NFS Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Singura care vine intalnire de intalnire este Ileana (mama soacra)! Tot respectul ! Nu fii rau! Aseara a fost si Witch! Iar la penultimele doua, a fost si Iulia. Link to comment
ileana Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 mai vine si Xenna, cand i se face dor Link to comment
ga!nusha Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 , dar ma simt bine ca am adus pe calea cea buna pe cativa care si-au montat Philips si ma bucur pentru ei . Eu am de anu trecut! PS: vreau pozele! Link to comment
Alezz Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Pozele facute de JMu le vreau si eu . Link to comment
alx Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 da da da in special cele cu incaciulatu'! Link to comment
MethodRO Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 @NFS: Nu sunt rautacios da zi si tu acum cine e prezenta intalnire de intalnire? In plus de asta mai bate 70 km dus 70km intors. Parerea mea este ca si restul membrelor ar trebui sa ia exemplu de la ileana si sa apara in fiecare sapttamana. (Asa sa am si eu pe cine pupa!) Link to comment
ileana Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 mi se pare mie sau methodu incearca sa ma perie nitel?! Link to comment
JMu Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Ete si poza cu incaciulatul (eu am zis ca-i dadeam fularul sa-si faca un turban, da' a preferat solutia comoda ) @pufosu si al sau văr: pozele cu rab.. pardon, masinile voastre, le pun aici sau vi le trimit pe un mail, ceva? Ca e multe si mari, nene! Link to comment
Alezz Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Si poza cu masinile regale unde e???? Link to comment
ileana Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 mai puneti voi poze d-astea, ca sa vedeti inghesuiala de membre la intalniri! Link to comment
marius_eugen Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Scuze Ileana , ne-ai vazut si tu ca noi eram mai bobocei si cum ne stii , noua ne fuge ochii dupa "bobocele" . Nu-mi permiteam sa fac o astfel de gluma cu tine , care esti o Doamna respectabila si simpatizata de toti membrii clubului . Vreau poznele cu "incaciulatul" , ca eu l-am sponsonsorizat cu punga ( acum eu sper ca vorbiti de Senna si nu de altceva , pentru ca as fi in afara discutiei S"> ) Vreau si pozele cu farurile , desi nu prea imi inspira incredere experienta fotografului ... Mi-au placut incercarile de cerculete , promit ca data viitoare fac si eu mai multe , dar sa fie si suprafata buna , ca altfel se cam duc si cauciucurile si asta nu vreau . Link to comment
JMu Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Si poza cu masinile regale unde e???? Iote (eu ti-am spus ca mai bine scoteam trepiedul... asa au iesit cam varza) Link to comment
ticolino Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 (edited) si poza cu mine de la plecare, calare pe fiara de otel sovietica? Edited February 17, 2006 by ticolino Link to comment
Tommy Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 (edited) Cine-i ala care nu-i cu 81 ? (din poza regala, evident ) Banuiesc ca o poza din spate nu e.. Edited February 17, 2006 by Tommy Link to comment
ga!nusha Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 eu ti-am zis sa scoti trepiedul dar tu nu... ca ti-au inghetat manutele...lasa...poate joi e mai bine... Link to comment
danny27 Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Domnilor, am fost si eu, dar nu am avut mare parte de cine stie ce initiere, ce mi-a placut au fost dic=scutiile interesante despre ce altceva, decat masinile noastre. Am facut rost si de colante (thx satori...cred si Ileana) si am achitat si suportii de numere. Poate data viitoare, bineinteles cu mine la volan, cine vrea sa imi initieze masina este binepoftit. Link to comment
Tommy Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 adica eu Gata, am vazut Danny27, era sa citesc:: "Am facut rost de colanti" ) Link to comment
danny27 Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Inca nu, dar daca vrei imi aduc de acasa unii pentru intalnirea viitoare ) Link to comment
ga!nusha Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 (edited) eu asta am citit daca joia viitoare o sa fim mai multi cu logan decat cu cielo se supara cineva? Edited February 17, 2006 by ga!nusha Link to comment
Alezz Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 (edited) Se iau in considerare doar masinile care au pe ele Daewooclub.ro > . Edited February 17, 2006 by Alezz Link to comment
Recommended Posts