Lucian79 Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Eh .. nu te necaji ... are balta peste. A-nceput sa sara dupa prada deja . Link to comment
Steffyx Posted April 22, 2006 Author Share Posted April 22, 2006 Multumesc, multumesc, dar nu ea ma lasa pe mine. Am gasit o alta care reuseste sa imi fure gandurile. Deja dupa 2 luni nu mai simteam nimic cu cea veche. Asta noua e f frumoasa, carismatica si desteapta... P.S.: E fata dirigintei mele Link to comment
laurentziu83 Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 ...ma duc sa-mi iau ceva de baut... Link to comment
hitman Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 (edited) P.S.: E fata dirigintei mele Ei bine, brava! Poti sa imbii placutul cu utilul acuma ! Edited April 22, 2006 by hitman Link to comment
Mircea Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Da, si oricum va dura cel putin pana dupa Bac, daca-si cunoaste interesele, deci stam si noi linistiti acum )"> Link to comment
Steffyx Posted April 22, 2006 Author Share Posted April 22, 2006 (edited) Eu si fosta eram a 11-a, fata dirigintei e nitel mai mare (6 luni) si a prins a 12-a Si asa a zis si ea ca nu vroia sa se intample ce s-a intamplat ca e pe ultima suta de metri si nu vrea sa sufere. Oricum i-a placut mult si familiei, azi am prezentat-o Mama ei inca nu stie. O sa se bucure, ca-i place mult de mine ca-s baiat fin >- O sa am 10 la chimie (e si profa mea de chimie), dar si daca afla ca am lasat-o pe fii'-sa, termin liceul la 25 de ani (tata e patit ) Edited April 22, 2006 by Steffyx Link to comment
andreib Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Te joci cu focul pe langa cisterna cu gaz (care are scapari) . Vezi cu fetele astea mai mari e riscant, asa se aude in popor )"> . Link to comment
Steffyx Posted April 22, 2006 Author Share Posted April 22, 2006 Ce ma, nu e cu un an mai mare..un am scolar. M-am gandit mai bine si e mai mare cu 4 luni numai. Noroace... Link to comment
tolin Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Stefane, din pacate sau din fericire, tu esti la varsta la care de la maica-sa ai mai multe de invatat, in toate privintele. Link to comment
steph Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Te joci cu focul pe langa cisterna cu gaz (care are scapari) . Vezi cu fetele astea mai mari e riscant, asa se aude in popor )"> . damn asta nu e bine stefule, dupa cate vad te plictisesti repede si imi e teama ca nu stii cum sa te invarti de`o corigenta la chimie Link to comment
Steffyx Posted April 23, 2006 Author Share Posted April 23, 2006 nu stii cum sa te invarti de`o corigenta la chimie Sa dea Domnu' daca e ceva, sa fie numa' corigenta @tolin: "Stefane, din pacate sau din fericire, tu esti la varsta la care de la maica-sa ai mai multe de invatat, in toate privintele." Pai si ce ma, sa ma combin cu maica-sa? E 5;34, chiar nu reusesc sa ma prind Link to comment
Cumnatu Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 In sfarsit a venit Elmo : http://www.anagabriela.ro/A%20venit%20Elmo/ E super tare doar ca e cam anemic ca nu prea are baterii. Pret total ( curier samd =) 230 RON Luat de pe e-bay Link to comment
Recommended Posts