RaduERD Posted March 4, 2006 Author Share Posted March 4, 2006 Salut! @Felix - Chiulasa a zis ca o ia un baiat, daca se razgandeste si nu o mai ia iti dau un PM sa iti spun! Pretul este 3,5 mil. @freemind - Comanda aia am dat-o acum o saptamana dar mi se pare ca mai am una incompleta la care electronica e buna, respectiv cele 2 butoane care te intereseaza pe tine. O caut acum si iti dau un PM mai incolo sa iti zic daca am gasit-o ! Link to comment
iulicutu Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Ma intereseaza pe mine caloriferul, daca nu e dat. Astept mesaj de unde se poate ridica. Link to comment
RaduERD Posted March 5, 2006 Author Share Posted March 5, 2006 (edited) @iulicutu - Ai PM ! Mai am urmatoarele piese: -Caseta de directie -Pompa frana -Bara fata -Capota portbagaj -ECU -Jambe fata complete (arc+amortizor+flanse amortizor) la super pret - 1,3 mil AMBELE Edited March 5, 2006 by RaduERD Link to comment
RaduERD Posted March 7, 2006 Author Share Posted March 7, 2006 Super oferta: Bara fata + capota portbagaj - 3,5 mil AMBELE !!! Sunt impecabile, numai capota de portbagaj e 5,5 mil noua! Caseta servodirectie - 3 mil (noua e 15 mil) ECU - 1 mil Pompa frana - 700 mii (noua e 2,5 mil) Link to comment
rony Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Ma intereseaza solenoid portbagaj. Ai? Link to comment
RaduERD Posted March 8, 2006 Author Share Posted March 8, 2006 Salut! Portbagajul nu mai are decat incuietoarea pe el, solenoidul l-am dat! Sorry! Link to comment
RaduERD Posted March 13, 2006 Author Share Posted March 13, 2006 Mai am: Planetare Galerie de admisie Galerie de evacuare Cutie de viteze (are carcasa crapata dar tot ce este in ea e perfect) Caseta de directie Pompa frana ECU Bara fata Capota portbagaj Grila radiator Jantele de tabla Link to comment
tung Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Mai am: Planetare Galerie de admisie Galerie de evacuare Cutie de viteze (are carcasa crapata dar tot ce este in ea e perfect) Caseta de directie Pompa frana ECU Bara fata Capota portbagaj Grila radiator Jantele de tabla mai ai jambele pa fata? Link to comment
alexmohora Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Ai cumva ansamblu ştergătoare? Fără motor mă interesează ... cât ceri pe el şi cât e de uzat? Din bord aş vrea butonul ăla de comadă semnalizarea avarii. Aaaa şi Volanul? ce fel de volan are cât e de uzat. Înţeleg că piesele vin de pe o maşină accidentată sau neînmatriculabilă - sper să nu fie ciordită Doamne fereşte Link to comment
RaduERD Posted March 31, 2006 Author Share Posted March 31, 2006 Amsamblul stergatoare s-a dus la Mad MAX, bordul s-a vandut cu totul iar volanul e la Zair, sorry ... Am o super oferta: bara fata completa (spoiler + fagure + bara de metal) - 1,5 mil Sau pe bucati 700 de mii fiecare Mai am planetare, pompa de frana, capota portbagaj, le dau ieftin ca sa scap de ele Link to comment
george_d Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 bara e vopsita? ce culoare e? planetarele la ce bani? Link to comment
manole79 Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Antena electrica o mai ai? Daca da, poti pune si un pret? Link to comment
bogdan_o Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Capacul de la rezorvorul pt lichidul de frana are sonda? Si daca da cu cat il dai? Link to comment
RaduERD Posted April 24, 2006 Author Share Posted April 24, 2006 @george_d - Bara este 1 mil si este verde canterbury iar planetarele sunt 1,5 mil bucata! Daca iei si bara si planetarele fac o reducere! @manole79 - Nu mai am antena @bogdan_o - Capacul are sonda dar nu il dau decat cu tot cu pompa si cu rezervor Link to comment
george_d Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 speram sa fie visiniu metalizat... cu planetarele ma mai gandesc, am ceva de schimbat pe la suspensie...si sa vad cu ce bani raman Link to comment
RaduERD Posted May 27, 2006 Author Share Posted May 27, 2006 (edited) Pentru a scapa si de ultimele piese ramase am sa fac o noua lista cu preturi: Caseta servodirectie - 2 mil Planetare - 1,5 mil ambele Chiulasa completa - 1,5 mil (axa cu came fara uzura) Capota portbagaj - 1,5 mil Pompa frana - 500 mii ECU - 1 mil Bara fata - 800 mii Grila radiator - 300 mii Janta - 200 mii bucata Cutie de viteze - 1,5 mil (are carcasa crapata dar tot ce e in ea e perfect) Edited May 27, 2006 by RaduERD Link to comment
exode Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Salut! Pompa de frana este de cielo (parca citisem pe forum ca ai schimbat-o)? Daca nu este de cielo... de ce este? Si la ce pret? In caz ca nu este de cielo: daca m-ai putea lamuri ce piese trebuie schimbate daca imi pun pompa asta... as fi recunoscator. Merci mult! Link to comment
RaduERD Posted July 25, 2006 Author Share Posted July 25, 2006 Salut! Pompa de frana pe care o am de vanzare este de Cielo. Pretul meu este 70 RON, la dezmembrari o gasesti la 100 RON iar noua e 250 RON. Bafta! Link to comment
RaduERD Posted September 27, 2006 Author Share Posted September 27, 2006 (edited) Update la piese si la preturi! Preturi promotionale, vreau sa scap de ele ca ocupa loc degeaba! Caseta servodirectie - 2 mil Spoiler fata - 800 mii Pompa frana - 500 mii Etrier - 300 mii Cutie viteze - 1,5 mil (are carcasa crapata dar totul in ea este perfect) Vaporizator AC - 800 mii Planetara stanga (scurta) - 1 mil Macara + motoras geam electric stanga spate - 1,2 mil ECM - 500 mii Janta tabla 13" - 150 mii Capota portbagaj - 1 mil Motoras stergatoare - 500 mii Grila radiator - 250 mii Amortizoare fata + spate intarite (reconditionate) - 1,5 mil setul de 4 bucati (sunt facute sport) Edited September 27, 2006 by RaduERD Link to comment
manole79 Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 M-ar interesa si pe mine pompa pentru ambreiajul hidraulic (daca ai pune si un pret). Link to comment
RaduERD Posted September 29, 2006 Author Share Posted September 29, 2006 Imi pare rau, pompa de ambreiaj nu am. Link to comment
CATA_ASD Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Salut...Ai cumva chestia aia din plastic din bord (unde este AC-ul) cu totul...adica tot blocul ala luminat? Link to comment
RaduERD Posted October 18, 2006 Author Share Posted October 18, 2006 Nu mai am modulul de climatizare, sorry! Link to comment
Recommended Posts