Cristaky Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Eu nu am zis ca vreau sa impresionez... parintii vrei sa ii impresionezi. Pe ea vreau doar sa o surprind cu un gest placut, atat. Nimic mai mult. Si ceva sa nu se astepte, nu gen ursulet, ce cumpara toti. Si iti dai seama ca nu o sa port costum Eu as zice totusi sa porti "costum" ... Succes, oricare ar fi cadoul ales. Link to comment
Steffyx Posted February 13, 2006 Author Share Posted February 13, 2006 Vin si eu cu o idee: un pisoi, neaparat cu funda rosie! Florineeee ce idee tare! Chiar asa o alint, Pisoi. Si sta la casa, deci nu ar fi o problema. Prea tare ideea. O pun in practica. Si o funda maaare rosie Eventual ii leg scrisoarea de gat Deci, doneaza cineva un pisoi? Inca o data merci mult de idee. Si referitor la costum, nu, nu o sa port. O sa port doar pantaloni la dunga si camasa, fara sacou. Asa ma simt eu bine, oricum multumesc mult de sfat! Uite, stiam eu ca aici o sa gasesc o idee interesanta Bafta! Link to comment
Wolfman Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Pisoi n-am, dar niste catzei nu te-ar coafa??? Ca am vreo trei pe langa bloc... > Link to comment
Steffyx Posted February 13, 2006 Author Share Posted February 13, 2006 Ceva de rasa poate m-as gandi, dar neaparat pui. Si draguti, nu caini lup sau alte magaoaie ca are deja un ciobanesc mare Link to comment
VAXXi Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Are caine si tu vrei sa-i iei pisica ? Link to comment
Steffyx Posted February 13, 2006 Author Share Posted February 13, 2006 Oricum mai are si o pisica... si nu ma intereseaza ce se intampla dupa ce i-o dau, gestul conteaza > Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Eu zic sa ii iei porc de guineea atunci. Macar mai lungesti un pic lantul trofic. Si e si dragut. Fetelor le place asa ceva. Link to comment
Steffyx Posted February 13, 2006 Author Share Posted February 13, 2006 Ii iau porc mistret Pisici gasesc gratis la magazinul de animale cu inscriptia "ia-ma acasa"... GRATIS, asta ma doare pe mine Oricum probabil o matza ramane, ca asta e si farmecul, eu o alint PISIC, si ii iau un pisic Link to comment
Wolfman Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Mama lor e maidaneza sadea, insa se ... plimba numai cu masculi de rasa, cateii sunt adorabili, le arunc zilnic oase de la geam la bucatarie. Nu stiu dac-o sa fie de acord mama lor cu funda... Link to comment
Steffyx Posted February 13, 2006 Author Share Posted February 13, 2006 Cam ce varsta au, ce culoare? Ce rasa par? (pe jumate bineinteles) Ce dimensiuni? Zi tot Merci Link to comment
Tommy Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Eu zic sa-i dai linkul asta. Va vedea ce mult te-ai gandit la ea. Link to comment
Steffyx Posted February 13, 2006 Author Share Posted February 13, 2006 (edited) Pai sa stii ca ma gandesc mult la ea Am zis de la inceput ca tin la ea... ca-s mai econom, asta e Tre sa am bani de benzina dupa ce iau carnetu', nu? Probabil o sa intru la ea in clasa (surpriza, tin telefonul inchis ), cu un trandafir in mana, i-l dau, discursul, alea alea si dupa ce se imbraca si plecam (o iau seara de la scoala) scot pisoiul din cojoc si i-l dau (il botez Tigrishor- asa ma alinta ea pe mine)... Daca aveti alte idei de abordare a problemei, stiti ca-s deschis la sugestii..Multumesc Edited February 13, 2006 by Steffyx Link to comment
Wolfman Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Cam ce varsta au, ce culoare? Ce rasa par? (pe jumate bineinteles) Ce dimensiuni? Zi tot Merci Sunt de cateva saptamani, insa mai sug inca la ma-sa... Nush ce rasa sunt (cred ca nici mama lor nu stie), insa tu chiar vrei catel? Link to comment
Steffyx Posted February 13, 2006 Author Share Posted February 13, 2006 Ok, ai dreptate, cade. Are deja un caine si e de-ajuns. Si nici nu ar avea acelasi inteles. Raman la Tigrishor Multumesc. Link to comment
ileana Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Probabil o sa intru la ea in clasa (surpriza, tin telefonul inchis ), cu un trandafir in mana, i-l dau, discursul, alea alea si dupa ce se imbraca si plecam (o iau seara de la scoala).. Daca aveti alte idei de abordare a problemei, stiti ca-s deschis la sugestii..Multumesc nu uita sa intri in recreatzie in clasa..indragostit cum esti, sa nu dai buzna in ora...si n-ar strica sa ii faci si o tema-doua, mai pe inserat Link to comment
Steffyx Posted February 13, 2006 Author Share Posted February 13, 2006 Sa stii ca as fi in stare ) Am patit o data am intrat in clasa in ora si era diriga in clasa, artagoasa rau, m-a dat afara din scoala Acum sper sa tin minte ) P.S.: Sper sa nu miaune pisicul in cojoc, ca o sa stea vreo 10 min Link to comment
Wolfman Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Ca miauna sau nu miauna, asta n-are nici o importanta, treaba e sa nu faca pipi! Link to comment
NFS Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Corect, sa faca abia dupa ce i-l dai! ) Link to comment
Steffyx Posted February 13, 2006 Author Share Posted February 13, 2006 Sa nu crezi ca nu m-am gandit... insa il pun sa faca acasa dinainte... sau mai bine nu-i dau apa. Link to comment
Wolfman Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 ...nici mancare, minim 24 ore, ca cine stie ce-l mai poate trece! Link to comment
VECTOR Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 daca spuneai mai demult poate te ajutam cu asa ceva. am avut 9 bucati dar mai am unul singur acum. oricum merge foarte bine si o pisicuta. Link to comment
ileana Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 mai baieti, pisica nu o sa-ti faca pipi niciodata in brate..pana nu racaie nitel, nu ii da drumu Link to comment
mike.omega Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 (edited) Nu stiu daca am inteles eu bine, vrei sa pui motan + caine la un loc?! O sa inceapa al 3-lea razboi mondial in casa respectiva ) Atentie la motan sa fie cu blana scurta(sa fie usor de curatat in perioadele de naparlire si in general) si sa-l dotezi cu tava(se gaseste la petshop-uri, e mare, cam cat una de cupotr) unde sa-si faca nevoile Eu l-am invatat pe blanosu meu sa-si faca nevoile fara nisip sau alte cele, insa se poate folosi hartie de ziar maruntita sau nisip special pt matze Daca am fost fftopic: imi cer scuze insa consider ca e de ajutor >- Edited February 13, 2006 by mike.omega Link to comment
ileana Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 daca ii ia pisic, mi-e ca ne mutam cu discutia aici Link to comment
Steffyx Posted February 13, 2006 Author Share Posted February 13, 2006 @VECTOR: E f simpatic. Dar am impresia ca esti din Buc. Se pot trimite si prin posta? @Mike.Omega: Da, la un loc. Insa sa stii ca eu cunosc f multi care tin si caini si pisici si se inteleg f bine, ba sunt chiar prieteni. La ea e la fel. @ileana: Nu mutam discutia acolo, ca eu nu tin animale in casa, nu ma lasa mama. Si nici nu-s prea responsabil adevarul... am avut cand am fost mai mic, acum nu-mi mai trebuie. Imi plac, dar sa ma joc, si atat. Multumesc inca o data la toata lumea. P.S.: Stau la masa si ma duc apoi la magazin sa vad ce lighioaie gasesc.. Link to comment
Recommended Posts