Lucian M Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 26 de ani pe 21 iulie a.c.- deja ma simt in varsta. De insurat, pe 10 iulie 2004 a fost nunta (cununia civila insa a fost a doaua zi de Paste a aceluias an). Inseamna deci ca sarbatoresc de doua ori pe an: in aprilie si in iulie (oare cum oi face la nunta de argint ???? ) ("> Link to comment
Tommy Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Daca da domnul sa nu o faci la tribunal, eu zic sa o faci lata, inseamna ca ai rezistat ceva Link to comment
laurentziu83 Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 (oare cum oi face la nunta de argint ???? ) ("> Daca n-o faci pe aia de tabla intre timp inseamna ca va fi bine. Link to comment
aiptek Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 ma apropiu de 26 de ani.Mai ce vremuri faine Link to comment
Vijelia Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Oricum nu conteaza varsta, conteaza ce ai facut pina la aceasta varsta 31 si mandra de ei Link to comment
Lucian M Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Tabla ca tabla, da' macar sa fie zincata sau lindab, sa nu corodeze dreq... Oricum, nevestica are 25 si un pic, ne impacam bine (daca as spune f bine as minti- nu se poate "love without figt"- la voi nu e asa? Oricum, e varsta la care inca imi mai permit unele mofturi (inca nu sunt puradei sau boraci "in za haus", vor aparea dupa cativa ani- nu prea multi insa- va chem la botez, OK ? Sau nu uit: La multi ani! celor care se numesc Ovidiu ! Link to comment
tolin Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 @ porumbeii care se cred aici ca in Piata San Marco > Offtopic-urile se sterg, exista PM. Link to comment
CARABUSU Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 (edited) Implinesc 42 de ani in Ianuarie,ce repde au trecut anii! Edited November 22, 2006 by CARABUSU Link to comment
Laurycã Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Facut 24 de anisori anul asta in august... >- Link to comment
Recommended Posts