alx Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Mon sister intentioneaza a-si cumpara masina noua... Se dau datele: - dimensiuni mici dar nu pitice - pret intre 9 si 9.5 k euroi DDP. - abs, a/c, 2 airbaguri. - noua ca de ia pe leasing - de preferinta automata - benzina cu motor cat mai mic posibil. Deocamdata candidatele sunt kalos si corsa. Se inclina spre corsa datorita faptului ca varianta easytronic e mai ieftina decat kalos automat. O alta intrebare: ce parere aveti de easytronic? E in 5 trepte, asistata de calculator si are consumuri date de producator mai mici decat varianta automata... Link to comment
Satori Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Pai singurul avantaj pe care l-as vedea la Kalos este spatiul putin mai mare in interior... sau, ma rog, senzatia de spatiu. Si probabil intretinerea. Deci Corsa. Link to comment
MethodRO Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Grea decizie! Dar cred ca pana la urma eu unul as opta pt Corsa deoarece mai am un opel acasa si sincer sa fiu sunt multumit de el. Link to comment
Mircea Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Modus man, dar aveo nu te coafeaza? Este disponibil cu motor de 1,4 si cutie automata. Am inteles ca din mai se fac primele livrari. Link to comment
alx Posted February 9, 2006 Author Share Posted February 9, 2006 Buey... voi ati vazut bujetu'? E superba yarisu dar sare muuuult din bujet. Link to comment
mike.omega Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Aia din poza e Aygo La fiesta te-ai gandit? Mi se pare o alternativa destul de buna Link to comment
Vlad Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Polo happy? e 10.000 cu taxe cu tot Link to comment
Mircea Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Yaris e scumpa rau, iar Aygo e mica mica... Link to comment
florinbad Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 KIA PICANTO? Un vânzator de aici, din Târgoviste, era cât p'aci sa ma faca sa-mi vând Matizul pentru aceasta masina! Este superba, parerea mea. Link to comment
body Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Hyundai Getz nu ar merge ? Pe leasing , off course! Link to comment
andreib Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Getz-ul nu are cutie automata. CU motorul de 1.1(puturos rau) incepe pe la 7500cip (estimativ). So, corsa suna ca o idee buna . Link to comment
tribunul Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 (edited) mie tot aygo imi place, e mai altfel... uite preturi mai jos, pleaca de la 8.800e la banii astia are ABS, EBD, EPS, airbag sofer + pasager. http://www.aygo.fr/offres/option.htm Edited February 9, 2006 by tribunul Link to comment
alx Posted February 9, 2006 Author Share Posted February 9, 2006 Stie careva un dealer de toyota? cu sait adique... Link to comment
tribunul Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Sa ma scuzi ... dar Romania este inca o tara in care serviciile sunt de toata rusinea ... respectul pt. clienti este ZERO BARAT ... importatorul toyota din Romania cica ofera servicii de toata rusinea. in mod normal ar fi www.toyota.ro, dar vad ca nu le merge site-ul. Link to comment
NFS Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Pt ca se cheama http://www.toyomotor.ro/ Link to comment
Brainiac Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Oricum, ce a scris tribunul ramane valabil... )"> . Se pare ca pe baietii de la toyota nu prea ii intereseaza comercializarea lui Aygo prin Ro. Nu de alta, dar nu apare pe saitul lor aceasta masina, aparuta de ceva vreme prin toata lumea... Link to comment
steph Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 citroen c1 http://www.citroen.ro/model.php/22 Link to comment
AAdorjan Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Citroen C1 are doar cutie automata sau cel putin pe site ii asa. Link to comment
tribunul Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 (edited) Pt ca se cheama http://www.toyomotor.ro/ sunt mai multi, sau asa pare ... Edited February 9, 2006 by tribunul Link to comment
Shenck Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Stie careva un dealer de toyota? cu sait adique... Nu dau pe site nimic de oferte reduceri etc. Fa un drum pina in militari, linga cora lujerului Link to comment
remix Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Un vot pt Corsa si de la mine. Link to comment
pharell_DBV Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Un pic off topic... nu vreau sa intru in polemici, dar toyota isi respecta mai mult clientii decat chevrolet, cel putin in craiova. Intamplarea face ca odata cu mine taica-meu sa isi achizitioneze o toyota avensis, si credeti-ma dealerii de acolo se comporta mult mai frumos cu tine decat se comporta cei de la chevrolet. Si pe partea de service e la fel...sa stiti, ca eu sunt patit...scuze de interventie, dar am vazut ca nu sunteti multumiti de cei de la toyota... incercati si o sa va razganditi...PACE Link to comment
marr Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 E mai mult pitica, da' cine stie ... Citroen C1 http://www.citroen.ro/model.php/22 Link to comment
Esperatul Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 (edited) Easytronicul pe Corsa are reviewuri foarte proaste pe siteurile specializate de afara. De ex aici. Fa intai un testdrive cu ea, vezi daca iti place cum merge. Boala la corsa e caseta de directie. Edited February 9, 2006 by Esperatul Link to comment
Recommended Posts