perfidus Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Si in completare la intrebarea anterioara, ce se mai aude de drumul Lepsa - Ojdula, e tot pentru tractoare ? Scria cineva pe un alt forum ca se apucasera sa-l pietruiasca mai bine. Link to comment
Bogdan_80 Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Am planuit o tura in Piatra Craiului, vroiam sa facem creasta dar abordarea pe la refugiul Grind nu s-a dovedit prea inspirata, lipsa surse de apa, marcaje aiurea iar cand ne-am dat jos si am vrut sa o abordam pe partea cealalta prin Diana am renuntat din cauza conditiilor meteo. Oricum au fost 4 zile superbe Puteti vedea aici cateva poze. Link to comment
madkat Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 In piatra craiului accesul cel mai rapid pe creasta e din Plaiul Foii - ori pe la refugiul Diana si apoi pe Padina Popii sau pe la Gavan; sau pe la refugiul Sparla si apoi in sus pe Lanturi De la Sparla prin Saua Funduri e ceva mai lung dar foarte frumos Dinspre Grind traseele nu sunt cine stie ce spectaculoase dar mai usoare Link to comment
imperrio88 Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 cind merg la munte(vara) caut un loc unde sa am 3 lucruri importante:un rau cu apa curata..izvor cu apa potabila..si o poiana unde sa am si soare ..dupa multe cautari am gasit locul respectiv.De la cabana Zugreni este un drum forestier..pe care urci circa 2-3 km(drmul este bun) si pe dr. sint citeva poienite..si un rau de munte cu apa limpede..si un izvor unde ai apa potabila si rece..o splendoare. Link to comment
lascarica Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 E drumul care face accesul spre Giumalau si Rarau. Intradevar e superb. Ai incercat sa urci pe Rarau? Vorbesc de drumul asfaltat de pe partea Zugreni nu din Cimpulung. Oare mai e accesibil cu auto fara 4x4 ? 1 Link to comment
EM!L Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 In acest week-end am facut o iesire la Lacul Rosu si am urcat pe varful Suhard (1344 m) . Ultima poză mi-a amintit de cele trase de mine ceva "mai la deal" de Cozia Şi tot unele ceva mai vechiuţe, da' "de sezon", de pe Postăvaru: Link to comment
imperrio88 Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 neeeehhh,m-am limitat doar la poienitele de pe margine..insa atentie mare..zona este plina de vipere(cu una din ele am dus o ,,lupta") Link to comment
Englishman Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 @Methodu` : si uite ca au trecut 4 ani si explicatia aia cu busola tot nu a mai venit. Link to comment
vasiledintomis Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Vreau sa ajung pe la Sinaia cateva zile , puteti sa-mi recomandati o pensiune ieftina si niste restaurante unde se mananca bine la pret corect? Link to comment
Recommended Posts