Jump to content

Vine 14 Februarie

Steffyx

Recommended Posts

Eu nu am zis ca vreau sa impresionez... parintii vrei sa ii impresionezi. Pe ea vreau doar sa o surprind cu un gest placut, atat. Nimic mai mult. Si ceva sa nu se astepte, nu gen ursulet, ce cumpara toti. Si iti dai seama ca nu o sa port costum :)

Eu as zice totusi sa porti "costum" ... Succes, oricare ar fi cadoul ales.

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vin si eu cu o idee: un pisoi, neaparat cu funda rosie!

Florineeee ce idee tare! Chiar asa o alint, Pisoi. Si sta la casa, deci nu ar fi o problema. Prea tare ideea. O pun in practica. Si o funda maaare rosie :D Eventual ii leg scrisoarea de gat :banana:

Deci, doneaza cineva un pisoi? :D

Inca o data merci mult de idee.

Si referitor la costum, nu, nu o sa port. O sa port doar pantaloni la dunga si camasa, fara sacou. Asa ma simt eu bine, oricum multumesc mult de sfat!

Uite, stiam eu ca aici o sa gasesc o idee interesanta :D

Bafta!

Ii iau porc mistret :D

Pisici gasesc gratis la magazinul de animale cu inscriptia "ia-ma acasa"... GRATIS, asta ma doare pe mine :D

Oricum probabil o matza ramane, ca asta e si farmecul, eu o alint PISIC, si ii iau un pisic :)

Mama lor e maidaneza sadea, insa se ... plimba numai cu masculi de rasa, cateii sunt adorabili, le arunc zilnic oase de la geam la bucatarie. Nu stiu dac-o sa fie de acord mama lor cu funda...

Pai sa stii ca ma gandesc mult la ea :) Am zis de la inceput ca tin la ea... ca-s mai econom, asta e :D Tre sa am bani de benzina dupa ce iau carnetu', nu? :dizzy:

Probabil o sa intru la ea in clasa (surpriza, tin telefonul inchis :D ), cu un trandafir in mana, i-l dau, discursul, alea alea si dupa ce se imbraca si plecam (o iau seara de la scoala) scot pisoiul din cojoc si i-l dau (il botez Tigrishor- asa ma alinta ea pe mine)... Daca aveti alte idei de abordare a problemei, stiti ca-s deschis la sugestii..Multumesc

Edited by Steffyx
Cam ce varsta au, ce culoare? Ce rasa par? (pe jumate bineinteles) Ce dimensiuni? Zi tot :) Merci

Sunt de cateva saptamani, insa mai sug inca la ma-sa... Nush ce rasa sunt (cred ca nici mama lor nu stie), insa tu chiar vrei catel?

Probabil o sa intru la ea in clasa (surpriza, tin telefonul inchis :D ), cu un trandafir in mana, i-l dau, discursul, alea alea si dupa ce se imbraca si plecam (o iau seara de la scoala).. Daca aveti alte idei de abordare a problemei, stiti ca-s deschis la sugestii..Multumesc

nu uita sa intri in recreatzie in clasa..indragostit cum esti, sa nu dai buzna in ora...si n-ar strica sa ii faci si o tema-doua, mai pe inserat :D

Sa stii ca as fi in stare :) ) Am patit o data am intrat in clasa in ora si era diriga in clasa, artagoasa rau, m-a dat afara din scoala :( Acum sper sa tin minte :) )

P.S.: Sper sa nu miaune pisicul in cojoc, ca o sa stea vreo 10 min :D

Nu stiu daca am inteles eu bine, vrei sa pui motan + caine la un loc?! O sa inceapa al 3-lea razboi mondial in casa respectiva :) )

Atentie la motan sa fie cu blana scurta(sa fie usor de curatat in perioadele de naparlire si in general) si sa-l dotezi cu tava(se gaseste la petshop-uri, e mare, cam cat una de cupotr) unde sa-si faca nevoile :) Eu l-am invatat pe blanosu meu sa-si faca nevoile fara nisip sau alte cele, insa se poate folosi hartie de ziar maruntita sau nisip special pt matze :)

Daca am fost :o fftopic: imi cer scuze insa consider ca e de ajutor :) >-

Edited by mike.omega

@VECTOR: E f simpatic. Dar am impresia ca esti din Buc. Se pot trimite si prin posta? :D

@Mike.Omega: Da, la un loc. Insa sa stii ca eu cunosc f multi care tin si caini si pisici si se inteleg f bine, ba sunt chiar prieteni. La ea e la fel.

@ileana: Nu mutam discutia acolo, ca eu nu tin animale in casa, nu ma lasa mama. Si nici nu-s prea responsabil adevarul... am avut cand am fost mai mic, acum nu-mi mai trebuie. Imi plac, dar sa ma joc, si atat.

Multumesc inca o data la toata lumea.

P.S.: Stau la masa si ma duc apoi la magazin sa vad ce lighioaie gasesc..