Lucian79 Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 asta e ce am primit eu de la prietena mea astazi. probabil stie ca inca mai am suflet de copil si la 25 de ani... . poate pentru ca nu am avut destule jucarii cand eram mic. Pfff ..norocosule. Facem schimb? Link to comment
Steffyx Posted February 24, 2006 Author Share Posted February 24, 2006 Cred ca se poate inchide, au trecut cam 2 saptamani, relatia decurge axcelent. Va multumesc pt toate ideile. Bafta la toti! Link to comment
Tommy Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Pai n-ar putea continua cu 1, 8 Martie, aceasta frumoasa poveste? Link to comment
Steffyx Posted February 24, 2006 Author Share Posted February 24, 2006 Nu ma gandeam ca prezinta interes Atunci lasati deschis Link to comment
lordcalibras Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 (edited) Steffyx ... il lasam deschis pana o sa aveti copii ... Sa ne povestesti tot! Edited February 24, 2006 by lordcalibras Link to comment
laurentziu83 Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 (edited) Bata-te peste gura, ca ne dai fiori la toti cei fara relatii serioase. Edited February 26, 2006 by laurentziu83 Link to comment
lordcalibras Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 ) ... Toate la timpul lor! ) Link to comment
Steffyx Posted February 27, 2006 Author Share Posted February 27, 2006 Fratilor disper... Nu gasesc pisoi. Parca e un facut. Deja intru pe ultima suta de metri. Deci vreau pisoi NEAPARAT! Din 2 motive... 1. Chestia cu alinturile...eu ii zic Pisoi si ea Tigrishor. Si de asta caut un pisoi gri, baietel, pe care l-ar chema Tigrishor 2. Caut sa aiba o luna (maxim 2), si sa mint ca e nascut pe 1 febr (o data cu relatia noastra...).. deci simbolism Daca gasesc unul de 2 luni, mint, zic ca a mancat bine. Dar nu pot duce unul cat un caine lup si sa zic ca e abia nascut... Am cutreierat Bacaul in lung si in lat. Daca are cineva surse cum ca as gasi prin Iasi, sau chir cineva care poseda, sunt in stare sa vin dupa el. Multumesc. Link to comment
lordcalibras Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Daca are cineva surse cum ca as gasi prin Iasi, sau chir cineva care poseda, sunt in stare sa vin dupa el. Multumesc. Aici e apropo la mine Stef? ) ... Sa vedem ce putem face! Link to comment
Steffyx Posted February 27, 2006 Author Share Posted February 27, 2006 Daca ai putea ar fi o treaba. Daca nu, poate gasim vreun alt posesor de piscisme care doneaza una bucata Link to comment
laurentziu83 Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 (edited) Cauta sa aiba macar 2 luni pisoiul ala, o luna e mult prea putin. E prea mic sa-l treci la lapte de vaca. Edited February 27, 2006 by laurentziu83 Link to comment
liliana Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Steffyx, ti-am mai dat o data adresele a doua site-uri cu pisici care au si topicuri specifice pt. donatii/adoptii. Mai baga un ochi la http://www.animale.ro/forum/viewtopic.php?t=2775&start=705 (site-ul general este www.animale.ro) sau pe www.vethelp.ro. Poti sa te inregistrezi si sa spui ca doresti sa adopti un pisoi. In nici un caz nu il lua la o luna: pisoiul va muri fara mama lui, sunt foarte sensibili, nu te lua dupa cei care spun ca pisica are sapte vieti. De regula, pisoiul se adopta dupa ce a implinit trei luni si a fost "educat" de pisica-mama si invatat sa manance singur, sa se spele si sa-si faca nevoile unde trebuie. Fetei n-ai decat sa-i spui ca e nascut pe 1 februarie, e o minciuna nevinovata. Dar gandeste-te cum ar fi cu un pisoi chiar nascut pe 1 februarie si care va muri pe 8 martie. E ca si cum ai pune capat si relatiei voastre; fetele sunt superstitioase, pare semn rau. Uita-te pe site-urile date; sunt niste tanti foarte inimoase pe acolo, unele dintre ele cu asta se ocupa: plasarea animalelor fara stapan. Fii constient ca la mijloc e o viata, chiar daca e vorba doar de un pisoi. Link to comment
john Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Daca are cineva surse cum ca as gasi prin Iasi, sau chir cineva care poseda, sunt in stare sa vin dupa el. Poate te ajuta...maximus (chi), e activ pe multe forumuri si cred ca stie tot ce misca pe ele Link to comment
kaloman Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 @liliana te cam inseli (desi e bine ca pisoiul sa fie mai mare de 6 saptamani...) Eu am doi motani care implinesc in mai 10 ani si a caror mama a murit cand aveau doar 12 zile ... nu a fost usor sa-i cresc, dar au supravietuit (unul a avut probleme de mic, l-am operat cand avea 3 luni ... acum e bine-merci) au fost 4 pisoi, dar am oprit doar 2 dintre ei, pe ceilalti i-am dat spre adoptie pe la 2 luni ... Nu recomand ca pisoiul sa fie luat de prea mic de la mama lui, dar in cazuri limita se poate. Link to comment
Steffyx Posted February 28, 2006 Author Share Posted February 28, 2006 @liliana, uite acum ma inegistrez si postez. Sper sa se ofere cineva pana maine, ca sa pot pleca la Iasi. Am zis si eu asa, o luna... dar poate sa aiba si 2 luni, ca nu bate la ochi. Dar deja unul de 4 luni nu o mai pacalesc Multumesc. Link to comment
Wolfman Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Pe la mine prin jurul blocului matzele au inceput sa miorlaie noaptea de putin timp, deci pisoii apar peste cel putin 2 luni; io zic sa cauti unul mai rahitic de anul trecut... Link to comment
laurentziu83 Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 (edited) Mai bine o lasi moarta cu varsta de o luna si gata. Cand a avut matza mea pui i-am dat la 3 luni ambele ture de pisoi pe care i-a avut si puii traiesc bine mersi si azi, dupa 6 ani. Unul de o luna e destul de uratel, oricum, nu prea arata deloc a pisoi, mai mult a soarece. @Wolfan: bine ca mi-ai amintit ca trebuie sa-i dau pastila si la a mea, altfel iar o sa petreaca noaptea in baie. Edited February 28, 2006 by laurentziu83 Link to comment
Steffyx Posted February 28, 2006 Author Share Posted February 28, 2006 O luna, doua, trei...numai sa gasesc fir-ar sa fie..mai am 24 de ore Link to comment
Steffyx Posted February 28, 2006 Author Share Posted February 28, 2006 Mda.. pacat, nu ma mai pot duce maine la Iasi sub nici o forma. Ce rht. De-acu la anu'... imi pare nespus de rau Link to comment
laurentziu83 Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Stai mai linistit, niciodata nu e prea tarziu. Poti sa faci acelasi lucru cu prima ocazie. Si daca te scuzi si spui ca voiai de mai demult asta si cred ca te va intelege. Link to comment
Steffyx Posted March 1, 2006 Author Share Posted March 1, 2006 Tocmai am ajuns. A iesit bine si fara pisoi. I-am explicat ce vroiam de fapt, ca m-a busit rasul cand am vazut ca mi-a luat o...pisica Numai ca de plush. Ffff simpatic, are niste bile ceva in el si sta in fund. E simpatic foc motanul. A zis ca sa-mi tina loc cand nu e ea langa mine Eu i-am luat un martisor cu o inima cu o piatra in interior (nu se putea fara martisor, nu?), un trandafir galben, astea pt 1 Martie. Si pt o luna, i-am facut eu o veioza fantezie de noapte, cu leduri rosii in forma de inima. 20 de leduri super-luminoase. Ca vazuse la mine ceva cu niste leduri si i-a placut f mult.. asa ca i-am facut si ei. Se vede criminal noaptea... creeaza o atmosfera, de mama mama... Aaaa motanul asta de la ea are o ata rosu cu alb mare legata de gat, acum ma uit la el si ma pufneste rasul. E super simpatic. Acu sa vedem ce idei imi vin pt 8 Martie, ca nu prea mai am nici una. Bafta! Link to comment
lordcalibras Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 (edited) Steffyx fiule, construieste-i Turnul Eiffel cu tot cu lumini ... Ca tot te pricepi ... ... Si poate vii si pe unele artere de la noi din oras sa ne faci si noua iluminare buna, ca astia de la primarie au uitat sa mai schimbe becurile arse de pe stalpi! Edited March 1, 2006 by lordcalibras Link to comment
liliana Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Steffyx, daca mai vrei pisoi, incearca aici: http://www.animale.ro/forum/viewtopic.php?t=4884 Si repet, nu-l lua la o luna, e prea mic si, in loc sa-i faci o bucurie fetei, ii faci de lucru. Trebuie hranit cu pipeta la intervale scurte de timp, masat pe burtica sa-si poata face nevoile ... Iti trebuie timp si rabdare. Link to comment
Steffyx Posted April 22, 2006 Author Share Posted April 22, 2006 Cred ca se poate inchide, sterge, cum stiti, ca va urma o frumoasa despartire Sa nu mai ocupe loc degeaba pe server... A fost frumos, multumesc pt sfaturile primite aici. Link to comment
VAXXi Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Lasa bre, viata e lunga, o sa fie altele bea o bere, sa-ti treaca (cu masura) si o asteptam pe urmatoarea Link to comment
Recommended Posts