Jump to content

Meeting 04.02.2006

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Salut pharell_DBV!

Daca vrei intalnire dwc la tine in oras sau judet, aduna oamenii, trimite mesaje pe privat si incet incet se va forma un mic grup :)

Noi asa am facut si asta vara spre ex erau situatii cand erau membrii din tara mai multi decat cei din ct dar am rezistat pe baricade si uite unde ne aflam ;)

1. Topser

2. M Cojo

3. Gadele

4. Safari

5. Test Driver(?)

6. Ovidiu

7. Eu

Eu de ce cu "(?)" credeti ca va parasesc, deja nu mai tine de masina, este o intalnire in care ne simtim bine, si in care nu se discuta 100% despre masini, si atunci cand o faceti oricum eram pe dinafara, eu nu aveam buburuza :P .

Scuze ca nu am ajuns ieri, dar sambata viitoare o sa vin, si am organizat si intalnire pe BMWClub, tot sambata dar la 12:00. Asa ca pastrati ora 14:00.

edit: eu dau culoarea sau eu cu dreamlike suntem sarea si piperul? cine e piperul? :) )

Pe sambata viitoare.

Edited by test_driver

salutare! imi pare rau dar sambata urmatoare nu am sa va pot onora cu prezenta. am examen la bucuresti! azi m-am intors din buc si am ramas traumatizat de cati nebuni sunt in orasul ala!!! si cat de multi sunt la volan!!! am mai facut ceva km pt ca sunt in rodaj. si am scos si un consum frumusel. mixt 360km afara si 70 inauntru 7.8%. eu zic ca e bine. voi ce parere aveti??? (motorul in max 3000 rotatii). aseara a fost polei dar ABS-ul sa traiasca!!! bafta tuturor si ne mai auzim!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...