pesteimputit Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 e mai greu pt ei daca vin fara... in alta ordine de idei la stilul astora de la asirom tare mi-e ca vin cu scenicul la intalnire... Link to comment
Dragosman Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 neinitiatii sunt invitati sa aduca untura... Ma scuzati... io stau cam prost cu colesterolul ... asa ca imi face rau untura... niste vaselina siliconica merge? Nu de alta... dar as vrea sa vin si eu... Si ar mai fi o problema... va descurcati cu 3 botezuri pe seara? Link to comment
pesteimputit Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 pai eu stiu.. incercam ce sa facem... si vaselina siliconica e si mai buna , mai ungem si noi o usa... Link to comment
NFS Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Sa nu veniti prea multi noi, ca dup-aia ne botezati voi pe noi! ) Link to comment
Brainiac Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 (edited) Nu mai zice asta Sergiule, ca s-ar putea ca unora de pe la noi sa le placa, cine stie? Si parca vezi invazie de tuburi cu vaselina siliconica, untura si alte asemena "alunecosenii". Poate aia mai inveterati aduc vreun superglue, ceva...mai stii? Edited February 15, 2006 by Brainiac Link to comment
danny27 Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Da domnilor mai vechi in ale acestui forum, si eu as dori sa vin, asta in conditiile in care voi sari gardul la servici, ca altfel inainte de 7.30 nu am sanse sa scap. Si pe deasupra am si eu contractati niste suporti de numere si niste autocolante pe care le vreau neaparat. Asa ca, daca se poate, niste idei in ceea ce consta initierea? Si pentru mine ar fi prima data...la intalnire.>: Link to comment
VIPER Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Hai, curaj, veniti De murit nu moare nimeni, asta e clar. In rest o sa vedeti la fata locului Link to comment
danny27 Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 (edited) Ideea este ca am si eu o imagine de aparat si o prestanta de sustinut, nu as vrea sa ma vad in fundul gol prin nu stiu ce tufisuri... Cat despre a mea masina veche de 3500 km si 2 luni, va dati seama ca nu se va atinge nimeni de ea, este bijuteria mea ravnita foarte mult timp. (Am fost posesor de dacie pana acum 2 luni, asa ca ...ma intalegeti...cred) Edited February 15, 2006 by danny27 Link to comment
pesteimputit Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 loool da vad ca lumea ia in serios initierea... asa si trebuie > > > > Link to comment
Tommy Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Si uneori se fac si poze in tufisuri.. Si internetul asta e mare.. nu mai spun ca unii sunt si ziaristi Link to comment
Alezz Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Masinile nu patesc nimic insa posesorii... > . Link to comment
VIPER Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Ideea este ca am si eu o imagine de aparat si o prestanta de sustinut, nu as vrea sa ma vad in fundul gol prin nu stiu ce tufisuri... Cat despre a mea masina veche de 3500 km si 2 luni, va dati seama ca nu se va atinge nimeni de ea, este bijuteria mea ravnita foarte mult timp. (Am fost posesor de dacie pana acum 2 luni, asa ca ...ma intalegeti...cred) Nu vrei sa stii cat de virgina era a mea cand am dus-o la intalnire Acum nu mai e... Cei 4 "uriasi" de peste 100kg stiu de ce Link to comment
danny27 Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Mai, as putea spune ca si eu ma incadrez la aceasta categorie (100+) deci masina mea este putin obisnuita cu greutaatea, da sigur voi plange daca se testeaza "limitarea in viteza a doua" ... cine stie cunoaste...si va dat seama ca e grav atunci. Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Ati vazut pana acum masini cu autocolant DaewooClub.ro? Nu vi s-a parut dubios ca toate au cate o zgaraietura de cheie sub busonul de benzina? Link to comment
danny27 Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Domnilor vreau sa cred ca glumiti, deja eu am o mandrete de zgarietura pe toata aripa stanga fata, si am stat aporape o zi intreaga la politie sa imi dea dovada sa o pot repara pe casco. Nu as vrea sa mai trec prin aceeasi experienta, de data asta intentionat...nu sunt masochist Sa inteleg ca nu se indura nimeni sa imi dea unele detalii despre prima mea prezenta la intalnire? Rusinica... S"> ) Link to comment
Dragosman Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Danny boy (big boy)... stai linistit... inteleg de la baieti ca masinile nu le molesteaza in nici un fel... era si culmea pe un forum de iubitori de masini sa se intample asta! Iar in rest nu-ti fie teama... aduc eu mai multa vaselina siliconica... sa ne ajunga la amandoi... ce-o sa ne faca... vad ca pana acum nu a murit nimeni! ). Mergem acasa... facem un dus... si gata suntem ca noi! Link to comment
danny27 Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Ce se poate intampla cu acea vaselina? Daca se dedau la acte defaimatoare...eu sunt nevricos...moncher, nu stiu ce se paote intampla. Ma risc, voi incerca sa ajung la aceasta prima intalnire, dar doar pentru ca vreau neaparat suportii de numere si autocolantele...ca sa vezi ce face omul pasionat de daewoo pentru pasiunea lui... Link to comment
Vlad Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Dragosman Iancului? ha..suntem vecini (de fapt esti vecin cu prietena mea)... asa ca sa faci bine sa vii ca altfel te prind in cartier... serios acum stati linistiti..totul o sa fie ok. o sa vedeti... doar cu masinile noi avem ce avem > Link to comment
JMu Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Domnilor vreau sa cred ca glumiti, deja eu am o mandrete de zgarietura pe toata aripa stanga fata, si am stat aporape o zi intreaga la politie sa imi dea dovada sa o pot repara pe casco. Nu as vrea sa mai trec prin aceeasi experienta, de data asta intentionat...nu sunt masochist Sa inteleg ca nu se indura nimeni sa imi dea unele detalii despre prima mea prezenta la intalnire? Rusinica... S"> ) Stai linistit, ca nu o sa treci prin aceeasi experienta! Facem pe aripa dreapta! > Link to comment
MethodRO Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Alo aia care nu au ce face pe acasa (in aceeasi clasa ma includ si eu) la ceora ne vedem la polivalenta? Link to comment
nexxus Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Azi, mai pe seara... "> Link to comment
guru Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Daca se dedau la acte defaimatoare...eu sunt nevricos...moncher, nu stiu ce se paote intampla. Ileana va asteapta cu biciul si catusele pregatite... > Asta inainte de a trece pe la Guru Link to comment
Alezz Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Alo aia care nu au ce face pe acasa (in aceeasi clasa ma includ si eu) la ceora ne vedem la polivalenta? La 18:00 ma. Link to comment
ga!nusha Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 (edited) care la 18:00 ma?? ca din cate am vazut io nu e nimeni la ora aia... scuze de double post dar sunt la postu 13(e cu ghinion) se pare ca nu am voie ("> ajung ma si io diseara... Edited February 16, 2006 by ga!nusha Link to comment
alx Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 este bey da' e prea pufos pt a fi remarcat... daca vezi vreun om de zapada pe acolo pe langa o masina "regala" el e! Link to comment
Recommended Posts