Florinut Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 (edited) Bat bariu ca brimul X de la nr. tau de inmatriculare (X-XX-JMU) este B! Doar daca ai masina inmatriculata la Chisinau, ei au C! Edited February 15, 2006 by Florinut Link to comment
Alezz Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Alezzule, hai ca mai ai un pic si ceri si CNP, Sa stii ca in viitorul apropiat sa va cere si asta,pe bune fara nici un misto. Link to comment
Florinut Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 ... si fara nici un motiv, cred eu, sau imi scapa ceva... Link to comment
remix Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Dara daca tot se cere sa introducem numarul de ce nu se face asta la modul corect de catre toata lumea? Intrebarea este pur din cauza de curiozitate, drept sa va spun personal nu ma intereseaza ce numere au altii la masina. Nu se cere sa introducem numarul masinii, este o informatie pe care o putem introduce in mod OPTIONAL. Obligatorii sunt Locatia, Masina, Anul. Restul sunt la liber. Link to comment
Satori Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Tocmai pentru ca numarul masinii este la liber, ori in completati corect ori nu il mai completati la loc. Inca nu se dau avertismente pentru asta, dar orice chestie are o limita. Link to comment
NFS Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Propunere: Pentru a evita aparitia campului Locatie de 2 ori, la completarea noului profil, completati numai campul Locatie de sus, cel scris in romaneste! (vezi attach) Link to comment
Recommended Posts