andreib Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Se simte nevoia de o noua intalnire la Iasi, sa mai stam la o ciocolata calda, poate mai si mesterim ceva (daca tot s-a mai incalzit afara). Pentru membri noi(care nu au mai fost la intalniri): deoarece este o parcare f alomerata si plina de daewoo-uri ne puteti recunoaste dupa autocolantele de pe luneta masinii. Deoarece voi inca nu aveti autocolante (sper sa remediem situatia in curand) este mai greu sa va gasim noi pe voi, asa ca uitativa dupa masinile cu autocolante daewooclub.ro . >- Link to comment
Leone Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 io vind sigur cu tot cu autocolant, da' aveti grija sa va dati gheata jos de pe lunete sa se vada autocolantu' Si poate pina vineri imi pun si papucu' - mi-am luat trei da' pe nici unu' nu l-am pus inca! Link to comment
liviuflesner Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 De obicei vin multi membri? Eu n-am fost niciodata...cine imi aduce si mie un autocolant? Cat costa? Link to comment
Leone Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 (edited) De obicei vin cind mai multi cind mai putini, dar de fiecare data raminem 3! Acum daca vin mai multisori membri noi, poate o sa si raminem mai multisori! Despre autocolante poti vorbi cu andrei, iar pina atunci, vezi ca poti sa-ti iei suporturi de numar personalizate cu numele forumului. Edited February 16, 2006 by Leone Link to comment
andreib Posted February 16, 2006 Author Share Posted February 16, 2006 Domnu leone are cleste pentru papuci sau il punem cu patentul? PS: Nu suntem multi, putini si buni .Daca vrei sa vii te asteptam . Link to comment
Leone Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Punem cu patentul, ca e mai nemteste, numa sa gasesc dreaq' papucii aia trei ca nu stiu pa unde i-am aruncat in masina ! Di-oi gasi io pina ne intilnim! Link to comment
Cristaky Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 ("> Diseara vin la intalnire pe cele 2 picioare ... n-am masina, e plecata din Iasi. Daca ma primiti asa, OK, daca nu ... tot OK P.S. andrei, tot trancane pe spate ... faza e ca a inceput sa trancane dupa ce mi-au schimbat filtrul de benzina...or fi uitat sa prinda/inchida ceva pe acolo...nu stiu, sunt afon Link to comment
andreib Posted February 17, 2006 Author Share Posted February 17, 2006 Si eu care vroiam sa-ti dezmembrez masina . Link to comment
Leone Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Bah, l'o ajuns pe Cristi blestemu' celor 9 mil.! ) Link to comment
Cristaky Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Chiar m-a intrecut ... mi-a supt mai mult de 9 milioane saptamana asta S"> Link to comment
Leone Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Rezultat viabil al intilnirii: MI-AM PUS PAPUCUUUUU! ) Astazi dimineata! Link to comment
Recommended Posts