mike.omega Posted February 5, 2006 Author Share Posted February 5, 2006 Ce zici tu acolo??? Intr-adevar lipsa lui Dreamlike a fost evidenta, ca si cea a lui Test Driver(dau culoarea intalnirii) dar n-am tacut din gura Link to comment
test_driver Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 (edited) Salut pharell_DBV!Daca vrei intalnire dwc la tine in oras sau judet, aduna oamenii, trimite mesaje pe privat si incet incet se va forma un mic grup Noi asa am facut si asta vara spre ex erau situatii cand erau membrii din tara mai multi decat cei din ct dar am rezistat pe baricade si uite unde ne aflam 1. Topser 2. M Cojo 3. Gadele 4. Safari 5. Test Driver(?) 6. Ovidiu 7. Eu Eu de ce cu "(?)" credeti ca va parasesc, deja nu mai tine de masina, este o intalnire in care ne simtim bine, si in care nu se discuta 100% despre masini, si atunci cand o faceti oricum eram pe dinafara, eu nu aveam buburuza . Scuze ca nu am ajuns ieri, dar sambata viitoare o sa vin, si am organizat si intalnire pe BMWClub, tot sambata dar la 12:00. Asa ca pastrati ora 14:00. edit: eu dau culoarea sau eu cu dreamlike suntem sarea si piperul? cine e piperul? ) Pe sambata viitoare. Edited February 5, 2006 by test_driver Link to comment
mike.omega Posted February 5, 2006 Author Share Posted February 5, 2006 Unde e bmwclub meeting ca poate vin si eu sa vad uzine tehnice cu mai mult de 4 cilindrii ) Link to comment
test_driver Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Pai a mea nu are mai mult de 4 cilindrii, dar cu sigurantza sunt mai mult de 3 ). Ne intalnim in portul tomis in parcarea cu praf de cauciuc, sambata la 12:00 Link to comment
ToPser Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Test driver te dai cu ,,granzii''cred ca in curand ne vei uita !!! Link to comment
mike.omega Posted February 5, 2006 Author Share Posted February 5, 2006 Las ca-l tractez eu din port pana la teatru ) Link to comment
test_driver Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 (edited) Tu nu poti sa ma tractezi, nu ai tractoras, eu am . @ToPser, cum as putea sa va parasesc ma? Edited February 6, 2006 by test_driver Link to comment
renatremo Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 salutare! imi pare rau dar sambata urmatoare nu am sa va pot onora cu prezenta. am examen la bucuresti! azi m-am intors din buc si am ramas traumatizat de cati nebuni sunt in orasul ala!!! si cat de multi sunt la volan!!! am mai facut ceva km pt ca sunt in rodaj. si am scos si un consum frumusel. mixt 360km afara si 70 inauntru 7.8%. eu zic ca e bine. voi ce parere aveti??? (motorul in max 3000 rotatii). aseara a fost polei dar ABS-ul sa traiasca!!! bafta tuturor si ne mai auzim!!! Link to comment
Recommended Posts