lordcalibras Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Hahahaha ... vezi Viper ... ai gasit o noua intrebuintare pentru trandafirul nostru cel de toate zilele! Cu ajutorul lui le facem mai repede sa stea cu picioarele in sus! ) Link to comment
Steffyx Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 M-ati zapacit... io-i dau 50 de mii sa-si ia singura trandafirul si gata Link to comment
lordcalibras Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Da` stii ce ai mai putea sa faci? Sa nu ii mai dai nici 50.000! Ii spui ca nu stiai ce sa ii cumperi si ca o lasi sa isi cumpere (pe banii ei) ea ce vrea! .. Just kiddin` Link to comment
Steffyx Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 De fapt parca un trandafir era 40 de mii... poate ii cer si 10.000 rest Link to comment
lordcalibras Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 (edited) Acuma ca sa fim on-topic ... Nu cred ca va conta prea mult ce ii cumperi! Sf Valentin e o zi in care cadoul trebuie sa fie simbolic, din inima si cam atat! Nu e o zi in care trebuie sa ii dai haine, telefoane ( ca sa nu zic masini .. ca nu prea semeni cu Columbeanu) si alte alea. Orice e bine primit! Gestul conteaza nu ? Adica eu merg pe ideea asta si sunt sigur ca am dreptate! Acuma, depinde si de domnisoara! Edited February 12, 2006 by lordcalibras Link to comment
Steffyx Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 Don'soara nu e materialista deloc... pt asta si multe alte calitati am ales-o... oricum au bani mai multi ca noi de cateva ori bune, deci nu se pune problema de telefoane si alte minuni. Chestia e ca eu vreau sa fiu original si sa surprind placut. Ca ea normal ca o sa se astepte la ceva. Dar chiar daca se asteapta, vreau sa fie o parte catusi de mica, si surpriza, sa tresara catusi de putin... nush daca reusesc sa ma fac inteles Probabil asta ramane... o cutie de bomboane de cioc Heidi (110 ) un trandafir mare rosu (vreo 80 ) si o scrisoare (2 mii de lei plic+foaie A4 > )... Desi incerc sa gasesc ceva mai original... Link to comment
Tommy Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 (edited) Ati stricat topicul baieti, inevitabil.. ne-am intors in realitate. Femeia este doar un obiect sexual, careia ii spunem toate tampeniile din lume, ii dam trandafiri, bomboane si-o ducem la cina, pina pica, si-apoi ne purtam asa de bine ca ajunge sa se culce cu primul venit. Si-apoi la 35, ajunge ea sa raspunda la intrebarea: - "Sa fie frumos, bogat, sau bun?" - Sa fie. PS: Nu te flata, nu barbatii aleg! Edited February 12, 2006 by Tommy Link to comment
NFS Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 ...Chestia e ca eu vreau sa fiu original si sa surprind placut. ...[...] Probabil asta ramane... o cutie de bomboane de cioc Heidi (110 ) un trandafir mare rosu (vreo 80 ) si o scrisoare (2 mii de lei plic+foaie A4 > )... Desi incerc sa gasesc ceva mai original... ... si adresa de la forum, sa vada cit de original esti! Link to comment
Steffyx Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 (edited) ... si adresa de la forum, sa vada cit de original esti! Puteam sa jur ca o sa ridice cineva problema... @Tommy, din pacate la ultimul post nu-s de acord cu tine "Femeia este doar un obiect sexual, careia ii spunem toate tampeniile din lume, ii dam trandafiri, bomboane si-o ducem la cina, pina pica, si-apoi ne purtam asa de bine ca ajunge sa se culce cu primul venit." Oricum sunt convins ca nu crezi ce scrie acolo Edited February 12, 2006 by Steffyx Link to comment
tolin Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Si-apoi la 35, ajunge ea sa raspunda la intrebarea: - "Sa fie frumos, bogat, sau bun?" - Sa fie. Lasa Tommy, ca la peste 40 zice: "A fost. S-a dus. Si ce baiat de treaba era, imi aducea bomboane." Link to comment
lordcalibras Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Iti faci prea multe probleme Steffyx ... Surpriza o sa vina prin simplul fapt ca, avand un foarte scurt timp de cand sunteti impreuna, ii faci un gest totusi de 14 feb. .. Si oricum ... Bamboocha tels you what to do! Listen to the bubbles! Link to comment
Steffyx Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 (edited) I like her bubbles... Oricum, va multumesc. Sunt in continuare deschis la sugestii. Oricum o sa povestesc aici cum a iesit... poate intereseaza pe cineva Edited February 12, 2006 by Steffyx Link to comment
Tommy Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Tinere, n-ai inteles-o nici pe asta, unele lucruri nu se spun. Pacat. Link to comment
Steffyx Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 Am inteles, am inteles... nu da Link to comment
ileana Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 (edited) Mai baieti (astia mai "stafiditzi)! Sunteti rai cu baiatu'! Ganditi-va ca are 18 ani, e indragostit proaspat, lulea si nu stie cum sa faca de controversata zi de 14 febr. Ati uitat ca ati fost si voi ca el? @Steffyx mama, eu as incerca sa-ti sugerez cate ceva, dar mi-e ca ideile mele in aceasta materie nu s-ar potrivi iubitei tale. M-ar impresiona pana la lacrimi un set de bujii champion sau, ca sa ma apropii de bugetul tau, macar un set de capace. Ca urmare, iti recomand calduros si serios site-uri gen www.eva.ro, www.femeia.ro.Sunt forumuri acolo, sigur o sa gasesti sfaturi mult mai pretioase decat p-aci. Edited February 12, 2006 by ileana Link to comment
lordcalibras Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 (edited) @ileana ... Dar nu esti pretentioasa deloc! ... Mai ramane sa vad baiatul care o sa vrea cadou o pereche de ciorapi licra si eventual o cutie faina de farduri .. si atunci am sa pot sa mor fericit! Edited February 12, 2006 by lordcalibras Link to comment
Steffyx Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 E si ea pasionata de masini, dar chiar asa nu as proceda Nu am apelat la alte forumuri si nici nu apelez ca pe aici sunt oameni cu pretentii, care practica niste discutii amuzante si in acelasi timp utile. Oricum eu sunt aproape hotarat, dar nu exclud sa apara ceva sfaturi interesante de aici incolo. Oricum sunt convins ca deznodamantul va fi unul convenabil si constructiv pt relatia noastra Cat ziceai ca e setul ala de bujii? Link to comment
tuf5075 Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 (edited) Da...oare nu framantarile astea fac o relatie frumoasa... Nu uita sa te imbraci cat se poate de elegant, preferabil la costum, cravata..si cum spui cu trandafirul...efect garantat... PS: "cine-o ia de SOTIE asa o s-o tie toata viata" atentie sa nu impresionezi prea mult...ai doar 18 ani > Edited February 12, 2006 by tuf5075 Link to comment
Steffyx Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 Eu nu am zis ca vreau sa impresionez... parintii vrei sa ii impresionezi. Pe ea vreau doar sa o surprind cu un gest placut, atat. Nimic mai mult. Si ceva sa nu se astepte, nu gen ursulet, ce cumpara toti. Si iti dai seama ca nu o sa port costum Link to comment
tuf5075 Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 (edited) Eu nu am zis ca vreau sa impresionez... Si iti dai seama ca nu o sa port costum Pai daca nu vrei sa impresionezi...de ce ai mai deschis topicul...hai s afim seriosi...toti oamenii vor sa impresioneze..in esenta a fi cel mai bun sau primul, cam la asta se rezuma...in linii mari... Si de ce nu vrei sa porti costum treaba ta..fiecare suporta consecintele actiunilor sale... prin costum aratai iubitei tale ca are un prieten stilat, care tinde sus de tot, sa intre intr/o clasa de oameni..cu costum,....si nu in ultimul rand ii arati ca respecti relatia si impicit pe ea, prin acest gest...dar ma rog..ma opresc, nu reau sa nasc divergente...a fost doar o sugestie...blugii poate pica mai bine... Edited February 12, 2006 by tuf5075 Link to comment
Leutzu Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Eu i-am luat un Puzzle (am fost in sell gross si i se scurgeau ochii dupa unul...am memorat si acum l-am cumparat) - o sa petrecem mult timp impreuna la reconstituitul imaginii (Vaticanul), o felicitare foarte cute si atunci, marti ii voi cumpara un trandafir rosu. Toate astea m-au costat 200k, care se adauga la 5-600k pe care ii voi da la restaurant (i-am zis ca o scot in oras). Link to comment
florinbad Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 (edited) Vin si eu cu o idee: un pisoi, neaparat cu funda rosie! Edited February 13, 2006 by florinbad Link to comment
Satori Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Daca avea 35 era alta procedura de lucru. Aaaaa... Care e? Link to comment
Vlad Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 bai da rai sunteti mah... de ce aveti pe cineva langa daca va doare capul atat de tare?? pt. mine in fiecare zi e 14 februarie sau ma rog...24... bine "incerc" sa fac din fiecare zi un 14... Link to comment
Tommy Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Aaaaa... Care e? O prinzi de mana, si-i spui: "De-acuma stai la mine". Link to comment
Recommended Posts