Jump to content

Armata Bat-o Vina

EXE

Recommended Posts

Eu am sa vorbesc azi cu seful meu sa-mi faca o declaratie ca sunt plecat la cursuri de specializare in strainatate pentru 7 luni (binenteles ca sunt plecad din 25 ianuarie sau ceva de genul). Am sa o duc apoi la taica-meu sa o duca el la pitesti. ce ziceti? genial nu?

Edited by EXE
  • Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mutati-va in Bucuresti! Am fost la incorporarea/luare in evidenta in clasa a 12-a si ne-au zis aia "in caz ca intrati la facultate trebuie sa aduceti adeverinta. Dar nu trebuie sa asteptati sa va cheme, trebuie sa o aduceti voi". O, daaaaa. In anul intai am fost sa duc adeverinta, de atunci incoace mi-a fost lene si nu s-a intamplat nimic.

Eu am sa vorbesc azi cu seful meu sa-mi faca o declaratie ca sunt plecat la cursuri de specializare in strainatate pentru 7 luni (binenteles ca sunt plecad din 25 ianuarie sau ceva de genul). Am sa o duc apoi la taica-meu sa o duca el la pitesti. ce ziceti? genial nu?

Cred ca este cea mai buna varianta posibila in situatia ta!!!

Am auzit ca a mai fost practicata si.. a dat rezultate. ;)

I can do that. :D :dizzy:

Pai reteta aplicata de mine (cu consiliere) a fost urmatoarea: la testul psihologic de la recrutare am raspuns total anapoda, asa ca am fost lasat la urma, eu si inca vreo 5, sa fim evaluati si fata in fata cu psihologul. Atunci cand am intrat in sala, doctorul a spus sa stam la perete si sa asteptam. Drept urmare eu m-am asezat cu fata la perete, mainile la ceafa si picioarele cracanate (mai mult decat natural) ca la politie, altul s-a asezat in fund, pe jos, si si-a aprins o tigara, altul a inceput sa manince un sandwich :mrgreen: si tot asa...Normal ca la asa reactie toti 5 am ajuns la evaluare psihiatrica la Spitalul Militar...iar acolo a fost usor de rezolvat :thumbl:

PS. Nu mai zic ce show a fost la testul oftalmologic :dizzy:

Edited by sebian

e buna ideea EXE, dar pune in plic si-o sticla de viski

acum vreo 4 ani, si eu am dus tot asa o hartie ca sunt implicat intr-un proiect stintific de interes national (dar cred ca sticla a facut minuni)

ah.. si daca vrei sa te distrezi pina la capat, roaga un amic de afara (sau poate te ajuta baieti de aici ce locuiesc afara)

sa trimita o ilustrata cu numele tau pe ea :thumbl:

Edited by Tommy
- sau o nunta? fa-ti o rezervare la un local, o rezervare cu acte, adica un contract de inchiriere, si te duci la ei cu contratul, apoi te duci la local si anulezi, ca sa-ti iei banii inapoi.

da' de ce sa n-o faca pan' la capat?!...imediat se aranjeaza :D

intrebare: daca scap acum de ordin asta din februarie..care oricum trebuia sa fi venit deja banuiesc... pana in iunie se mai face o incorporare?

eu anul trecut am fost la incorporare..vizita medicalla comisariat tot tacamul si am fost dat AM=amanat medical..mi s-a spus ca probabil dupa un an o sa ma caute din nou..si tocmai s-a facut anul!

stiti cevA?

Pai reteta aplicata de mine (cu consiliere) a fost urmatoarea: la testul psihologic de la recrutare am raspuns total anapoda

Caz foarte real, intamplat unui coleg de liceu, foarte inteligent baiat: la acest minunat test a rapuns la absolut TOATE intrebarile gresit. Concluzia: nu poti sa fii atat de prost incat sa gresesti tot, sa ca acest lucru nu poate sa insemne decat ca le-ai gresit cu rea vointa. Dar ca sa gresesti tot, inseamna sa stii TOT :o . Asa ca baiatul a facut fain-frumos armata, pe undeva pe la Baia Mare, el fiind din Bucuresti. L-au trimis aia bine de tot, sa se tina de cui.

P.S. cu un an inainte facusem niste teste pe la liceu, ne testasera aia psihologic, iar lui ii iesise un IQ care il incadra in categoria superioara de 1% destepti ai planetei. Deci el chiar stia sa rezolve 95% din testul ala pe bune. La cateva a mers la ghici :D

brainiac.. daca omul tau era in primii 1 la suta, era mult peste test si stia mai mult de 95%

dar daca era in aia 1 la suta.. de ce nu a anticipat ce i se poate intampla?

ps: testele alea pot fi pacalite si de un copil istet de clasa 1-4

Edited by Tommy

@Sebian: da, cu 126 esti sus :) . Si da, asta este cel mai important, de fapt, sa stii unde este limita intre trisor si imbecil.

@Tommy: Stia, era aproape sigur ca se va intampla ceea ce s-a si intamplat pana la urma, dar a vrut sa faca bascalie absoluta de ei. Pana la urma...si-a luat el leapsa > :)

"Ce IQ aveti in dotare?" ;)

Cum facem sa il aflam? =))

ontopic:

La mine a fost in trecut o tentativa de aranjare din partea alor mei (cam ca la Sebian), cu care tentativa nu am fost de acord, de frica sa nu ma trezesc mai tarziu fara permis sau alte lucruri de genul asta.

In primavara am fost chemat pentru lamurirea situatiei militare (de fapt medicale) ca aparusera niste adeverinte la mine in dosar, ceva cu instabilitate psi... :dizzy: , si scrie pe dosar "vb cu comandantul :uff: "

Anyway, am zis ca nu recunosc nimic, sunt ok, dar nu ma duc in armata ca le aduc adeverinta de la facultate (si daca e cazul o sa le aduc forever), a trebuit sa repet testul medical (nu chiar tot) si am primit bilet de internare la Spitalul Militar, unde nu am ajuns nici pana acum. Am vrut la un mom. dat sa ma duc, oricum nu era nevoie sa fiu internat, insa mi-a zis o cucoana ca-s nesimtit ca am biletul din mai si eu vin cu el in septembrie, mdeci imi trebuie unul mai nou...hmm...birocratia ne omoara =))

Edited by john
Pina la urma eu sunt singurul care a apelat la ^#$*&^$ ca sa scape?

Se pare ca eu sint singurul care chiar am facut-o! Sau singurul care recunosc!

Am implinit 19 ani in armata, am prins revolutia si ca urmare am fost primul leat care a prins reducerea serviciului militar (1 an, de la 1 an si 4 luni parca).

Se pare ca eu sint singurul care chiar am facut-o! Sau singurul care recunosc!

Nu man, suntem cel putin 2! Facuta in 2002 din aprilie pana in decembrie - Marina Militara UM 02043 Braila, NC Mures :banana:

PS facuta LA CERERE!

Edited by Mircea

S-o crezi tu :)

Si eu facut armata ... imediat dupa liceu (adica 1989-1990).

Din fericire eram student (ultima serie care a facut armata inainte de facultate) si am facut numai 6 luni (in loc de 9 luni cat era normal). Venise Revolutia si se anuntase deja ca armata urma sa se faca dupa facultate ... 6 luni ... asa ca am facut si noi scandal sa facem numai 6 luni ... si am reusit :D

Cred ca am fost printre cei mai "tineri" soldati cu armata facuta: m-am liberat la 18 ani, 6 luni si 3 saptamani ... fara 1 zi :D

Edited by george03

Mai e unul care a fost "catana".

Dupa facultate, 6 luni, la Piatra Neamt (nov. 1995 - aprilie 1996).

Nu e chiar asa rau (daca stii sa te descurci) da' e o mare tampenie si pierdere de vreme !

Intotdeauna mi-a fost urat sa ma conduca/comande unul mai prost ca mine !

So, daca puteti sa o fentati - nu ezitati !

Daca nu, nu va stresati ca nu-i dracu chiar asa negru. Din cate stiu de la cunoscuti care au facut armata in ultima vreme, majoritatea au facut-o in orasul de domiciliu si aveau program de "cadre" de la 7:00 AM la 3:00 PM (nu avea armata bani pentru incalzirea spatii si pentru hrana ... vai de tara asta !).

Stateau in unitate "peste program" numai cand erau de garda.

Cand se va deschide topicul sa se dea si un test de IQ. Eu cand am fost la recrutare am facut 62 de intrebari, problema e ca eu faceam bascalie de colegi, si facusem cam 15 intrebari, cand apare o ... doctora cred, si zice, baieti mai aveti 5 min. :o , damn, chiar sunt curios ce pot. atunci facusem 62 din 62 completate.

Stie cineva unde pot gasi un test de genu'?

Stie cineva unde pot gasi un test de genu'?

La un test care semana cel mai mult cu cel de IQ am facut 135, si spunea ca am o inteligentza exceptionala :banana: Sunt desptept de nu mai pot. Da pe din afara, inca 15 IQ-uri si eram un fel de Einstein :dizzy: .

mersi brainiac pt teste. Am folosit al 2 lea link

Cati ani impliniti trebe sa ai ca sa nu te mai cheme la armata?

:D Am inteles ca daca nu ai tata(deci esti cumva cap de familie) nu mai trebe sa faci armata...cu alte cuvinte..ATENTIE TATILOR!!!!!!! > :)

Edited by tuf5075