Alezz Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Cei de la McLarem Mercedes au inceput testele pe circuitul Paul Ricard (datorita pauzei de 3 sapt pana la urmatorul MP)... McLaren returned to testing at the Paul Ricard circuit in the south of France on Tuesday, following a three week break due to the Bahrain and Malaysian Grands Prix. However the session was affected by wet weather conditions, with heavy rain overnight and drizzle during the day making track conditions difficult. Pedro de la Rosa was at the wheel of a new MP4-21 chassis, with the planned programme for the week to shakedown the car. The Spaniard ventured out of the garage on a couple of occasions during the morning, which allowed the test team to complete some initial systems checks. The afternoon saw de la Rosa, who was running on intermediate Michelins, complete more significant running on track, taking his total for the day to 637km over 155 laps. Using the circuit’s 4.11km lap configuration, his best time was a 1m 14.264s. Gary Paffett was also scheduled to drive an interim MP4-20, with his focus on Michelin tyre selection for Australia and San Marino. However with the wet track conditions, McLaren decided they would not have obtained any useful data from tyre testing so Paffett did not complete any running. Testing is due to continue at Paul Ricard until Friday. McLaren will be joined on track by Renault, Toyota and BMW Sauber from Wednesday. Link to comment
dreamlike Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Nu uitati de cursa de duminica. Programul transmisiunilor este urmatorul: - sambata 01.04 - ora 06.00 - calificarile - duminica 02.04 - ora 07.00 - cursa. Sa castige cel mai bun! (MSC ) Link to comment
sebip Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 schumi ar face cel mai bine sa isi depuna dosarul de pensionare...ii vremea 1 12 Jenson Button Honda 2 2 Giancarlo Fisichella Renault 3 1 Fernando Alonso Renault 4 3 Kimi Räikkönen McLaren-Mercedes 5 4 Juan Pablo Montoya McLaren-Mercedes 6 7 Ralf Schumacher Toyota 7 9 Mark Webber Williams-Cosworth 8 16 Nick Heidfeld Sauber-BMW 9 17 Jacques Villeneuve Sauber-BMW 10 8 Jarno Trulli Toyota 11 5 Michael Schumacher Ferrari 12 14 David Coulthard RBR-Ferrari 13 20 Vitantonio Liuzzi STR-Cosworth 14 15 Christian Klien RBR-Ferrari 15 10 Nico Rosberg Williams-Cosworth 16 6 Felipe Massa Ferrari 17 11 Rubens Barrichello Honda 18 19 Christijan Albers MF1-Toyota 19 21 Scott Speed STR-Cosworth 20 18 Tiago Monteiro MF1-Toyota 21 22 Takuma Sato Super Aguri-Honda 22 23 Yuji Ide Super Aguri-Honda Link to comment
Immortal Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Maiculita, ce diferenta intre 'masinile' lui Button si Barri Link to comment
lauamd Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Nu mi-au prea plăcut calificările . Ploaia a adus inegalitatea între piloţi. Sper ca şi mâine să plouă. Link to comment
sebip Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 difernta la honda nu cred ca e intre masini...ci doar intre piloti...sa pare ca in final doar gura era de barichelo Link to comment
Tommy Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 (edited) Daca ani de zile nu a reusit la Ferrari, greu de crezut ca ar reusi la Honda. Pacat de Sato, macar ala era spectaculos. Edited April 1, 2006 by Tommy Link to comment
dreamlike Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 (edited) schumi ar face cel mai bine sa isi depuna dosarul de pensionare...ii vremea Dupa calificarile de azi dimineata - subscriu. As vrea totusi sa mai vad o cursa pe ploaie - da ploaie ba nene, dintr-aia torentiala sa nu vezi la 15 metri. Era o vreme cand MSC nu avea adversar pe ploaie, acum cum o fi? Anul trecut nu a fost nici o cursa pe ploaie (cred ca nu ma insel). Edited April 1, 2006 by dreamlike Link to comment
Abram Burel Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Pai, daca ploua chiar asa, ce-o sa mai vezi? Link to comment
george03 Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Cum castiga Shumi Sau macar termina si el o cursa pe podium!!! Cat despre dosarul de pensionare ... poate spera la un ultim titlu ... dupa care Tahiti frateeeee!!! Link to comment
Alezz Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Daca ploua mie ca ii da fum Kimi lu MSC > . Link to comment
Tommy Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Ii da oricum, si pe uscat si pe ploaie. Brava si lui Button si lui Fisichela. Mi-ar place sa se claseze inaintea lui Alonso, prea a avut ghinion si el.. Button va fi periculos anul asta. Campionatul.. e pus deoparte, pe Kimi normal GOOOO FINLANDENZULEEE!!! Link to comment
mugur Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Rubens e cam slab pregatit, nu reusea mare lucru nici cu Ferrari in vremurile bune.Cum ati mai spus si voi, chiar as vrea sa ploua, parca e mai spectaculos, desi spectacolul a crescut si asa.GO MSC Link to comment
sebian Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Fernando rulezzzzz Mi-a parut rau de Button...merita locul 5...macar de reusea sa treaca linia dupa Fisico, din inertie Link to comment
Alezz Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Nu mi-a placut deloc cursa asta... Link to comment
george03 Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Ce ciudatenie de curba ... Daca iesea numai Shumi ... ziceai ca s-a grabit mai tare decat era cazul . Daca mai venea si Montoya ... si asta era grabit ... da' a mai fost inca unul in afara de ei (nu mai retin exact cine ...)! Cat despre Button ... chiar mi-a parut rau pentru el. Cred ca intra in topul ghinionistilor ... sa-ti explodeze motorul inainte de ultima curba . Pana la urma Fisichella si-a jucat cartea ... daca nu l-a putut depasi macar l-a facut sa forteze motorul ... si i-a iesit! Link to comment
Tommy Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 (edited) Fara atatea accidente Alonso cred ca le dadea o tura la toti. Montoya e pubert. Schumacher i-a dat cu ciuda rau.. Raikkonen si Schumacher junior si-au facut treaba. Obositoare cursa.. Edited April 2, 2006 by Tommy Link to comment
alx Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Mai eu vad un producator acolo... cica ferrari ii spune... cine-s astia? Reno & Alonso rullllzzz dar sunt umbriti de animalul ala de Mitoman Alexandrescu... cum scapam fratilor de el? Link to comment
Tommy Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 O lume a campionilor, prezentata de 2 dobitoci. Incredibil. Link to comment
dreamlike Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Prin prisma abandonurilor si a iesirilor in decor cursa a fost cat se poate de spectaculoasa. Button a intrat si el in clubul celor ghinionisti din ultimul tur, parca au mai fost Hakkinen si Senna. Daca MSC a incercat sa scoata totul din masina, sincer ma asteptam la mai mult de la Kimi. Dupa ce l-a depasit pe Button nu a reusit sa recupereze nici macar un centimetru fata de Alonso. Nu stiu ce le-au facut astia de la Reno la masini dar dupa ce a trecut de Button, ALO pur si simplu a zburat, se vedea cu ochiul liber cum se departeaza - a luat 2,7 sec in 3 curbe! Cum a mai zis cineva de aici, daca nu erau atatea intreruperi, ALO le dadea un tur avans la toti. Nu stiu de ce dar incep sa cred ca sezonul deja e jucat si ca ALO va castiga al 2 lea titlu consecutiv. De comentariu nici nu are rost sa mai vorbim. Astia 2 or fi cei mai buni comentatori de F1 din Ro? Link to comment
Alezz Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Si Kimi a patito anu trecut in ultimul tur cand a cedat suspensia dreapta din cauza cauciucului . Link to comment
Tommy Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Singurul care a declarat ca nu ar fi facut ca el (kimi) a fost Barichelo, si replica a fost: "Vezi? de asta n-ai sa ajungi vreodata campion mondial!" Link to comment
dreamlike Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 fftopic: Imi cer scuze ca postez aici, dar vreau sa va aduc in atentie ceva deosebit! Pentru ca duminica asta nu avem F1 ci doar GP la motociclism, va recomand o cursa de ciclism: Paris - Roubaix. Va fi transmisa pe Eurosport de la 14.30 si merita vazuta de oricine a mers vreodata cu bicicleta. Denumita si "La Dure des Dures" este cea mai dificila, cea mai spectaculoasa si cea mai epuizanta cursa de ciclism care poate fi vazuta la tv si a ajuns la a 102-a editie. Sunt 259 km de pedalat continuu, iar traseul este DEMENTIAL, pe drumuri desfundate, asfalt si pe piatra cubica. Daca vremea e rea si ploua, va fi cursa in mocirla, cu ambuteiaje, caderi spectaculoase si biciclete distruse, daca vremea e frumoasa, praful va fi principalul dusman al rutierilor, dar accidentele sunt la ele acasa. Numai sa termini o asemenea cursa e o performanta, iar majoritatea marilor ciclisti nu participa pentru ca e prea riscanta, prea periculoasa, accidentarile fiind iminente, iar cine nu face cel putin o pana poate spune ca a avut noroc divin. Si daca toate astea nu v-au convins, va mai vand un pont - comentariul. Radu Banciu si Radu Naum comenteaza, de regula, cursa si numai pentru a auzi cum trebuie comentat un eveniment sportiv merita sa va uitati. Umor, caterinca, pareri obiective si mai putin, comparatii cu alte sporturi, politica, fotbal si de multe ori chiar F1 - toate acestea sunt ingrediente nelipsite din comentariul celor doi. Daca tot nu v-am convins, atunci uitati-va numai pentru peisajele Frantei: castele, pasuni, orasele minunate, catedrale etc, etc. Maine (duminica) de la 14.30 la Eurosport 1. Merita! P.S. Daca va place poate deschidem si un topic pe tema, tot se apropie Giro d'Italia. Link to comment
Alezz Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 MP Imola calificari astazi la ora 14:55 iar cursa maine la 14:55 . Link to comment
sebip Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 se pare ca ii place acasa, la imola, la schumi...pentru ca merge nesperat de bine...sper sa si aiba benzina in rezervor... Link to comment
Recommended Posts