MethodRO Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 In ciuda lipsei mele pe forum am sa ma revansez si am sa deschid eu topicul legat de intalnirea din aceasta saptamana. Deci primul pe lista sunt eu. Urmatorul? Care mai aveti de gand sa veniti? Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Eu, dar mai intai vreau sa te felicit pentru titlul corect! Uimitor! Dupa o munca asidua care a durat cam o luna, e primul titlu de intalnire corect de la inceput anului incoace. Parerea mea... Link to comment
MethodRO Posted February 6, 2006 Author Share Posted February 6, 2006 @zmeul : Multumesc pt complimet! Link to comment
Pedala Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Esti tare mosule! Asa ca vin sieu joi sa-l vad pe zeul care a nimerit titlul joi! Link to comment
VIPER Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Zmeule, vezi ca nepotu' iti multumeste pentru "complimet", asa ca sa va pupati, da? P.S. sper sa ajung... Trebuie sa dau avansul... Link to comment
luck33ro Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 (edited) Eu, dar mai intai vreau sa te felicit pentru titlul corect! Uimitor! Dupa o munca asidua care a durat cam o luna, e primul titlu de intalnire corect de la inceput anului incoace. Parerea mea... Nu chiar... a folosit majuscule prea multe !!! )"> Edited February 7, 2006 by lucian14 Link to comment
alx Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 (edited) Nu e vina lui ca IPB-ul transforma automat primele litere dintr-un cuvant din titlu in majuscule... Edited February 7, 2006 by alx Link to comment
Senna Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 In ciuda lipsei mele pe forum am sa ma revansez si am sa deschid eu topicul legat de intalnirea din aceasta saptamana. Saptamana trecuta am deschis eu, si mi-a parut rau ca ti-am rapit placerea. Daca cronicari nu prea mai avem, macar deschizatori de topicuri intalniri atunci! >- In alta ordine de idei, vin si eu, count on me Link to comment
MethodRO Posted February 8, 2006 Author Share Posted February 8, 2006 @Senna : Am lipsit in weekendul asta deoarece nu am avut net. S-a gasit un mos sa ne strice antenele si sa ne taie fibra! Link to comment
Mircea Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Pai daca ii stricati izolatia! Asa va trebuie! Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 A taiat fibra? Oau! Cu mana? Nu avea si un costum rosu cu pelerina albastra pe sub cojoc? Link to comment
MethodRO Posted February 8, 2006 Author Share Posted February 8, 2006 fftopic: Fratilor da cu antenele ce a avut? Antenele erau montate pe etajul tehnic (casa liftului). Totul era facut birci. Si in plus de asta mosu sta la etajul 8, nicidecum la 10! Link to comment
sebian Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Stimati co-forumisti, am o propunere . Daca mai vreti sa faceti concurs de cea mai jegoasa masina va recomand sa-l invitati si pe soferul din imaginea de mai jos...ar castiga detasat Link to comment
SORAN Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Acolo parca e mai multa zapada nu stiu daca arbitrii o sa il primeasca in concurs. Au venit lanternele aviz doritorilor care m-au rugat sa fac public momentul! Incerc sa ajung si eu la intalnire! Link to comment
ticolino Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Maine seara incerc sa ajung si eu cu noul meu tico de 650cc Link to comment
mike.omega Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 (edited) fftopic: Ai mai taiat din cilindri?! ) fftopic: Edited February 8, 2006 by mike.omega Link to comment
ticolino Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 tot offtopic: am mai taiat si din greutate, are doar 260kg Link to comment
pesteimputit Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 eu saptamana asta absentez... am de invatat... eventual daca vreti ne vedem vineri la un suc Link to comment
Senna Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 @Soran Ma bucur ca au venit lanternele adu si tu te rog mai multe bucati din fiecare model. Link to comment
alx Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 tot offtopic: am mai taiat si din greutate, are doar 260kg Schimbasi MOTOpropulsorul? Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Daca l-a schimbat ar insemna sa il fi schimbat pe ceva carosat, gen draciile alea care duceau lapte inainte de'89, ca la -15 grade cat sunt pe afara ar fi chiar amuzant sa nu fie asa. Link to comment
bogris Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 as veni si eu (pentru prima data) da inca nu stiu cum o sa stau cu examenu de vineri... Da cred ca totusi o sa apar pe acolo. Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Cu ce masina? Completeaza-ti, te rugam, profilul! Link to comment
alx Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 ca la -15 grade cat sunt pe afara ar fi chiar amuzant sa nu fie asa. Se vede ca nu cunosti persoana si ce-i poate pelea... Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Ah, inteleg, e peste de-ala care traieste la Polu' Nord cu antigel in sange... Pai de ce nu zici asa de la inceput, mai nene? Link to comment
Recommended Posts