Jump to content

Vine 14 Februarie

Steffyx

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Fratilor disper... :( Nu gasesc pisoi. Parca e un facut. Deja intru pe ultima suta de metri.

Deci vreau pisoi NEAPARAT!

Din 2 motive...

1. Chestia cu alinturile...eu ii zic Pisoi si ea Tigrishor. Si de asta caut un pisoi gri, baietel, pe care l-ar chema Tigrishor :D

2. Caut sa aiba o luna (maxim 2), si sa mint ca e nascut pe 1 febr (o data cu relatia noastra...).. deci simbolism :) Daca gasesc unul de 2 luni, mint, zic ca a mancat bine. Dar nu pot duce unul cat un caine lup si sa zic ca e abia nascut...

Am cutreierat Bacaul in lung si in lat. Daca are cineva surse cum ca as gasi prin Iasi, sau chir cineva care poseda, sunt in stare sa vin dupa el. Multumesc.

Steffyx, ti-am mai dat o data adresele a doua site-uri cu pisici care au si topicuri specifice pt. donatii/adoptii.

Mai baga un ochi la http://www.animale.ro/forum/viewtopic.php?t=2775&start=705 (site-ul general este www.animale.ro) sau pe www.vethelp.ro. Poti sa te inregistrezi si sa spui ca doresti sa adopti un pisoi. In nici un caz nu il lua la o luna: pisoiul va muri fara mama lui, sunt foarte sensibili, nu te lua dupa cei care spun ca pisica are sapte vieti. De regula, pisoiul se adopta dupa ce a implinit trei luni si a fost "educat" de pisica-mama si invatat sa manance singur, sa se spele si sa-si faca nevoile unde trebuie. Fetei n-ai decat sa-i spui ca e nascut pe 1 februarie, e o minciuna nevinovata. Dar gandeste-te cum ar fi cu un pisoi chiar nascut pe 1 februarie si care va muri pe 8 martie. E ca si cum ai pune capat si relatiei voastre; fetele sunt superstitioase, pare semn rau. Uita-te pe site-urile date; sunt niste tanti foarte inimoase pe acolo, unele dintre ele cu asta se ocupa: plasarea animalelor fara stapan. Fii constient ca la mijloc e o viata, chiar daca e vorba doar de un pisoi.

@liliana te cam inseli (desi e bine ca pisoiul sa fie mai mare de 6 saptamani...) Eu am doi motani care implinesc in mai 10 ani si a caror mama a murit cand aveau doar 12 zile ... nu a fost usor sa-i cresc, dar au supravietuit (unul a avut probleme de mic, l-am operat cand avea 3 luni ... acum e bine-merci) au fost 4 pisoi, dar am oprit doar 2 dintre ei, pe ceilalti i-am dat spre adoptie pe la 2 luni ...

Nu recomand ca pisoiul sa fie luat de prea mic de la mama lui, dar in cazuri limita se poate.

@liliana, uite acum ma inegistrez si postez. Sper sa se ofere cineva pana maine, ca sa pot pleca la Iasi. Am zis si eu asa, o luna... dar poate sa aiba si 2 luni, ca nu bate la ochi. Dar deja unul de 4 luni nu o mai pacalesc :)

Multumesc.

Mai bine o lasi moarta cu varsta de o luna si gata. Cand a avut matza mea pui i-am dat la 3 luni ambele ture de pisoi pe care i-a avut si puii traiesc bine mersi si azi, dupa 6 ani. Unul de o luna e destul de uratel, oricum, nu prea arata deloc a pisoi, mai mult a soarece. :D

@Wolfan: bine ca mi-ai amintit ca trebuie sa-i dau pastila si la a mea, altfel iar o sa petreaca noaptea in baie.

Edited by laurentziu83

Tocmai am ajuns. A iesit bine si fara pisoi. I-am explicat ce vroiam de fapt, ca m-a busit rasul cand am vazut ca mi-a luat o...pisica :-> Numai ca de plush. Ffff simpatic, are niste bile ceva in el si sta in fund. E simpatic foc motanul. A zis ca sa-mi tina loc cand nu e ea langa mine :)

Eu i-am luat un martisor cu o inima cu o piatra in interior (nu se putea fara martisor, nu?), un trandafir galben, astea pt 1 Martie.

Si pt o luna, i-am facut eu o veioza fantezie de noapte, cu leduri rosii in forma de inima. 20 de leduri super-luminoase. Ca vazuse la mine ceva cu niste leduri si i-a placut f mult.. asa ca i-am facut si ei. Se vede criminal noaptea... creeaza o atmosfera, de mama mama...

Aaaa motanul asta de la ea are o ata rosu cu alb mare legata de gat, acum ma uit la el si ma pufneste rasul. E super simpatic.

Acu sa vedem ce idei imi vin pt 8 Martie, ca nu prea mai am nici una.

Bafta!

Steffyx fiule, construieste-i Turnul Eiffel cu tot cu lumini :) ... Ca tot te pricepi ... :) ... Si poate vii si pe unele artere de la noi din oras sa ne faci si noua iluminare buna, ca astia de la primarie au uitat sa mai schimbe becurile arse de pe stalpi!

Edited by lordcalibras
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...