NFS Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Pai daca insisti sa treci si masina lu' tata si-a lu' mama, plus masina de epoca a familiei si tricicleta lu nepotelu Gigel. Io gata, am scos SantaFe-ul... Matiz si-atit! Ca nu-mi place cum arata cu doua. Link to comment
Abram Burel Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 (edited) Zic si eu, nu dau cu paru': la ce trebuie primele 4 campuri de sub avatar (Group, Posts, Joined si Member No.). Intuiesc, nefiind traduse ca sunt implicite. Dar tare ar scurta inaltimea postului. Si nici nu s-ar simti (poate Group ar fi necesar, ca sa-ti fie clar cine ti-a tras (-o/)warn. Chestia cu mai multe masini nu prea e nici ea necesara (dar sa vad intai cum arata cu 2 ) Mda, GTi nu mai intra. Prefer sa se stie ca am motor d-ala care tremura daca este supraturat Edited February 3, 2006 by Abram Burel Link to comment
Maniaku Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Eu vad ca au intrat foarte bine si 2 masini!!! Link to comment
steph Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 L-am rezolvat pe fraier ( pe profil ) Link to comment
Satori Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Tot de la masina alor lui! Normal! Link to comment
dreaQ Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Nu inteleg de ce normal. La celelalte rubrici sunt cate 2 pozitii (cielo-matiz, 2004-2005) iar la nr. de inmatriculare...doar un numar. Link to comment
Moshu Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 (edited) @Dreaq, ce an e masina ta, ca eu nu pricep. Ori punctu ala inseamna I.H. Edited February 3, 2006 by Moshu Link to comment
steph Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Numarul e doar de la a mea. Sunt in tratative cu tata sa imi dea si masina lui la calarit Link to comment
dan22y Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Gata, am facut si eu modificarea in profil. Iar celelalte le trec in semnatura. numarul doar cea la care imi e mai la suflet, ca sa citez un coleg de mai sus. Link to comment
dreaQ Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Gata moshu s-a rezolvat! Nu e chiar I.. e putin dupa. Foarte buna treaba asta cu noul profil-bine gandita. Link to comment
Alinutz Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Eu am o problema (cred) nu-mi dispare acel buton pe fond portocaliu "COMPLETEAZA-TI NOUL PROFIL !" si parca-mi sta in cap ... e normal sa ramana acolo chiar daca am completat profilul (sau eu asa zic, ca l-am completat ) Link to comment
AAdorjan Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Da ca ii atentioneza pe toti care nu au completat profilul! Ma gandesc ca nu are o legatura cu faptul e complatat sau nu noul profil Link to comment
remix Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 E static, face parte din pagina. Link to comment
alx Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 nu, scrierea orasului cu spatiu dupa fiecare litera nu este o dovada de istetime NFSMembru Fondator Grup: Super Moderatori Posturi: 3,565 Inscris la: 23-February 04 Membru Nr.: 6 Locatie: B u c u r e s t i Auto: Daewoo Model: Matiz An: 2002 PS: Noi stim ca e istet... Link to comment
nrares Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Dara daca tot se cere sa introducem numarul de ce nu se face asta la modul corect de catre toata lumea? Intrebarea este pur din cauza de curiozitate, drept sa va spun personal nu ma intereseaza ce numere au altii la masina. Link to comment
Satori Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Unii are chestii de ascuns. Link to comment
NFS Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 PS: Noi stim ca e istet... Si eu stiu! Da' ma gandeam sa demonstrez contrarul! Link to comment
Florinut Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 N-as vrea sa se supere andreib, dar nu sunt sigur ca spune adevarul in profil sau cel putin asa mi se pare mie. Ne arata ceva in avatar, dar zice ca are Nubira 2. Sau adevarul este undeva pe la mishloc? "> Link to comment
alx Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Are si de una si de alta... Link to comment
NFS Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Matizul ala e dinainte de Nubira. Din cite stiu, inca il mai are! Link to comment
Florinut Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 (edited) Valabil si pentru tine, alx... Edited February 15, 2006 by Florinut Link to comment
Alezz Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Nu se poate de varn sau bann pentru cei care isi completeaza gresit voit profilul sau nu il completeaza pana la capat??? > . Link to comment
JMu Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Alezzule, hai ca mai ai un pic si ceri si CNP, serie si numar BI, inaltime, nr. carte de credit (eventual si cu PIN)... Link to comment
Recommended Posts