Jump to content

Vt (tuning Virtual) Pentru Matiz & Tico

Recommended Posts

Mai fratzilor, noi de ce nu avem un topic pentru virtual tuning la masinile noastre? Cam toate celelalte forumuri dedicate masinilor au! Uite am sa deschid eu topicul acesta cu Matizul meu tunat virtual de baietii care se pricep la asta ... Have fun!

post-1821-1138963876_thumb.jpg

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mult mai mult imi place varianta originala, aia mica din coltul pozei 4.

Spoilerul ala pur si simplu nu-i de-acolo! La o masina rotunjoara precum Matizul... un spoiler cu gauri dreptunghiulare, nu se pupa!

Lol ... ce tare e acela cu usi Lambo! De fapt, tot ce are usi lambo este mortal! Pozele astea sunt reusite si din punctul de vedere al desenului, parca nici nu se cunosc ca sunt virtuale, si sunt si de bun gust! Arata foarte bine masinile! ...

In primul rand, nimeni nu a zis ca sunt reale! Toata lumea isi da seama ca sunt virtual tuning! Tocmai asta este si tema topicului ==== masini facute in photoshop =====! Of ... Ideea era ca par a fi, intr-o oarecare masura, niste modificari realiste!

Uite, am sa mai atasez eu ceva: Matizul meu, propriu si personal :lavolan: :) , vedere din spate, modificat virtual de un pusti foarte simpatic pe nume Andrei, de 14 ani, din Bucuresti! Have fun ... :drinkers:

P.S.: Si primele poze postate de mine tot cu Matizul meu din cadrul acestui topic sunt facute de el!

post-1821-1139047492_thumb.jpg

post-1821-1139052232_thumb.jpg

post-1821-1139056050_thumb.jpg

Edited by Liberatore
Mi-am dat seama, oricum toate au o baza reala dar culorile decupajele sunt de toata jena.

Intrati pe magicmanu.com sa vedeti VT

steph daca tot esti asa smecher si le stii pe toate ce nu ne arati si noua niste lucrari realizate de tine ?

am vazut ca pe 4tuning te rugai de baietzi sa-ti faca si tie masinutza si au fost si unele de toata jena si nu ai mai zis nimic . in fine ...daca tu poti face un virtual tuning care sa ma para si real ai toate respectele mele.

ai bafta :-W

Nu pot sa fac eu si nici nu am pretentia. Am vazut o groaza de masini pe 4tuning care par foarte reale. Eu am spus ca astea par foarte ireale si punct.

De unde aveti toti obiceiul asta? Nu imi place o masina, arata-mi-o pe a ta. Nu imi place un VT, fa tu altu mai bine!!!

geeeee

• 1 month later...

Este prima mea poza modificata in photoshop :D

La spoilere si praguri nu m am bagat pt ca nu am modele si m am chinuit destul cu 2 jante :D

post-2442-1141674796_thumb.jpg

post-2442-1141676033_thumb.jpg

Edited by viorem87