Jump to content

Vand Piese Cielo

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...

@webcath0s - S-ar putea sa mai fie, tre sa il caut.

@KumKum - Am ce te intereseaza, vreau 500 de mii pe tot ansamblul.

@mariann - Depinde ce te intereseaza, scrie aici ce vrei si iti spun daca mai e.

Daca te uiti un pic mai sus ai sa gasesti postul cu numarul 46 care contine o lista cu piesele ramase. Daca fac un post nou cu aceeasi lista si aceleasi preturi se poate considera UP de catre moderatori, iar preturile astea sunt, nu mai scad pt ca atunci mai bine le dau de pomana.

• 3 weeks later...

Radule, cu tot respectul consider ca nu este corect ceea ce ai facut.

Sa pui un pret mic pe forum si apoi sa-l cresti simtitor atunci cind te contacteaza cineva eu o consider o foarte mare magarie.

Caz concret: la postul nr. 46 scrii ca pretul pentru capota portbagaj este de 100 lei si tu imi ceri 250 lei.

Ce sa cred?

Chiar nu mai stiam ce preturi am scris pe topicu asta, uite si tu data de cand e postul respectiv: Sep 27 2006

Daca ai vazut pretul aici nu inteleg de ce mi-ai mai dat PM sa ma intrebi despre pret ...

In consecinta pretul ramane 100 lei ca pe topic, cand ne intalnim sa o iei?

Edited by RaduERD

Radu iti multumesc oricum numai ca avind drum la Falticeni in acest weekend am tras o fuga si pina la Iasi de unde mi-am cumparat capota de spate. Imi era mai greu sa ajung la tine si aveam mare nevoie de ea.

Oricum iti multumesc.

Toate cele bune!!!

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...