Jump to content

Autostopişti - îi luăm sau nu în maşină ?

Autostopişti:  

335 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Nu ca de obicei miros urit autostopishti ashtia shi-ti schimba aeru'n mashina . :lol: Shi daca mai dai de aia cu numai o lingura de creier da vorbaretzi atunci treaba pute serios . :twisted:

Never!!! Si daca e politzai, ii cer de 7 ori actele inainte (ca e inca in vigoare chestia aia cu luatul obligatoriu la bord...).

Daca permiteti si o mica povestioara reala, patita de un bun prieten:

a luat un autostopist care cum s-a suit in masina a inceput sa vorbeasca... Da' nu oricum, ci non-stop... SI mergea destul de departe... Omul, finutz din fire, nu i-a zis sa mai taca... Dar cu sa scape de el? Si ce s-a gandit: a inceput sa-l mangaie pe picior... Si prietenul asta al meu e cam cat usa si pe inaltime si pe latime impune cumva respect... Asa ca omul brusc si-a adus aminte ca are rude in primul sat...

Am citit destule, am auzit destule... nu opresc niciodata la autostopisti... nici macar daca sunt frumoase! :)

Ce daca n-am cu cine schimba o vorba? D-aia mi-am luat cdplayer! :)

Pardon, am luat o singura data o babutza!

dragilor, treaba e urmatoarea (andrei a.k.a. castravete poate confirma..)

veneam de un 1 mai '99 de la mare cu andrei shi la dor marunt s'o futixat pompa de benzina la reno, pe la ora 8 jumate seara fiind..

aveam o pompa de benzina de rezerva, dar...doh...era in bucuresti..

andrei trebuia sa ajunga musai in bucureshti pe la 9 jumate sau asha ceva shi nu oprea nimeni, dar..NIMENI sa'l ia shi pe el... (eu deja sunasem dupa "recuperatori" sa'mi aduca pompa..)

dupa vreo 20minute in care trecea lumea cu suta pe langa noi shi claxonand s'o indurat unu cu un golf II pricajit sa'l ia...

tipu era singur shi se plictisea.. dar i'a facut un mare bine lui castra ca l'a luat..

dup'aia mi'a relatat andrei ca a fost "ride'ul" vietzii lui.. a mers ala numai cu 140 cu rabla aia, shi a ajuns chiar la timp in bucuresti..

morala este ca atunci cand eshti la volan shi totul merge struna nici nu te gandeshti sa opreshti sa iei sau sa ajutzi pe cineva (shi eu am votat "niciodata"). shi asta ptr ca suntem in romania asta de kkt, in care daca cineva se urca in mashina poate sa'tzi dea in 80% din cazuri in kap... :(

cand m'am oprit in germania pe autostrada si eram cu capota deschisa ca sa pun nishte lichid de parbriz shi sa vad daca mai e motorul acolo (la reno aproape numai d'asta ridic capota..) s'au oprit doua mashini sa vada daca nu am nevoie de ceva ajutor...

alte tzari, altzi oameni, alte civilizatzii..

Nu.

De oprit langa masini la greu - depinde .

Iaca vineri am trecut pe langa o Dacie 1300 din al carei motor iesea fum . Initial am crezut ca e de la radiator , da' mirosu' de conducte arse m-a oprit . Luase foc motorul in centru Timisoarei si era un om in varsta . Am intervenit cu extinctorul si am rezolvat problema . Bine ca era cu Dacia ca in Nub nu am binevoit sa am extinctor . Repet insa eram in oras , altfel ...

A! Ca fapt divers de oprit s-a mai oprit inca un om si el cu DN ; altii treceau cu masini "tapene" si radeau de necazul omului . (tari , obiceiuri , educatie ?)

Si eu am votat cu "Niciodata" desi am luat de vreo cateva ori politai langa mine. Nu stiam daca sunt obligat sau nu sau ce patesc daca nu. Chiar daca destul de rar merg cu masina pe afara cu loc suficient in ea; am mai spus, o am plina de pachete, bagaje. La penultimul drum acasa, am venit cu ea pana la plafon incarcata, nu exagerez, m-am oprit pe drum sa mai fac ordine pt ca imi cadea un umeras in cap :) . In rest, prefer sa nu, vb lui NFS, am muzica si nici nu stiu cand poate sa-mi faca figuri fasolea sau altceva mancate la pranz, sau sa-mi zica vreunul ca-l deranjeaza fumul de tzigara. O singura data mi-a parut rau ca n-am oprit pentru o fata ce se ducea la IS si eram la intrarea in padurea Bucium; era fata cu mapa in mana si ploua. S-a uitat cam lung la mine dar oricum era prea tarziu ca sa mai opresc.

Sa va spun o mica poveste. Nu stiu daca e reala sau nu.

Am auzit-o si eu de la alti.

Cica un tip a luat o tipa in masina , iar la un moment dat i s-a facut rau.. ca vomita faze d'astea. Omu a oprit, au aprut citiva indivizi, l-au

cocosat, i-au luat mobilul banii si masina.

La politie, tipu a dat descrierea fetei, iar cind au dat de ea , a declarat ca s-a spriat si a fugit fara sa vada nimic. N-au avut dovezi si gata...

Inca un dosar nerezolvat.

O singura data mi-a parut rau ca n-am oprit pentru o fata ce se ducea la IS si eram la intrarea in padurea Bucium; era fata cu mapa in mana si ploua. S-a uitat cam lung la mine dar oricum era prea tarziu ca sa mai opresc.

Mah, sigur era mapa? :lol: :lol: La intrarea in padurea Bucium? :lol: :lol:

Am votat rar.

Nu ma pot abtine sa nu iau in masina o femeie cu un copilas sau o batranica daca vremea este a ploaie. Se intampla foarte rar dar se intampla. In rest nici pe Garcea decat daca se deplaseaza clar in interes de serviciu si drumul lui este acelasi cu al meu.

Mah, sigur era mapa? :lol:   :lol: La intrarea in padurea Bucium? :lol:   :lol:

Bai, io zic ca era mapa nu tzipla de prezervative. Oricum arata destul de bine fata de tarfele de pe-acolo. Era in Poieni la iesire. Tarfele stii prea bine si tu ca stau in locurile de parcare din padure. Da la ultimul drum pe care l-am facut la IS era una destul de buna, chiar simpatica, am vrut sa oprim la un oral, da mi-am amintit ca nu stateam prea bine cu banii.

A propos, o statistica cu: "Opriti pe centura, facem?" :lol: Ca sa nu mai zic continuarea :lol: . In GL oricum nu as avea curaj sa opresc la tzigancile de la Coca-Cola sau viaduct de pe centura.

Sa stii ca s-au mutat mai spre Poieni. Au sapat astia de la drumueri :lol: santuri spre padure in spatele parcarilor. Nu mai poti intra cu masina. Nu ca am vazut eu, stiu de la altii :lol: :lol: . Poti sa faci topicul ala. Hai ca mor de curiozitate. Oricum, daca nu il faci tu, il fac eu. Cind ajungi in Iasi, ca se raceste berea aia la mine? :lol:

Nici eu nu iau la autostop. Odată, ca idee, pentru că mi se pare o tâmpenie să faci autostop în sine: nu ştii cu cine te urci în maşină, cum conduce, cât de atent e - şi ajungi de mori de mâna altuia.

Eu am votat nu dar daca ma gandesc la vremea cand eram mandru soldat al armatei romane:am facut armata la Targoviste si aia ne dadeau drumul acasa vinerea la 16.00 cand evident ca nu mai aveam alte mijloace de transport catre Campulung decat ocazia.Si am stat si cate o ora si ce mai injuram...

Asta e o situaţie anormală, datorată unui management defectuos. Pe de altă parte, cu toate dezertările recente, mai "te ţine" să iei un soldat aflat pe la marginea câmpului în maşină ? :lol:

... era una destul de buna, chiar simpatica, am vrut sa oprim la un oral, da mi-am amintit ca nu stateam prea bine cu banii.

Mai, da' ce-ai dat-o in balta! :aoleo:

Aveam alta impresie! :(

Mai, da' ce-ai dat-o in balta!   :aoleo:  

Aveam alta impresie! :(

Asta este, student, neinsurat, fara prietena, fara obligatii :) . Macar acu ca-s satul de nervii pe care mi-i produc altii. Stai linistit ca nu prea fac asa ceva. Ca-s cam zgarcit :lol: , nu de alta. Chiar imi placuse de aia cum arata, nu prea arata a una de-a "casei". Oricum era la gluma, nu opresc la dintr-astea cam din acelasi motiv pentru care nu iau autostopisti. Prefer sa ma duc la sigur :69: , da atunci eram cam nervos.

@lalexis:Vin pe 15 in IS sa dau un proiect. Doar atunci ca dup-aia tre sa plec la BT sa car un comp la o colega, sa mai car la GL bagajele altuia asa ca mai vb atunci. Nu te apuca sa faci topicul ala ca n-o sa raspunda prea multa lume. Majoritatea de pe-aici au familie, copii etc si poti sa fii sigur ca acestia cel putin nu vor raspunde.