ticolino Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Pai.. sa zicem ca Alezz punea aseara pariu ca nu pleaca noul meu "tico" cu el in spate si ca a pierdut Link to comment
Alezz Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Era vorba de mine si alx ca nu pleaca cu noi de pe loc,nu de mine si ticolino . Link to comment
MethodRO Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Bai nu mai dati vina chiulului de la intalnire pe sesiune. Eu am fost aseara cu toate ca aveam examen azi la P.A.C.A. In alta ordine de idei, ca sa ma laud si eu am luat 9. Link to comment
vio.p Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 am aparut si eu aseara( pentru prima data ) si sunt dezamagit , nimic interesant ("> Link to comment
Brainiac Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 (edited) Asta a fost ceea ce se poate numi o intalnire linistita (la propriu). Am ajuns pe la 8 jumate, erau doar vreo 7-8 combatanti, era o liniste de se auzeau tintarii cum tremura de frig si semintele cum se sparg in figuri.S-au luat ceva decizii in ceea ce priveste suportii aia de numere. Si s-a discutat ca de obicei, ca in campania electorala, fiecare a avut alocate cite 5 minute, timp in care nu l-a ascultat nimeni! Pe la unspe am ridicat ancora, ca se pusese pe ninsoare si-s incaltat de vara. am aparut si eu aseara( pentru prima data ) si sunt dezamagit , nimic interesant ("> Ti-a spus NFS-ul de la inceputul paginii ca asta a fost o intalnire linistita. Foarte linistita, as zice eu. In alta ordine de idei, ce anume ai putea numi interesant? De obicei la intalniri nu se da cu petarde, nu se fac liniute, nu se sparg boxele de bas ci se discuta, se fac glume, se mananca seminte se bea ceai (ileana... ) si se ingheata sau se transpira, in functie de anotimp. Nu fi dezamagit, pentru ca toti cei de acolo au fost la un moment dat la o "prima intalnire" si probabil ca nu s-au simtit prea bine, dar au venit si a doua oara si a treia oara si incet-incet au prins ideea Edited February 10, 2006 by Brainiac Link to comment
vio.p Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 @Brainiac: ma asteptam sa fie putina actiune. am vazut un mic filmulet de data trecuta (2feb) cu toba lu dsign si lumina din interior. ma asteptam sa mai fie ceva de genu asta Link to comment
aztec Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 de obicei asemeni acctiuni fac ca atmosfera sa nu mai fie limistita si relaxanta si ... Link to comment
NFS Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 am aparut si eu aseara( pentru prima data ) si sunt dezamagit , nimic interesant Parerea ta. E un inceput in toate. Adica esti primul care se plinge! )"> Si n-as vrea sa fiu rau, da' daca nu-ti place, n-ai decat sa notezi in calendar (9 feb) ca sa nu se mai intample vreodata! In al doilea rind, ai fi putut si tu sa spui cine esti. Daca ai spus imi cer scuze, n-am remarcat eu. In al treilea rind, manifestarile gen "toba lu' peshte", nu aduc decat spirite incinse, motiv pt care incercam sa le evitam si sa ne delimitam de cei care le produc sau sa-i convingem ca nu-s benefice pt comunitate. Nu facem decat sa ne intalnim si sa ne relaxam si sa mai discutam si face2face, dupa ce ne tocim buricele deshtelor pe tastatura o saptamana intreaga. Daca te asteptai sa vezi cascadorii si nori de cauciuc incins... inseamna ca n-ai citit prin topicurile mai vechi de la intalniri... si ne cerem scuze pt dezinformare. Daca te-ai suparat, dau o bere! Ca sa-ti treaca, de ce credeai? Link to comment
Mircea Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 (edited) adica eu Aha, ca si chestie, ai numerele de inmatriculare spatiate? Edited February 10, 2006 by Mircea Link to comment
pesteimputit Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 deci eu cu tobele m-am calmat daca vii saptamana viitoare iti garantez ca vei vedea ticoul meu. este probabil una din ultimele lui intalniri Link to comment
vio.p Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 (edited) este probabil una din ultimele lui intalniri acel "lui" 'este' "eu" ???? Edited February 11, 2006 by viorem87 Link to comment
Alezz Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Ultima din intalnirile masinii . Link to comment
MethodRO Posted February 11, 2006 Author Share Posted February 11, 2006 Pestisorule te lasa inima sa te desparti de tico? Link to comment
Alezz Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Si eu as scapa de Cielo daca mi-ar da maicamia bani de un AstraH OPC... Link to comment
ga!nusha Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 (edited) Aha, ca si chestie, ai numerele de inmatriculare spatiate? dap... de ce? si eu as renunta la logan daca as putea sa iau ceva made in germany sau usa(ford) ... Edited February 11, 2006 by ga!nusha Link to comment
Senna Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Eu unul n-as scapa de Ticozaur nici mort. Ma mai imbie ai mei sa-l vand si sa ma ajute la un leasing de Logan sau chiar Kalos si ii refuz politicos de fiecare data, pt ca nu m-a dezamagit si nu m-a lasat niciodata la greu, am contat atat eu pe ea si ea pe mine Nu mi-am schimbat aceasta parere nici dupa ce am fost la mare si la munte cu Polo-ul 2005 al tatei >- Link to comment
pesteimputit Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 (edited) masina noua va fi un C4 Coupe de vandut, nu stiu inca sigur, oricum daca il dau il dau unui membru al familiei Edited February 11, 2006 by pesteimputit Link to comment
Alezz Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Mie imi plac japonezele(koreenele )si am si zis ca urmatoarea masina o sa fie Made in Japan . Link to comment
VIPER Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Astra OPC e tare japoneza Link to comment
Vlad Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 nici el nu mai stie ce vorbeste Link to comment
Alezz Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Si unde folosesc eu aia 170 de cai sau cati or fii???Mai bine o Toyota Corola 1.6 VVTi . Link to comment
Alezz Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Mai nasol .Pe bune acu,unde ii folosesti??? Link to comment
Senna Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Pai multi oameni au lucruri care nu le trebuie efectiv sau nu le utilizeaza la intreaga lor capacitate, de exemplu calculator P$ folosit pt contabilitate dar sa nu ne departam de domeniul auto. Exista posesori de 4x4 care n-au fost niciodat ape un drum forestier si nici nu vor merge. Acei 240 de cai pot fi o valoare foarte apreciata de blonda din dreapta, care va incepe sa simta o atractie catre stapanul hergheliei de indata va auzi numarul lor Ar fi bine ca acei 240 de cai sa fie repartizati pe doua punti motoare, altfel in multe regimuri ei nu vor putea fi utilizati in intregime datorita limitarii impuse de aderenta; la nivelul petei de contact anvelopa-cale de rulare! Link to comment
Recommended Posts