ZLI Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 (edited) pasiune redescoperită... mă dădeam cand eram mai mic... anul ăsta m-am suit iar şi nu m-am mai dat jos. am cumpărat nişte patine ţapene... e super spectaculos... Voi? Edited February 10, 2006 by ZLI Link to comment
steph Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Eu merg si mai aduc cativa prieteni daca iese un daewooclub pe gheata. Link to comment
Satori Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Eu vin. Vand BenGay sau cum se numeste pe marginea patinoarului si fac poze pentru sectiunea Bancuri. Link to comment
Pedala Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Si eu am patinat o gramada. Daca reusesc sa-mi aduc aminte cui am imprumutat patinele acum cativa ani si nu m-i le-a mai returnat... vin si eu. Link to comment
ZLI Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 (edited) pai eu am sa ies maine pe patinuarul herastrau.. posibil pe la 22.00 in principiu ieseam pe lac - gheata fiind foarte groasa... daca e buna si sambata face rost un prieten de un teu sa dam zapada. am fost si saptamana asta pe lac si e super... saptamana trecuta era cam subtire, si desi erau oameni nu am intrat - n-aveam chef sa ma ud cei care vreti, PM pana maine @satori - nu stii ce pierzi daca stai pe margine daca nu stii, poate te invatam noi - e beton! (prietena mea a invatat in 4 ore de la ZERO - inca nu face piruete) Edited February 10, 2006 by ZLI Link to comment
body Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Pentru ploiesteni! Care e amator weekendul asta de o "portie " de patinat la sala sporturilor?????? Daca e cineva , contactati-ma pe privat ! Bafta Link to comment
Pepinno Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 mi-ash rupe shi eu oasele...cred ca am sa ma duc chiar in searara asta...la Moghioros.. Link to comment
law Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Mda declar ca sunt fan inrait al patinajului...urmaresc si pe eurosport tot ce este legat de patinaj...dupa parerea mea rusii sunt cei mai buni..de necontestat...patineaza al naibii de bine si la perechi si individual...pacat ca la noi in Ro acest sport este practicabil numai in sezonul rece... Link to comment
Florinut Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Cred ca Satori ar putea sa practice BenGay-ul si vara, desi vorba unui clasic in viata, iarna nu-i ca vara. Draga law, cred ca pe eurosport poate o vom vedea si pe prietena lui ZLI impreuna cu ZERO, cel de la care a invatat sa patineze in 4 ore! Link to comment
steph Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 deci nimeni nu mai vine diseara? Link to comment
law Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 cred ca pe eurosport poate o vom vedea si pe prietena lui ZLI impreuna cu ZERO, cel de la care a invatat sa patineze in 4 ore! nu inteleg ce ai vrut sa spui! fii mai explicit te rog Link to comment
Satori Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Cred ca Satori ar putea sa practice BenGay-ul si vara, desi vorba unui clasic in viata, iarna nu-i ca vara. Crezi? Sau ai incercat tu si merge? N-am vazut raspunsul tau si acum trebuie sa mai astept un an pana la urmatoarea ocazie. Link to comment
Recommended Posts