ga!nusha Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 pe a ta scrie daewoo clob? ) Link to comment
Dj_Dark Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Domnilor, am fost si eu, dar nu am avut mare parte de cine stie ce initiere, ce mi-a placut au fost dic=scutiile interesante despre ce altceva, decat masinile noastre. Am facut rost si de colante (thx satori...cred si Ileana) si am achitat si suportii de numere. Poate data viitoare, bineinteles cu mine la volan, cine vrea sa imi initieze masina este binepoftit. probabil baietzii au fost obositi , am trecut si eu pe-acolo si, exact cum am zis, am venit, am schimbat 2 vorbe cu @remix si @alx (parca), am platit ramele si am plecat... apropo, cand sunt gata? PS. scuzele mele daca am fost nepoliticos dar erati destul de multi si daca ne apucam sa dam noroc...eram si pe fuga...data viitoare o sa ma revansez... Link to comment
alx Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Eu si cu Alezz tinem sa multumim celor care ne-au pus la dispozitie masinile personale pt efectuarea de teste comprehensive si dificile de comportare in situatii complicate de manevrabilitate scazuta... Acestia fura: 1. Brainiac 2. Leutzu 3. Peshtoiu Zmeul este penalizat pentru test incomplet si irelevant. Link to comment
CristiP Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 De la munca am mers la cursuri, poate la urmatoarea intalnire ajung ca vad ca "bobocii" nu sau plans de botez. Link to comment
xenna Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Senna a fost incoronat aseara? ) Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Zmeul este penalizat pentru test incomplet si irelevant. A fost irelevant ca aveam doi grasi in masina. Link to comment
MethodRO Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 @Zmeul cel rau: Si au rezistat amortizoarele la asa greutate? Link to comment
Vlad Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 adevarul ca era tare..se urcase alx si cu alezz si zmeu sa dea cerculete...asta chiar e tare..mai bine umpleam masina sa dam cerculete cu ea sa vedem daca merge Link to comment
marius_eugen Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 (edited) Domnu' Senna nu a fost dotat cu protectie anti-umiditate si m-am indurat sa-l sponsorizez cu o punga ( am evitat si reclama mascata , dupa cum observati ) . Pozele cu farurile unde sunt ????? Hai ca vreau sa-mi vad Scufita pozata !!! Promit ca data viitoare va pozez de nu va vedeti ca voi veni si eu mai dotat pentru ocazie !!! Edited February 17, 2006 by marius_eugen Link to comment
xenna Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Ne pozezi de nu ne vedem? )Avantajul celor care nu sunt fotogenici Link to comment
Senna Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 (edited) mai puneti voi poze d-astea, ca sa vedeti inghesuiala de membre la intalniri! Multumesc mult nenilor fotografi! Numai buna poza de pus ca avatar pe yahoo. Marius_Eugen, stai linistit, voi cropa poza, nu o sa-ti vezi nr de la masina ta pe net, odata cu punga furnizata Ma revansez si eu cu poze (scuzati calitatea slaba, sunt facute cu tel-ul din dotarea mea permanenta) Edited February 17, 2006 by Senna Link to comment
Sharpe Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 @alx,2 caucioace pe 15" iti aduc eu, daca mai e valabila cererea... Link to comment
Alezz Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Si la ce sa ne uitam in poze . Link to comment
Senna Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Pai...la farurile lui Marius_Eugen, parca par mai orbitoare decat cele ale lui Vlad Link to comment
MethodRO Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Poze cu masini vazuram! Da cu membrele DWC cand apar? Link to comment
Brainiac Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Cand or aparea si membrele . Sau tu te referi la...fetele membrelor? Link to comment
iulia Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 nu prea o sa vedem multe membre atat cat estte frig. Singura care vine intalnire de intalnire este Ileana (mama soacra)! Tot respectul ! Sa vezi ce te bat si eu Method Eu am lipsit rar de tot si din motive mai mult decat obiective ; undeva la sfarsitul anului trecut - inceputul anului astuia. Dar ce sa fac daca tu esti bebelus si pleci repede? Si nu numai tu... Cine crezi ca facea cerculete aseara in parcare pe zapada ca sa vada cum se comporta ESP-ul din dotare? Asta pe la 22.30-22.45, nu era chiar asa tarziu. Si era toata parcareaaaaa a meaaaaaaa...ce sa fac daca am treaba pana tarziu?! Link to comment
marius_eugen Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 HAhaha , pe bune , daca ale mele nu arata mai tare in pozne !!! Dar acum pe bune , in realitate Xenoanele lumineaza mai puternic . Doar ca te insala si lumina care este prea spre albastru , iar eu nu am Blue Vision , ci Power2Night , care nu are lumina albastra , ci alba . Oricum am Scufita cu vizibilitate buna ! Si in ultima poza ... nu stiam ca am deja neon rosu sub masina ... ce fraier sunt , si eu care tocmai vroiam sa pun deoparte niste bani ... Hehe ! Iulia , sa presupun ca si voi , fetele veniti toate intr-o seara in care nu suntem noi si va faceti de cap singurele nu ? Auzi , cerculete cu ESP ... parca mai incercase cineva cu un VW TD dar nu ii reuseau . Apropos de membre ... sper sa nu-mi fac mandra geloasa ... ca mi-am dat foc la valiza ... Link to comment
ga!nusha Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 (edited) pai data viitoare te astaptam cu tot cu mandra ta in avatar ai numarul de inmatriculare cenzurat...dar in lista nu... Edited February 18, 2006 by ga!nusha Link to comment
MethodRO Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Sicer sa fiu chiar imi este dor de tine iulia si binetels de witch! Doar pe cine pup si eu pe acolo? Oricum sincer sa fiu imi este dor de voi. Poate saptama ce urmeaza am sa ma prezint cu o mica surpiza la intalnire! @iulia: nu fi supi pe mine! Sti doar ca sunt un membru pupacios! Link to comment
Recommended Posts