Jump to content

Ce vârsta aveti ?

florinbad

Ce vârstă aveţi?  

337 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Care criza? Adica cum?

Te referi la senzatia aia cind simti ca ti sa cam dus vremea? Am remarcat-o si eu pe la altii... in general trecuti bine de 40.

Eu inca stau bine. O iau usor... ma acomodez cu viatza... =))

peste doua zile fac 29 de bucati. de vreo 5-6 ani ma intreb cum am sa trec prin "middle age crisis", aia de la 30 de ani.

@mircea > daca eu sunt nene, atunci ce sa zicem despre postarea de mai sus ?

In general, pana la un prag, ai varsta pe care o simti. Eu am norocul ca sunt nesimtit, asa ca n-am ajuns inca la gradul de "nea".

:thumbl: OK! As vrea sa am si eu filosofia asta peste vreo 30 de ani... Eu la 29 gasesc ciudat sa mi se vorbeasca la persoana a II plural... BAI! Mircea ma cheama :) ) Daca-mi vedeti masina prin trafic vreunul sa nu va prind ca-mi spuneti altfel!

On offtopic:

Bai este o dovada de respect deja, de apropiere, aproape cat Nea. Asa ca daca ma intalnesti pe trafic, poti sa-mi spui Bai Toline. Asa imi spune si shutzanul care m-a botezat cand avea vreo tlei ani.

• 4 weeks later...

19 am si eu... Deocamdata... Si sper sa supravietuiesc cel putin pana cand n-o sa mai trebuiasca ca iau Matiz-ul lu' tata, pe care-l conduce mama... :) (A, da, si sa fac un an de permis inainte sa stric masina de tot : de Craciun am patinat intr-un sant si acum 2-3 saptamani am turtit putin hayonul de un zid.. Vroia unu' cu o ghena sa se urce pe mine.. :P )

• 3 weeks later...