NightClub Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Vand placa potbagaj din pal pentru tico. Pretul este 50RON + montaj Fara montaj este 40RON. Placa este identica cu cea originali si este mult mai rezistenta decat cea originala.Culoarea este maro si s-ar vedea frumos cu niste difuzoare...Mai multe detalii PM sau pe YM Link to comment
remix Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Hai ca daca o mai ai ti-o iau eu. Da-mi un semn pe PM. Link to comment
remix Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Am apelat si eu la serviciile marca NightClub & co. si pot spune ca sunt foarte multumit de calitatea lucrarii. Am asistat la procesul de personalizare a placii pe specificatiile boxelor mele si am fost foarte placut impresionat de atentia cu care s-a lucrat. Beneficiaza de recomandarea mea pentru lucrari de tamplarie de acum incolo ! Apelati cu incredere ! Link to comment
NightClub Posted February 28, 2006 Author Share Posted February 28, 2006 Multumin remix! Vrem ca clientu sa fie multumit pe deplin. Si placa ta, chiar a fost custom made... Link to comment
Senna Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 NightClub, mai poti sa faci alta? Ofer si eu 30RON, fara montaj Link to comment
NightClub Posted February 28, 2006 Author Share Posted February 28, 2006 ok mai fac una si pentru tine. Vorbim pe YM mai multe. >- Link to comment
stryder Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 (edited) Am apelat si eu la serviciile marca NightClub & co. si pot spune ca sunt foarte multumit de calitatea lucrarii.Am asistat la procesul de personalizare a placii pe specificatiile boxelor mele si am fost foarte placut impresionat de atentia cu care s-a lucrat. Beneficiaza de recomandarea mea pentru lucrari de tamplarie de acum incolo ! Apelati cu incredere ! well eu in schimb n-am beneficiat de tratamentul asta super, in sensul ca am comandat o placa, am dat dimensiuni tot, a ramas sa ne intalnim, omu` n-a mai putut si a zis sa vb cu fratele lui...l-am sunat, dar exact atunci cica il muscase un caine(chipurile) si nu a putut sa se intalneasca cu mine...la fel si a doua zi. Mi s-a parut cel putin ciudat. ps: sa nu se inteleaga ca am ceva cu omu`, numai ca mi-a lasat un gust amar toata intamplarea asta! Edited March 1, 2006 by King Mercury Link to comment
NightClub Posted March 1, 2006 Author Share Posted March 1, 2006 cica il muscase un caine ca sa vezi ca nu te-am mintit, am pus o poza... si in plus nu ai mai asteptat, a 3 a era gata...Si sincer imi pare rau, dar ar trebui sa ma intelegi si pe mine. Link to comment
NightClub Posted March 9, 2006 Author Share Posted March 9, 2006 mai am o placa pal tico. Culoare maro. Pret 30RON (pentru unii e foarte scump) fara montare sau vreun kit de instalare. Cu montare costa 40RON deoarece se ia suportii si se monteaza... Link to comment
cookie Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Mai e valabil anuntul? Vreau si eu o placa de portbagaj din PAL pt TICO . Da-mi un PM si vb la un telefon. Merci Link to comment
Leutzu Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Deocamdata NC este plecat din Bucuresti pe o perioada nedefinita (este la matusa lui la Tg. Jiu). Stiu pentru ca este vecin cu mine. Link to comment
NightClub Posted August 14, 2006 Author Share Posted August 14, 2006 acum este valabil anuntu...m-am intors! mersi leutzu! Link to comment
cookie Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Hai sa facem afacerea. Merci Ai PM Link to comment
NightClub Posted August 30, 2006 Author Share Posted August 30, 2006 Update de preturi: 45RON placa fara montaj 55RON placa cu montaj(in pret intra si suportii) Link to comment
DeBeers Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 salut... m-ar interesa si pe mine o placa... am un tico rosu inchis, huse gri, daca nu ai posibilitatea alegerii unui material vin eu cu el. pm daca e ok... Link to comment
NightClub Posted June 4, 2007 Author Share Posted June 4, 2007 (edited) ai PM Edited June 4, 2007 by NightClub Link to comment
Recommended Posts