Jump to content

Care Vă Daţi Cu Patinele Pe Gheaţă?

ZLI

Recommended Posts

pasiune redescoperită... mă dădeam cand eram mai mic... anul ăsta m-am suit iar şi nu m-am mai dat jos.

am cumpărat nişte patine ţapene... e super spectaculos...

Voi?

post-1022-1139572290_thumb.jpg

Edited by ZLI

pai eu am sa ies maine pe patinuarul herastrau.. posibil pe la 22.00

in principiu ieseam pe lac - gheata fiind foarte groasa... daca e buna si sambata face rost un prieten de un teu sa dam zapada.

am fost si saptamana asta pe lac si e super...

saptamana trecuta era cam subtire, si desi erau oameni nu am intrat - n-aveam chef sa ma ud

cei care vreti, PM pana maine

@satori - nu stii ce pierzi daca stai pe margine

daca nu stii, poate te invatam noi - e beton!

(prietena mea a invatat in 4 ore de la ZERO - inca nu face piruete)

Edited by ZLI

Pentru ploiesteni!

Care e amator weekendul asta de o "portie " de patinat la sala sporturilor??????

Daca e cineva , contactati-ma pe privat !

Bafta

Mda declar ca sunt fan inrait al patinajului...urmaresc si pe eurosport tot ce este legat de patinaj...dupa parerea mea rusii sunt cei mai buni..de necontestat...patineaza al naibii de bine si la perechi si individual...pacat ca la noi in Ro acest sport este practicabil numai in sezonul rece...

Cred ca Satori ar putea sa practice BenGay-ul si vara, desi vorba unui clasic in viata, iarna nu-i ca vara.

Draga law, cred ca pe eurosport poate o vom vedea si pe prietena lui ZLI impreuna cu ZERO, cel de la care a invatat sa patineze in 4 ore!

• 1 year later...
Cred ca Satori ar putea sa practice BenGay-ul si vara, desi vorba unui clasic in viata, iarna nu-i ca vara.

Crezi? Sau ai incercat tu si merge?

N-am vazut raspunsul tau si acum trebuie sa mai astept un an pana la urmatoarea ocazie.