Tommy Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 (edited) Anul trecut, cand am facut 30 am avut o senzatie.. ciudata, vreo 2 zile. Anul asta a fost absolut super! M-am simtit grozav! Cred ca a fost una din cele mai faine zile de nastere! ps. Multumesc tuturor care mi-au scris ps2: Si-acuma, sa fac frumos, ca la Oscar, multumesc mamei mele, multumesc tatalui meu, fratelui meu, primului meu antrenor de baseball, vecinei pentru briose (erau ditamai merele de fapt ) ) , etc Edited March 9, 2006 by Tommy Link to comment
roberth Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Io am facut 30... acum ... multi ani ("> Si, la cat fumez , ma indrept cu repeziciune spre ... peste 60 ! Link to comment
negoctav Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 In noiembrie anul trecut am facut un sfert de secol!!! traiasca scorpionii!! Link to comment
Dj_Dark Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 aproape 25 in martie...si berbec pe deasupra... Link to comment
sebip Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 am 30 in noiembrie...am votat la 21...30...mai tin cu dintii de varsta asta ca pe urma tre sa votez la etapa urmatoare Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Da, dar peste vreo câţiva ani o să se uite la topic şi-o să vadă c-au votat 20 de ani ... "ce tânăr eram" Moa', cat adevar in asta! Link to comment
Moshu Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 (edited) Dragii moshului, cam mare aglomeratia la 33!!! Ata ete, ma infig si eu acolo... Bai vecine, nu te mai da mosh. MOSHU SUNT EU. Trebuie neaparat varsta? Fie. 29. Permisul. 47. Eu. Multi inainte si dumneavoastra. Si dupa cum ne-am vazut la Moeciu, nu chelie, nu par alb. Burta da, barba alba a inceput. Pungi la ochi (nu de la alcool), sculat noaptea, fumat o tigara. Din ce in ce mai devreme la servici (asa e, te tampesti). In loc sa trag chiulu... Mancat bine, condimentat, bere. Noaptea arsuri, bicarbonat, ragaituri bengoase. Nashpa. Dar cel mai nashpa stiti ce e? SFORAITUL. Inainte nu sforaiam. NU ma credeti? Intrebati-l pe vecinul de camera VIPER. Multumesc mult vecine pentru intelegere. PS Am scris asta pentru ca fac parte conform sondajului din cei 4% like me. Anterior noua este un contingent masiv (vreo 30%) care ne ajunge din urma curand. Ca sa stiti ce v-asteapta copii! >- PS 2 Apropos de nu conteaza cati ani ai, ci de cati te simti (cum zicea @Tolin). Am vazut multi oameni mai batrani ca mine pe acest forum, mai nervosi, mai incrancenati... si au pana in 30 de ani! Nu trebuie sa fiti mai batrani decat sunteti, credeti-ma, are viata grija de asta. "> Edited March 10, 2006 by Moshu Link to comment
tribunul Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 PS Am scris asta pentru ca fac parte conform sondajului din cei 4% like me. Anterior noua este un contingent masiv (vreo 30%) care ne ajunge din urma curand. Astia din urma sunt numai feti frumosi cresc intr-un an cat alti-n 7 Link to comment
Moshu Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 (edited) Hei man, ma refeream la varsta de azi luata ca reper. Dar sunt sigur ca exista si feti frumosi p-acolo, daca zici matale >- Eu ma bucur ca vor fi aprox. 30%, nu 4% ca noi. Later: adica VETI fi, nu-i asa tinerete? Stii cum trece... Edited March 10, 2006 by Moshu Link to comment
roberth Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 @moshu referitor la ce ai scris in jurnalul de bord la pagina #134 data stelara de azi. Frumos ai scris Moshule. Si adevarat ! "> Link to comment
Moshu Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 (edited) Hahaha, lasa nu te alinta.. Mai ai ceva de mers... "> Si multumesc pentru aprecieri, sincer. Fetelor, hai si voi. Va rugam sa ne mintiti frumos. Stim ca voi sunteti vesnic tinere, si la propriu si la figurat. Din partea noastra, un Edited March 10, 2006 by Moshu Link to comment
Tommy Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 (edited) Daca le dai unu' la toate .. PS: Va sa zica.. sforaitul e semnul la barbati ? Da' la fomei ? ) Cred ca acolo e mai multe .. Nu conteaza.. daca-s vesnic tinere si multumite, e mai mult ca perfect. Edited March 10, 2006 by Tommy Link to comment
ileana Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Fetelor, hai si voi. Doar nu crezi ca o sa spun in public, sa afle toata lumea, ca am 38 de ani?! Link to comment
Moshu Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 (edited) Bravo Ileana, esti barbata. Multumim pentru sinceritate, eu nu ti-as fi dat mai mult de 28 >- Dar ca orice femeie ai tendinta sa exagerezi, nu-i asa? Edited March 10, 2006 by Moshu Link to comment
ileana Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Cum stiu cei intelepti sa te unga la sufletel cu doua vorbe! Link to comment
OCEBE Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 daca votam din prima zi, ma treceam la 31-40; din pacate am votat doi ani mai tarziu si-am intrat in alta transa... Link to comment
dxr Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Ma apropii cu pasi mici dar siguri de 27 de ani. Link to comment
dreamlike Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 (edited) Bravo Ileana, esti barbata. Multumim pentru sinceritate, eu nu ti-as fi dat mai mult de 28 >- Deja a facut 28??? Mai dar cum mai trece timpul...si cand te gandesti ca eu tocmai ce-am trecut de 30 de primaveri. Edited March 10, 2006 by dreamlike Link to comment
Moshu Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Ai sarit si tu pragul, ce sa-i faci. Lasa ca o sa bem pentru asta in curand Link to comment
Alinutz Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Sa inteleg ca sunt cam tinerel pe aicea 21 si jumate la mine Link to comment
mr_ Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Eu am votat deja acum cateva luni, insa intre timp s-au schimbat datele problemei si nu mai pot sa schim si eu votul ("> Nu s-a schimbat de fapt nimic semnificativ Link to comment
Moshu Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Sa inteleg ca sunt cam tinerel pe aicea 21 si jumate la mine Nu, din contra eu sunt cam batran, dar ma doare la basca. Link to comment
Recommended Posts