VIPER Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Iata ca reusim si noi dupa ceva munca. Cred ca nu va fi un forum concurent, fiind forum de nisha, asa ca va anunt cu bucurie ca forumul http://www.astraclub.ro/ este "alive & kicking". E la inceput, e mult de munca, dar lumea este entuziasta. Publicul tinta este format din posesorii de Opel Astra, indiferent de model, dar oricine este binevenit. Si cateva poze de la prima intalnire. Din pacate frigul i-a tinut pe multi acasa asa ca in poze apar doar modele Astra H. ... Link to comment
NFS Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Viper, va doresc mult succes! Sincer, asa ceva as fi vrut si eu initial, Club Matiz. Link to comment
xenna Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Felicitari si la cat mai multi membri!!! P.S:Super poze! Link to comment
remix Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Sa va traiasca si Astrelele si Clubul ! Link to comment
mikken Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Ce taaaareee...felicitari VIPER Cred ca ma inscriu si eu in club pt ca in curand o sa-mi schimb si eu masina cu o astra G cred. Link to comment
alx Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 1. de ce l-ai creat? nu ajungea clubopel? 2. unde e hostat de merge asa naspa? Link to comment
VIPER Posted February 5, 2006 Author Share Posted February 5, 2006 De ce nu? Este forum dedicat Astrelor si atat. Pe ClubOpel miscarea oricum e destul de slaba. Nu comentez nici calitatea. Cat despre hostare, aici nu e felia mea. Link to comment
Shenck Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 @alx: la web-software [PUNCT] ro , deoarece adminu e din Craiova, au ales hostare de la o firma din zona. Asa e la inceput de drum ,mai greu dar vor rezolva. @Viper: Felicitari si spor la treaba! Sa fie intr-un ceas bun! Link to comment
ToPser Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 felicitari dragos ! misto forumu o sa ma inreg si eu cat de curand Link to comment
BigMe Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 se pricepe adminu, deci o sa fie un forum reusit.. Link to comment
Maniaku Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Gata! Sunt membru!! Si asa ma bate gandul la un AstraH in vara!!! Link to comment
VIPER Posted February 5, 2006 Author Share Posted February 5, 2006 Un cadou din partea mea Link to comment
MethodRO Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Unchiule si eu m-am inscris nu de alata da mosu (tata) detine un Opel Asta caravan. Link to comment
VIPER Posted March 10, 2006 Author Share Posted March 10, 2006 Maine la 11:30 are loc o noua (si mai mare sper) intalnire a AstraClub. Va incepe in parcarea din Piata Constitutiei (in fata Casei Poporului) si dupa ce se strange lumea se pleaca spre Polivalenta, la locul de intalnire al DaewooClub. Cine vrea sa afle mai multe despre Astra (F, G, H) este asteptat cu placere. Disclaimer: daca este considerat anunt publicitar rog a se sterge... Link to comment
alx Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Pai ca sa fie publicitar trebuia sa spui ca percepeti intrare "> Link to comment
VIPER Posted July 3, 2006 Author Share Posted July 3, 2006 Cateva poze de la intalnirea de ieri (sunt mai multe posturi cu poze). Din cuprins: OPC Pack, jante de 18, GTC-uri, Classic 2 noi-noute, etc. Link to comment
Recommended Posts