Jump to content

Vine 14 Februarie

Steffyx

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Acuma ca sa fim on-topic ... Nu cred ca va conta prea mult ce ii cumperi! Sf Valentin e o zi in care cadoul trebuie sa fie simbolic, din inima si cam atat! Nu e o zi in care trebuie sa ii dai haine, telefoane ( ca sa nu zic masini .. ca nu prea semeni cu Columbeanu) si alte alea. Orice e bine primit! Gestul conteaza nu ? Adica eu merg pe ideea asta si sunt sigur ca am dreptate! Acuma, depinde si de domnisoara! :)

Edited by lordcalibras

Don'soara nu e materialista deloc... pt asta si multe alte calitati am ales-o... oricum au bani mai multi ca noi de cateva ori bune, deci nu se pune problema de telefoane si alte minuni. Chestia e ca eu vreau sa fiu original si sa surprind placut. Ca ea normal ca o sa se astepte la ceva. Dar chiar daca se asteapta, vreau sa fie o parte catusi de mica, si surpriza, sa tresara catusi de putin... nush daca reusesc sa ma fac inteles :)

Probabil asta ramane... o cutie de bomboane de cioc Heidi (110 :mda: ) un trandafir mare rosu (vreo 80 :o ) si o scrisoare (2 mii de lei plic+foaie A4 > :) )...

Desi incerc sa gasesc ceva mai original...

Ati stricat topicul baieti, inevitabil.. ne-am intors in realitate.

Femeia este doar un obiect sexual, careia ii spunem toate tampeniile din lume,

ii dam trandafiri, bomboane si-o ducem la cina, pina pica,

si-apoi ne purtam asa de bine ca ajunge sa se culce cu primul venit.

Si-apoi la 35, ajunge ea sa raspunda la intrebarea:

- "Sa fie frumos, bogat, sau bun?"

- Sa fie.

PS: Nu te flata, nu barbatii aleg!

Edited by Tommy
...Chestia e ca eu vreau sa fiu original si sa surprind placut. ...

[...]

Probabil asta ramane... o cutie de bomboane de cioc Heidi (110 :mda: ) un trandafir mare rosu (vreo 80 :o ) si o scrisoare (2 mii de lei plic+foaie A4 > :) )...

Desi incerc sa gasesc ceva mai original...

... si adresa de la forum, sa vada cit de original esti! :P

... si adresa de la forum, sa vada cit de original esti! :P

=)) Puteam sa jur ca o sa ridice cineva problema...

@Tommy, din pacate la ultimul post nu-s de acord cu tine :P

"Femeia este doar un obiect sexual, careia ii spunem toate tampeniile din lume,

ii dam trandafiri, bomboane si-o ducem la cina, pina pica,

si-apoi ne purtam asa de bine ca ajunge sa se culce cu primul venit."

Oricum sunt convins ca nu crezi ce scrie acolo :)

Edited by Steffyx
Si-apoi la 35, ajunge ea sa raspunda la intrebarea:

- "Sa fie frumos, bogat, sau bun?"

- Sa fie.

Lasa Tommy, ca la peste 40 zice: "A fost. S-a dus. Si ce baiat de treaba era, imi aducea bomboane."

I like her bubbles... =))

Oricum, va multumesc. Sunt in continuare deschis la sugestii. Oricum o sa povestesc aici cum a iesit... poate intereseaza pe cineva :D

Edited by Steffyx

Mai baieti (astia mai "stafiditzi)! Sunteti rai cu baiatu'! Ganditi-va ca are 18 ani, e indragostit proaspat, lulea si nu stie cum sa faca de controversata zi de 14 febr. Ati uitat ca ati fost si voi ca el?

@Steffyx mama, eu as incerca sa-ti sugerez cate ceva, dar mi-e ca ideile mele in aceasta materie nu s-ar potrivi iubitei tale. M-ar impresiona pana la lacrimi un set de bujii champion sau, ca sa ma apropii de bugetul tau, macar un set de capace.

Ca urmare, iti recomand calduros si serios site-uri gen www.eva.ro, www.femeia.ro.Sunt forumuri acolo, sigur o sa gasesti sfaturi mult mai pretioase decat p-aci.

Edited by ileana

E si ea pasionata de masini, dar chiar asa nu as proceda :P

Nu am apelat la alte forumuri si nici nu apelez ca pe aici sunt oameni cu pretentii, care practica niste discutii amuzante si in acelasi timp utile. Oricum eu sunt aproape hotarat, dar nu exclud sa apara ceva sfaturi interesante de aici incolo. Oricum sunt convins ca deznodamantul va fi unul convenabil si constructiv pt relatia noastra :)

Cat ziceai ca e setul ala de bujii?

Da...oare nu framantarile astea fac o relatie frumoasa...

Nu uita sa te imbraci cat se poate de elegant, preferabil la costum, cravata..si cum spui cu trandafirul...efect garantat...

PS: "cine-o ia de SOTIE asa o s-o tie toata viata" atentie sa nu impresionezi prea mult...ai doar 18 ani

> :)

Edited by tuf5075

Eu nu am zis ca vreau sa impresionez... parintii vrei sa ii impresionezi. Pe ea vreau doar sa o surprind cu un gest placut, atat. Nimic mai mult. Si ceva sa nu se astepte, nu gen ursulet, ce cumpara toti. Si iti dai seama ca nu o sa port costum :)

Eu nu am zis ca vreau sa impresionez...

Si iti dai seama ca nu o sa port costum :)

Pai daca nu vrei sa impresionezi...de ce ai mai deschis topicul...hai s afim seriosi...toti oamenii vor sa impresioneze..in esenta a fi cel mai bun sau primul, cam la asta se rezuma...in linii mari...

Si de ce nu vrei sa porti costum treaba ta..fiecare suporta consecintele actiunilor sale... prin costum aratai iubitei tale ca are un prieten stilat, care tinde sus de tot, sa intre intr/o clasa de oameni..cu costum,....si nu in ultimul rand ii arati ca respecti relatia si impicit pe ea, prin acest gest...dar ma rog..ma opresc, nu reau sa nasc divergente...a fost doar o sugestie...blugii poate pica mai bine...

:drinkers:

Edited by tuf5075

Eu i-am luat un Puzzle (am fost in sell gross si i se scurgeau ochii dupa unul...am memorat si acum l-am cumparat) - o sa petrecem mult timp impreuna la reconstituitul imaginii (Vaticanul), o felicitare foarte cute si atunci, marti ii voi cumpara un trandafir rosu. Toate astea m-au costat 200k, care se adauga la 5-600k pe care ii voi da la restaurant (i-am zis ca o scot in oras).