paul_marines Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 (edited) Asa, da! Sorry S"> Recensamant: 1. Ghengy 2. Renatremo 3. M Cojo 4. Safari Hunter 5. Dreamlike 6. Sebian 7. Method RO 8. ZDB 9. Test Driver 10. Topser(ii) 12. Yonutz82 13. Gadele 14. Vector 15. Eu? Da tu, Brutus!! Edited February 10, 2006 by safari hunter Link to comment
MethodRO Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Se pare ca si weekendul asta absentez deoarece am avut nesansa sa ni se reprogrameze niste examene. De ce? Pt ca l-am bagat pe un prof in spital. Link to comment
mike.omega Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 (edited) L-ai calcat cu masina sau i-ai oferit o plimbare prin aer? > Edited February 10, 2006 by mike.omega Link to comment
Ghengy Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 IO` cap de lista ? Valeu muica`. De unde atata onoare pe capul meu? Eu nu stiu ce am facut pe aici... ca nu mai vad fetzele astea zambitoare... vad doar "codul" lor. ("> Link to comment
dreamlike Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Ningeee! Abia astept ziua de maine cand sper sa se depuna > Ai dreptate numai ca prin zona asta a tarii daca se depun trei fulgi pe sosea traficul e bulversat. Astazi am scapat la mustata cu Tizulake intreg, noroc cu o bordura mai inalta in care am reusit sa opresc "bestia" ca altfel iarasi trebuia sa-l "internez" la Arrow, asa am scapat cu o zguduitura puternica si cu janta stramba. Vad ca maine se anunta o intalnire foarte numeroasa! Mike unii colegi incearca sa-ti ia painea de la gura, ii treci pe statul de plata sau... Link to comment
mike.omega Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 @Dreamlike: Colegii care se dau bine pe langa mine au motivele lor )"> Imi pare rau sa aud ca te-ai scos de alta zgarietura dar las ca se repara ea @Ghengy: te-am pus cap de lista sa fiu sigur ca apari la intalnire, sunt si eu o baba curioasa la capitolu GPS, nu ca asa avea nevoie Link to comment
dreamlike Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Nu am nici o zgarietura, doar janta din dreapta-fata s-a indoit putin. Se rezolva cu 2-3 ciocane cred. O sa vezi maine. Link to comment
paul_marines Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Nu am nici o zgarietura, doar janta din dreapta-fata s-a indoit putin. Se rezolva cu 2-3 ciocane cred. O sa vezi maine. Nu te obosi, vin-o maine si-ti dam noi ciocanele. Nu-ti mai trebuie nici echilibrare. Link to comment
mike.omega Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Sa vin cu barosu de acasa? Dar daca imi creste consumu?! Anyway, poate redesenam matizul, il facem tico Link to comment
dreamlike Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 De asta imi place de voi, sunteti asa de binevoitori si de saritori cand are omul nevoie... Link to comment
mike.omega Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Daca nu-ti convine varianta de mai sus ne poti imprumuta masina pt o sapt, promitem ca o sa fi surprins la urmatoarea intalnire Link to comment
MethodRO Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 @mike.omega: Nu am dat cu masina peste el. Da cred ca l-au ajuns cuvintele de bine pe care i le-am adresat impreuna cu colegii mei. ) Link to comment
dreamlike Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 (edited) S-a mai scurs o intalnire a membrilor dwcc si s-ar parea ca mike intarzie din nou. Sper sa nu-i joace iarasi feste memoria. Eu nu pot spune decat ca prezenta a fost numeroasa si trebuie sa remarc parcarea laterala a lui mike, parcare care l-ar fi facut pe orice purtator de cashketa sa si-o impinga spre ceafa, sa-si puna mainile in sold, sa-si tuguie buzele si sa fluiere ingrijorat. Asteptam detaliile. Edited February 11, 2006 by dreamlike Link to comment
mike.omega Posted February 11, 2006 Author Share Posted February 11, 2006 (edited) Ei, am avut o intalnire numeroasa rau dar cu o bulina neagra pentru membrul Sebian care nu ne-a onorat cu prezenta, probabil a fost vrajit de frumusetile Marii Negre La intalnirea au participat asa: Ghengy, Renatremo, Dreamlike, Safari Hunter, M Cojo, Grimreaper, Yonutz,ZDB, Test Driver, Topser(ii) si Eu. Interesant a fost faptul ca membrul Dreamlike era cam abatut, deoarece ii promisesem omului ca-l ajutam cu indreptatul jantei dar am preferat sa lasam aceasta actiune pe mana profesionistilor. Un alt element interesant a fost sistemul de localizare prin satelit sau GPS mai pe scurt. E foarte interesant sistemul mai ales pentru cei care se orienteaza greau sa exploreaza un oras nou Un alt element interesant al intalnirii a fost tractorasul, numit 320D, a lui Test Driver, negru(masina!) si cu un interior frumos si bine realizat. Cel mai mult mi-au placut scaunele cu suport lateral! Dar nimic din aceasta intalnire nu poate fi comparat cu chinurile la care a fost supus Tico-ul lui Topser, masina a primit pentru scurt timp jante de 15inch cu cauciucuri de 205/50(DA! cititi bine!) cumva au incaput pe masina dar slabe sanse de posibilitati de virare sau alte actiuni de genul! Dupa ce o ora am organizat vulcanire ad-hoc in parcare ne-am retras in cafenea sa vorbim de toate si toti Multumiri lui ZDB pentru CD Za pictures are coming! PS: Dreamlike, mike nu a uitat dar nu e simplu sa prelucrezi fotografii nici macar cand ai soft pentru 2 Edit: Ca mi-am adus aminte, marti merg la banca pentru a depune banii de suporturi pentru subsemnatu si Topser, mai doreste cineva sa scape de un drum? Edited February 11, 2006 by mike.omega Link to comment
Ghengy Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Foarte tare, frate bulgar! Sa vedeti si voi ce mica e lumea, eu si cu mike am fost vecini in copilarie. Abia azi am aflat. TELENOVELAS` ) Sa nu credeti ca eu mi-am cumparat GPS-ul pt. ca nu stiu orasul... pur si simplu am nevoie de el. Ce`ar fi fost daca probam jentile alea pe la toate masinile noastre din dotare ? Abia cand am ajuns acasa mi-a venit traznita curiozitate " oare pe matiz cum sedeau " Link to comment
ToPser Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Nu e problema ...exista next time Link to comment
mike.omega Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 (edited) La matiz ai alta distanta intre prezoane(cu putin dar e!) si daca la tabla se mai rezolva cu ciocanu(ia aminte Dreamlike!) la astea din aliaj nu Edited February 12, 2006 by mike.omega Link to comment
test_driver Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 (edited) HUH, in sfarsit a revenit netu', sper sa mai tina macar o ora. Sorry, ca am plecat repede de la intalnire, dar am plecat iarasi degeaba, nu am rezolvat nimic ("> . Ne vedem la intalnirea urmatoare, daca o sa mai am bani de motorina, ca am consumat tot de ieri pana azi . Bafta!! Edit: am prins 3,56 Km/h cu GPS-ul lui Ghengy, ma intreb oare cu masina cat prindeam?? Edited February 12, 2006 by test_driver Link to comment
sebian Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Sebianu isi cere scuze ca n-a ajuns insa a avut probleme pe autostrada simbata, unde nu reuseai nici degetele sa ti le bagi in oki de ceata ce era (cei care au fost in ctza simbata seara au putut vedea un exemplu de ceata) si imediat cum a ajuns in oras s-a dus la examen, pe care l-a luat cu 9 ...deh, se mai prosteste lumea si mai si invata din cand in cand Link to comment
mike.omega Posted February 14, 2006 Author Share Posted February 14, 2006 Da, a fost o ceata interesanta rau, nu mai vedeam blocu de vizavi ) Intre timp s-a pus pe nins! si ninge! >- Link to comment
Recommended Posts