Jump to content

Vt (tuning Virtual) Pentru Matiz & Tico

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am cautat la 'prietenul nostu' poza cu janta oz. Nu e luat de pe alta masina. si am stat cam 1:30 -2:00 (sunt incepator) ca sa selectez doar roata(mai am si un mouse cam prost optic... )

"Si de cand are matizu directie si pe spate?" ... dupa cum am spus ...sunt incepator. Acum am analizat poza si am observat ca nu prea mi a iesit unghiul de la roata - spate

off topic: M am uitat umpic mai bine in acest topic si ... imi e cam rusine acum cu pozele mele :> :redface:

Edited by viorem87
N-ai de ce sa-ti fie rusine, ai incercat. Felicitari pt asta!

Si eu am zis la fel! Inca o data felicitari! Si chiar rog cu aceasta ocazie colegii de forum sa nu il mai critice atat! Omul a recunoscut ca este incepator si ca este la prima lui poza! Trebuia sa il fi criticat in cazul in care spunea ca are ani de zile de vt ...

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
tai o spira din fiecare arc si iti intaresti amortizoarele (sau iti pui niste bari ca ale mele si pare garda mai joasa)

Se poate taia si de la tico o spira? Din ce am vazut tico-ul nu are arcuri uniforme cum sunt cele de la dacia ci au arcul si o zona de sustinere (parca asa ii zice).

Se poate taia si de la tico o spira? Din ce am vazut tico-ul nu are arcuri uniforme cum sunt cele de la dacia ci au arcul si o zona de sustinere (parca asa ii zice).

Nu te mai chinuii...itzi dau eu 2 de spate gata facute...au fost la mine pe ticorico...Tu pregateshte un DonPerinion... :drinkers:

• 2 months later...
  • 7 months later...

:o fftopic:

Daca ai face asa ceva la masina si-ar schimba apelativul din "ascutitoare " in " faras " :mrgreen:

Fara suparare pentru posesorii de ticozauri :drinkers:

• 5 months later...
  • 1 year later...