Steffyx Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Fratilor, need help! Ce ma fac? Ce sa ii iau? Situatia e urmatoarea: Suntem impreuna de 3 saptamani, ne iubim mult, da n-am bani (prea multi)... desi la varsta noastra (aprox 18 amandoi...) nu se cad cadouri scumpe. Hai sa propunem acilea idei de cadouri pt ziua de marti, ca eu unul sunt in pana de asa ceva. La ce m-am gandit? Iote: -niste oratanii de plush, dar nu prea e original, si pare un gest cam infantil. -un trandafir (rosu sau alb? inclin spre rosu), eventual cu un biletel cu un mesaj siropos. -o cina romantica in lumina lumanarilor sub clar de luna... sau o pizza/hamburger, dupa caz -orice gest romatic, care sa surprinda, si am nevoie de idei. Personal inclin spre trandafir si biletel, ca e si mai ieftin, si mai cu semnificatie, desi nu prea original. P.S.: Sa nu veniti cu inele de aur si diamante, Link to comment
cristi.a Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 (edited) vezi idei...aici Edited February 12, 2006 by cristi.a Link to comment
Steffyx Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 Merci, stiu topicul, dar nu ma ajuta, si nu prea are leg cu topicul initiat de mine. Acolo se discuta alte aspecte ale acestor sarbatori, pe mine nu ma intereseaza prea mult discutia respectiva, ci vrea sa ma hotarasc asupra unui cadou Link to comment
VIPER Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Jucariile din plus poate par infantile la 18 ani, dar la 35 sa stii ca au mare efect!!! Apoi, 1 trandafir frumos, mare, drept si foarte rosu, neinzorzonat cu nimic, ar trebui iarasi sa aiba mare efect! Vezi ca a aparut si o serie limitata de bomboane cu inimioare rosii, de la Heidi. Arata fain ambalajele (sunt vreo 3 tipuri) iar inauntru e chiar ceva de calitate. Si ar merge un lantuc de argint (sau 2?) cu o inima din argint care se rupe in 2 si fiecare poarta o jumatate (Doamne, imi aduc aminte de mine la varsta ta...). Link to comment
Tommy Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Crede-ma ca nu prea conteaza .. oricum femeile nu-s foarte multumite niciodata. Si cand sunt multumite, dureaza putin. Glumeam, asta o s-o vezi mai incolo Fii vesel, fii tu, esti un copil bun, ia-i ceva simpatic, spune-i ceva frumos, mangaie-i parul, alint-o, si nu-ti fa griji pentru bani, or veni cand or veni, sunteti la o varsta curata si frumoasa, cand doar dragostea ar trebui sa va bucure. Link to comment
Steffyx Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 (edited) Ce vorbe frumoase, merci la toti . VIPER: Crezi sau nu, acum am venit de la magazin am luat o Heidi cu miere de albine si nu mai stiu ce are in ea, de aia cu inimioare, si am pus-o la frigider, sper sa nu o mananc pana marti dupa-amiaza. Am luat-o din timp ca am inteles ca e editie limitata stiam eu ca tre sa iau 2 Si probabil un trandafir mare cum ai zis tu, asta o sa ii iau. Soapte, alea alea... in parc, tocmai a nins f frumos, o tavaleala prin zapada... abia astept Multumesc, si astept in continuare, ca nu e batut in cuie. Daca veniti cu idei mai interesante, abia mananc si eu ciocolata scumpa Edit: Viper, acum m-am prins ca tu te referi la bomboane, nu la ciocolata. Au ambalajul la fel. Ufff ce zgarcenie pe mine. Alea erau 110 mii Cred ca am sa mananc ciocolata si am sa iau o cutie de aia... Edited February 12, 2006 by Steffyx Link to comment
NFS Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Io zic sa-i trimiti un sms. Au astia de la Conneex la superoferta Link to comment
Steffyx Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 Of te rog frumos, nu-mi aminti luna trecuta am avut cost suplimentar 22 de dolari si toti din SMS-uri Plus 180 de minute consumate 95% cu ea E paguboasa dragostea ) Si acum am peste 6 $ Cost supl si abia 6 zile au trecut de la eliberarea ultimei facturi... in ritmul asta nu mai fac luna de miere Link to comment
hitman Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 (edited) Pai foarte simplu: o cina romantica + o scrisoare (nu biletel!!!!) de dragoste scrisa din adincul sufletului, fara bullsh_i_t. La 18 ani fetele apreceaza f. mult treaba asta. Daca avea 35 era alta procedura de lucru. Edited February 12, 2006 by hitman Link to comment
Steffyx Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 Uite, treaba cu scrisoarea e chiar o idee buna, merci. Dar cina romantica, la 18 ani? Si e si scump pe deasupra... la urma urmei un hamburger in piata, nu are acelasi efect? Glumesc, bineinteles. Insa nu ma tine de asa ceva. Sa stii ca scrisoare am sa o scriu... incep sa ma gandesc cam ce sa contina.. dau drumu la inima sa spuna ce simte, si umplu de urgenta o foaie A4. Chiar nu ma gandisem, merci. >- Link to comment
VIPER Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Cu cina romantica e mai greu in RO... Chelnerul roman are marele talent sa-si bata joc de client... Cat despre bomboane, vezi ca sunt 2 la cutie si 1 la o cutie speciala, verticala! Io de alea zic! Link to comment
Tommy Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Stefi, scrie atunci cand simti ca ai ce sa scrii.. si scrie-i exact ce simti, nu ce crezi ca s-ar astepta ea sau ce ar da mai bine. hitman.. nu pacali baiatul, stii bine ca e mai simplu si mai direct, si de regula mai concret, la 35 Faptul ca se multumesc cu mai putin la 35, nu inseamna ca simt mai putin sau ca isi doresc mai putin. Stefi, nu irosi nimic si sa nu-ti para rau de nimic, nici de bani, nici de emotii, nici de timpul pierdut, oricum nu se va-ntoarce vreodata. Si.. niciodata sa nu ceri mai mult decat poti da. ps. Dar de ce stai la calculator, in loc s-o iei acum de mana si sa-i arati luna? Link to comment
Steffyx Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 (edited) Hihi daca era dupa mine dormeam in parc. Ca si asa e aproape de ea. Are un tata cam sever si au avut niste certuri si s-au pus niste restrictii. Oricum l-am cunoscut, ca am zis ca da bine, si asa a fot. Am stat la un pahar de vin, si s-a purtat f bine, neasteptat de bine. Am ramas masca amandoi. Oricum marti vom sta impreuna cam toata ziua, nu se pune problema. Si plus ca ea fiind la arhitectura, are mult de munca, am mai ajutat-o si eu la proiecte.. singurei in atelier, brrrr De fapt si eu ar trebui sa invat acum pt scoala de soferi. Chiar hai ca ma duc, merci de sfaturi baieti. @Viper, Merci de sugestie "> EDIT: Referitor la bani, eu glumesc, dau, ca tin la ea. Plus ca si ea mi-a luat cadou de ziua mea chiar daca eram impreuna de doar 4 zile (2 iepurasi de plus care se pupa si spun "I LOVE YOU"-is draguti..) .. oricum nu consider ca trebuie sa exagerez avand in vedere ca vine si 1 Martie, si 8... si ce ma fac, dau faliment.. Edited February 12, 2006 by Steffyx Link to comment
hitman Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 hitman.. nu pacali baiatul, stii bine ca e mai simplu si mai direct, si de regula mai concret, la 35 Faptul ca se multumesc cu mai putin la 35, nu inseamna ca simt mai putin sau ca isi doresc mai putin. Pai Tommy stai ca nu am pacalit nici un baiat: am zis ca la 35 de ani este necesar un alt 'approach' fata de chestiunea in cauza. Nu am afirmat ca femeiile se multumesc cu mai putin sau mai mult. >- Despre subiectul asta putem sa scriem pagini intregi dar este mult prea complicat si nu merita. Link to comment
Steffyx Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 Nu stiu de ce dar am impresia ca e mai convenabil la 35 de ani Femeile asteapta mai mult dar se multumesc cu mai putin Link to comment
Tommy Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Asta-i curba vietii Stefi, las ca vei ajunge si acolo, tu bucura-te de clipa Maine s-ar putea sa nu mai fie, si atunci nu mai ramai nici cu ce n-ai avut Link to comment
tolin Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Hai ca pana la urma ajungem iar la concluzia aia, ca din viata ramanem doar cu doua chestii, stricam baiatul. Link to comment
Steffyx Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 Ce 2 chestii, vreau sa stiu si eu... asa, din timp Link to comment
Tommy Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Pai.. cu cele 2 chestii .. era un banc. Din timp.. ar fi multe de aflat, dar ai tot timpul din lume. Mai sunt si altele care conteaza, dar astea au fost in ton cu starea ta, si ar fi fost pacat sa stricam momentul Viitorul si trecutul Sunt a filei doua fete, Vede-n capat începutul Cine stie sa le-nvete; Tot ce-a fost ori o sa fie In prezent le-avem pe toate, Dar de-a lor zadarnicie Te întreaba si socoate. Link to comment
ileana Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Nu stiu de ce dar am impresia ca e mai convenabil la 35 de ani Femeile asteapta mai mult dar se multumesc cu mai putin s-o crezi!..nu te baza pe asta Link to comment
tolin Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 In sfarsit o voce autorizata. Link to comment
Steffyx Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 Aaaa, deci nu asteapta mai mult? Pai e bun atunci Link to comment
tolin Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 N-ai inteles, noi le dam putin. Link to comment
lordcalibras Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Trandafirul e bun la toate! Nici nu trebuie sa vina insotit! Isi face treaba de unul singur! Parerea mea ... Link to comment
VIPER Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Ma iertati, dar mi-am adus aminte de un banc aproape on-topic: "2 vecine stateau de vorba. Una zice: - Auzi, tu, mi-a adus barbatu-meu zilele trecute un trandafir mare si frumos. Ce-o vrea oare acuma, sa stau cu picioarele in sus toata saptamana??? - Da ce, draga, voi nu aveti vaza???" Scuzati daca am scris pe langa Link to comment
Recommended Posts