iso Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 Se pare ca am scapat de "Miki mitoman Alexandrescu"(n-am zis'o eu) . URA !!! Link to comment
VIPER Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 Da, stirea a aparut pe 30 Iunie pe Autoshow. L-a dat afara chiar Directorul TVR, buba s-a spart in urma unui interviu dat de Dl. Miki Spanac in revista Supercar in care ii facea cam de cacao pe toti ziaristii de motorsport si se dadea mare ca e singurul care stie ce este F1 si cu ce se mananca... Au sarit asociatii de ziaristi, etc... Parerea mea: duca-se... Link to comment
sprite Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 He, he... Ce bine! Incepusem sa nu ma mai uit la F1 din cauza lui... Piua: asta nu-i subiect de "Cafenea"? (sau macar "Diverse", ca e de auto...) Link to comment
Doru Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 Asta da stire. Si inca buna. Eu as fi preferat sa fie dat afara pentru prestatie si nu pentru ce a scos din gusa pe ici pe colo. Nimeni din TVR nu se ocupa de calitate? "> Link to comment
VIPER Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 "Decizia de a il inlocui pe Dan Alexandrescu a venit si in urma emiteri unui comunicat de presa de catre Asociatia Presei Auto din Romania (APAR) si Uniunea Ziaristilor si Editorilor Auto din Romania (UZEAR) in care se lua pozitie fata de interviul acordat de Dan Alexandrescu revistei “Supercar”, unde a adus defaimari grave colegilor de breasla. Decizia Televiziunii Romane face astfel dreptate pentru presa auto din Romania." Sursa: AUTOSHOW. Articolul complet AICI Link to comment
iuzar Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Se pare ca am scapat de "Miki mitoman Alexandrescu"(n-am zis'o eu) . URA !!! Doamne ajuta! Link to comment
iso Posted August 15, 2004 Author Share Posted August 15, 2004 Na ca sa'ntors ... mai "puternic" mai buruienos :spume: . Traiasca butonul "mute" sau RTL ! Link to comment
undoz Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 eu mai ascult comentariu la italieni , pacat ca-i imaginea codata e posibil sa nu se fi intors de tot .. s-a dus si el la unguri ca-i aproape si au zis astia sa profite de situatie Link to comment
Recommended Posts