mike.omega Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Locul si ora sunt bine cunoscute, ramane sa venim cat mai multi Rugaminte: Cine ajunge primu sa rezerve locuri de parcare ca noi astia cu buburuzele ne mai descurcam dar kalosii sau alte masini nu prea Link to comment
sebian Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Prezent si sebianu', cu masina din dotare, cea de servici, sau cu per pedes-ul propriu si personal Link to comment
ToPser Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Si topserii o sa fie prezenti Link to comment
paul_marines Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Si Hunterul va fi nelipsit. "> Link to comment
sebian Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Topserilor, ati reusit sa va luati becuri la Ticolos? Ca eu n-am mai ajuns acasa de atunci cand ne-am vazut...am fost o singura data, acum 3-4 saptamani, dar in viteza Link to comment
ToPser Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 da , am reusit sa luam ! 10x remix !!! Link to comment
paul_marines Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 (edited) Ionutz82 fii binevenit in randurile noastre indiferent de marca Edited February 8, 2006 by safari hunter Link to comment
test_driver Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 (edited) Sa tineti un loc si pentru mine, unu mare ) Nu de alta dar cica tractez un Tico cu tractorasu meu, cu pilot Omerga de la marca Mike. Edited February 8, 2006 by test_driver Link to comment
mike.omega Posted February 9, 2006 Author Share Posted February 9, 2006 Mai tractoras mai, vezi poate ma superi si ma mut la tine in portbagaj @Yonutz: esti bine venit si sunt curios daca vei aduce si spoilerele de care ai zis pe alt topic Link to comment
CT_ZDB Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 O sa ajung si eu vreo 2 zile in Constanta si o sa imi fac aparitia... am auzit ca am ceva de impartit pe la membrii constanteni.. mai un dvd, mai niste becuri... poate niste autocolante... Ne vedem sambata in jurul ore 14:00. Daca e vremea frumoasa mergem in port? Link to comment
mike.omega Posted February 9, 2006 Author Share Posted February 9, 2006 Si cd cu soft pt camera Link to comment
CT_ZDB Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 si unul cu soft pt camera... da sa-mi mai aduci aminte sambata... Link to comment
dreamlike Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Bine v-am regasit dragi forumisti. Tocmai ce aterizai si eu pe acilea si vad ca treaba merge bine. Sambata asta nu mai scapati de mine asa ca mike trece-ma pe lista. Acum am treaba. Am de recuperat la ora de citire asa ca ma gasiti pe aci pana pe la freo 12. P.S. Bun venit si lui Ionut, pana la urma nu suntem un club exclusivit (dwoo, chevy, CN, logan, opel in curand un bmw) de ce nu ar fi si o shkoda? P.S. 2 - Mike am vazut ca ai avut probleme cu kalo(burto)sii? Link to comment
paul_marines Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Bine v-am regasit dragi forumisti. Tocmai ce aterizai si eu pe acilea si vad ca treaba merge bine. Sambata asta nu mai scapati de mine asa ca mike trece-ma pe lista. Mike.Omega nu te mai obosi sa-l treci pe Dreamlike pe lista a facut-o noi Kalosii conform celor de mai jos. Dreamlike fii binevenit back pe meleaguri constantene Link to comment
mike.omega Posted February 9, 2006 Author Share Posted February 9, 2006 ) Bine ai revenit, chiar ma gandeam sa intreb de tine sa vad pe unde umbli si daca nu cumva ne-ai uitat Dar avand in vedere ca ai aparut de unul singur e foarte bine. Maine fac recensamantul si vedem! Link to comment
dreamlike Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Mike.Omega nu te mai obosi sa-l treci pe Dreamlike pe lista a facut-o noi Kalosii conform celor de mai jos. Dreamlike fii binevenit back pe meleaguri constantene Multumesc de meniu, ati avut timp 10 zile sa mi-o pregatiti. Nice surprise! Link to comment
paul_marines Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 (edited) Nu 10 zile ci 10 minute. FAST FOOD Edited February 9, 2006 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Mike nu aveam cu sa va uit pentru ca imi face placere sa ma intalnesc cu voi. Doar ca emancipatii astia din bucuresti nu mai intra pe net de la cafenea sau cel putin eu nu am gasit nici un internet cafe. Link to comment
Ghengy Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Salutare Fratilor`. Vin si eu sambata asta cu Matizachele din dotare. SA MA LAUD - nu de alta`. Link to comment
mike.omega Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Ningeee! Abia astept ziua de maine cand sper sa se depuna > Recensamant: 1. Ghengy 2. Renatremo 3. Dreamlike 4. Safari Hunter 5. M Cojo 6. Sebian 7. Method RO 8. ZDB 9. Test Driver 10. Topser(ii) 12. Yonutz82 13. Eu Link to comment
ga^dele Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 (edited) hmm..si pe mine m-ai uitat sambata am ultimul examen din sesiune! daca scap pana in 2 ma prezint si eu la recensamt...mai ales sa nu uit sa-i aduc lui Renatremo manualul pentru nubia... PS: caut demaror, delcou citronex cx 2000cmc din 84 Edited February 10, 2006 by ga^dele Link to comment
mike.omega Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 (edited) Ah, da! Sorry S"> Recensamant: 1. Ghengy 2. Renatremo 3. Dreamlike 4. Safari Hunter 5. M Cojo 6. Sebian 7. Method RO 8. ZDB 9. Test Driver 10. Topser(ii) 12. Yonutz82 13. Gadele 14. Vector 15. Eu Edited February 10, 2006 by mike.omega Link to comment
VECTOR Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 incerc sa ajung si eu,si chiar sper sa reusesc.sesiunea e gata cu rezultate multumitoare: un singur esec di 8 incercari >- . mike nu mai spera la zapada ca s-a totpit deja. Link to comment
Ionut82 Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Renatremo cred ca aduc io un IAC . Si eu va salut...nu vreau sa stric apele sau conditiile de intrare in club sa zic asa...la fel ca si voi din pasiune pt sportul asta vin mai aud/vad/zic una alta. Salutari Link to comment
Recommended Posts