Bobby Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Mi s-a intamplat o mare belea. Mi s-a stricat butonul de la telecomanda. A ramas blocat si nu mai iese in afara. Am desfacut-o si e rupt ceva inauntru acolo ca nu iese nici sa-l bati. L-am curatat cu o periuta ca am zis ca o fii jeg... ceva si nimic. Acum folosesc cealalta telecomanda de usi. Cum fac sa schimb butonul? Trebuie desprins de cositor si pus altul in locul lui. Un de D-zeu gasesc eu buton la fel??? Help me PLS ("> Link to comment
Tommy Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 La o firma care se ocupa cu asa ceva. Alarma "invata" telecomanda. Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 La magazinele de piese electronice. Daca ai fi in Bucuresti ti-as recomanda sa cauti pe Maica Domnului dar asa... Link to comment
MethodRO Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 @Bobby : Butoane se gasesc la orice magazin ce are piese electronice. Cat despre partea inlocuirii lui ar fi bine sa il schimbe cineva care se pricepe altfel s-ar putea sa strici de tot telecomanda. Link to comment
flo71rin Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Mi s-a intamplat o mare belea.Mi s-a stricat butonul de la telecomanda. A ramas blocat si nu mai iese in afara. Am desfacut-o si e rupt ceva inauntru acolo ca nu iese nici sa-l bati. L-am curatat cu o periuta ca am zis ca o fii jeg... ceva si nimic. Acum folosesc cealalta telecomanda de usi. Cum fac sa schimb butonul? Trebuie desprins de cositor si pus altul in locul lui. Un de D-zeu gasesc eu buton la fel??? Help me PLS ("> La Vitacom, Dioda sau orice magazin de electronice.. si eu am avut o problema cu butonul si l-am skimbat rapid.. nici nu costa mult 10-20demii. Butonul se skimba usor numa ai grija sa nu ranesti alte trasee.. e ceva meticulos.. dar nu greu. Bafta! Link to comment
CristiP Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 (edited) Am mutat aici Edited April 18, 2007 by CristiP Link to comment
madkat Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 o poza cu telecomanda ar ajuta Link to comment
Recommended Posts