi aduc ticozaurul maine la intalnire, cica e gata, inca nu l-am vazut insa abia astept! Link to comment
Recommended Posts