mr_ Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Un Cielo busit rau + "piese de schimb" de aici http://cgi.befr.ebay.be/DAEWOO-Nexia-1-5i-...1QQcmdZViewItem nu merge? Link to comment
roberth Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Tico se cam exclude, nu ca nu ar fi bun dar are omul boala cu tico si accidentele, fixatie Hmmm, asa nu se poate, trebuie convins sa isi ia un ticolino ! Dupa o saptamana de mers cu ea, fixatia va disparea, si va cauta si punctele c, d, e... tot alfabetul... La suma asta gaseste un Tico full options, si in stare buna, si se va indragostii instantaneu de ea. Spune acest lucru un fost posesor de Dacie ( fan inrait ) pana acum circa trei luni. )"> Link to comment
BAD_MF Posted February 11, 2006 Author Share Posted February 11, 2006 Am incercat foarte tare sa-l conving ca tico e cea mai buna optiune, dar a condus mult ticolino si nu ii place. Link to comment
andreib Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Mai bine mai sta, mai strange 1000 de eur si ia Slz. Eu am o parere f proasta despre SRN, cel putin la fel de proasta ca fata de berlina. Am condus una, avea 80kkm intradevar dar aia nu e masina. Bord de berlina, plastice de berlina, trancaneala/scartaiala/caraiala grupa mare, adunam apa din ea dupa fiecare ploaie etc...Macar la interior Slz e alta mancare de peste. Link to comment
woulfy Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Orice ati lua parerea mea e sa evitati autovit. Rareori gasitit pe acolo masini direct de la propietar si asta stim cu totii ce inseamna... Link to comment
BAD_MF Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 Nici nu ne gandeam sa cautam pe autovit, doar asa sa vedem preturile. Poate rasare vreo masina ingrijita de la proprietar. Link to comment
Recommended Posts