maximus Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 eu zic ca se da in ardeal, cel putin la mine in maramures,se da cam cat se da la autobuz pentru distanta respectiva.Poate ai nimerit vre-un oltean (sau eu stiu, care or fi zgarcitii romaniei). Link to comment
cpop Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Eu imi amintesc de vremurile cand nu aveam masina si transport in comun lipsa, singura sansa fiind ia'ma'nene. Deci iau destul de des pasageri, selectez totusi ca se pot intampla multe la drum. Experiente negative am avut cu duiumul, dar nu ma potolesc. Link to comment
csergogaby Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Pai poate ar fi bine sa si povestim din aceste patanii ca sa stie si ceilalti. Link to comment
maximus Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 uite ca se poate si ca oameni cu masini ceva mai tari sa te ia cu autostopul.. am agatat un tip cu o toyota landcruiser, nou nouta intr-o gara , omul mi-a zis simplu urca si mi-a oferit si o calatorie placuta (in jur de 140 -150 km/h). Super! Sa mai zic si ca nu a vrut sa imi primeasca banii? (desi nu era o problema pentru mine lucrul asta).. Bravo tipului ala zic eu Link to comment
AND Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 33.9% rar? 5.9% adeseori? Deci am descoperit un alt hobby al posesorului daewoo .. luatul autostopistilor ) . Ce aveti lume cu ei? Lasa-tii sa-i ia soferii de tir-uri etc..sau plecati la drum asa fara nici un scop si aveti timpul si posibilitatea de a duce un strain cine stie unde ? Link to comment
tolin Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Deci am descoperit un alt hobby al posesorului daewoo .. luatul autostopistilor Suntem obligati, la cat se spune pe forumul asta de rau despre masinile noastre, simtim nevoie sa aratam altora, fara masini, ca in ciuda acestor nefericite alegeri, n-am pastrat inima darnica, ca nu le cerem nici bani pentru chinul si umilinta la care-i supunem in drumul spre destinatia lor. Link to comment
alx Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 misto, toline... eu nu iau autostopisti din cauza unor experiente nasoale in trecut cu acestia. Si va sfatuiesc si pe voi sa faceti la fel. Link to comment
alx Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 mi-a putit masina 3 zile si am facut bani de un pack de tigari... asta se intampla pe vremea cand aveam un microbuz si, student fiind, m-am gandit ca fac si eu un ban cinstit... Ghinion insa! Link to comment
maximus Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 pai alegi si tu pe cine iei nu iei pe badea gheorghe , care arata ca vai de el (si nu din punct de vedere al hainelor ci al curateniei). Intrebare: ar cantari mai mult in luarea deciziei ca cel care face stopul e un tanar (liceean sau student) imbracat ceva mai bine, eventual cu bagaj? (asa cum mi se intampla mie cand vin acasa . Luati mai repede o femeie decat un barbat? Daca da, de ce? Link to comment
alx Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Daca da, de ce? pai... poate-poate... Link to comment
ileana Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Intrebare: ar cantari mai mult in luarea deciziei ca cel care face stopul e un tanar (liceean sau student) imbracat ceva mai bine, eventual cu bagaj? (asa cum mi se intampla mie cand vin acasa . Luati mai repede o femeie decat un barbat? Daca da, de ce? eu te-as lua pe tine, maxime!...cu tot cu bagaj!...la autostop, bineinteles!...motivul, acelasi "poate-poate" al lui @alx ! Link to comment
Tommy Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 prospaturi Ileana, da ultima data am luat acum vreo 10 ani ca ploua cam ca aseara in bucuresti o familie si mi-era mila, mi-au facut o duhoare in masina .. ca veneau de la o cumatrie... si mi-au dat si bani buni, vreo 3 monede amarate, nu i-am luat pt bani, nu m-am uitat la bani, am fost bucuros ca am scapat .. si ultima a fost! Link to comment
Alezz Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 (edited) Tin prea mult la masina mea ca sa o murdareasca sau s-o imputa autostopistii astia,poa sa ninga poa sa ploua cine draq te pune sa pleci de acasa mai ales daca stii ca nu ai cu ce sa mergi??? Sau mai nou de fiecare data cand mai plec seara pe Alexandriei,la capatul lui 32 e si capatul lui 407 o preoraseneasca care duce pana in Mihailesti si e mai tot timpul plina e,sa vezi faza la pustoaicele astea de liceu care daca nu vine autobuzul fac autostopul sa vedeti ca pana in primavara faceau cu mana tuturor masinilor care trec pe acolo acum au pretentii nene nu le mai plac daciile vor in Cielo... Edited October 3, 2005 by Alezz Link to comment
maximus Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 ce intrebare poate pentru ca e musai sa ajunga undeva? Si ca nu au incotro? Link to comment
tolin Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Tocmai isi luase tac-miu Fiatul Sport si ne intorceam de la o proba. Eram pe coborarea de la Predeal spre Bv. Hopa, o autostopista cu un copil in brate si unul in burta. Nu stiu ce-l apuca pe taica-miu, n-a facut in viata lui asa ceva, opreste. Se urca femeia si taica-meu se infige in pedala sa vaza ce bine raspunde motorul. Dupa 2 km are loc inevitabilul. Biata femeie, intr-o situatie jenanta, insista, nici noi nu puteam sa mergem acasa asa, la general, o ducem acasa, la Sacele, desfacem masina, scoatem mocheta, scaunele, le bagam la spalat si apoi la uscat. Pe la 24h ajungem si noi acasa franti in doua, mai curati si mai uscati. De atunci nu mai opresc la femei gravide, cu sau fara copil in brate. Link to comment
Shenck Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Never say never JR Ewing Link to comment
iulia Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 In general nu, si mi s-a recomandat sa n-o fac Am luat o singura data pe timp de ploaie un baietel student in anul 1 din Pitesti (statea la inceputul autostrazii si mi s-a facut mila de el asa murat cu era). Mare greseala - a vorbit IN CONTINUU si eu chiar n-aveam chef de asta, in general n-am chef de povesti cand conduc, prefer sa ascult motorul si muzica (si ploaia atunci) si sa ma relaxez. Si cum in general sunt singura cand plec in Pitesti, chiar nu mi se pare safe sa ia pe cineva necunoscut. Nici eu n-am facut autostopul vreodata singura ca am destula minte pentru asta Am mai auzit ceva in sprijinul ideii sa nu iei pe altii - poate imi confirmati sau infirmati - daca faci Doamne fereste un accident si autostopistul pateste ceva si are nevoie de spitalizare, te poate da in judecata? In fond cica e vina ta ca l-ai lovit. Asa ca, mai bine NU! Link to comment
NightClub Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Niciodata! doar daca sunt niste tipe )"> , dar sa ma uit sa nu fie cu cineva. Link to comment
danutz_defectu Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Io am votat RAR. Ca si io am iesit la drumul mare cu "Hai ia-ma nene!" si m-a luat, si chiar mi-a prins bine. Link to comment
NightClub Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Bine ca poate as lua, dar tot imi e frica ca nu stiu cine e si ce face. Dar pana la urma e si el om si poate chiar are nevoie de putin ajutor. Link to comment
gigi-kent Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Eu iau autostopistii.Am fost si poate voi mai fi in situatia de a face autostopul si atunci poate voi fi si eu ajutat.In general iau daca mai sunt cu cineva in masina dar am luat si singur fiind.Merg pe principiul ca daca sunt in mers ala nu prea are ce sa faca, avand in vedere ca pot sa-l bag in primul stalp.Iau si bani de la autostopisti, dar nu totdeauna.Ultima data veneam de la pescuit.Eram cu fratele prietenei, el la volan si eu in dreapta sub influenta unui coniac .Cand sa iesim de pe drumul de pamant in sosea, opreste asta sa se asigure si vine unu la geam.Era cu o sticla in mana si ne intreaba daca nu putem sa-i dam niste benzina ca a ramas in pana.Afara era seara si cica nu oprea nici draq.Ii zic ca n-am cum sa scot dar ii zic sa urce sa-l duc pana la prima benzinarie.Ajungem la prima benzinarie, ala a vrut sa-mi dea bani, dar n-am primit.Pur si simplu am vrut sa ajut si atat.Poate cine stie voi ramane si eu o data in pana prostului... Link to comment
alx Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Tocmai isi luase tac-miu Fiatul Sport si ne intorceam de la o proba. Eram pe coborarea de la Predeal spre Bv. Hopa, o autostopista cu un copil in brate si unul in burta. Nu stiu ce-l apuca pe taica-miu, n-a facut in viata lui asa ceva, opreste. Se urca femeia si taica-meu se infige in pedala sa vaza ce bine raspunde motorul. Dupa 2 km are loc inevitabilul. Biata femeie, intr-o situatie jenanta, insista, nici noi nu puteam sa mergem acasa asa, la general, o ducem acasa, la Sacele, desfacem masina, scoatem mocheta, scaunele, le bagam la spalat si apoi la uscat. Pe la 24h ajungem si noi acasa franti in doua, mai curati si mai uscati. De atunci nu mai opresc la femei gravide, cu sau fara copil in brate. toline, nu am inteles ceva... fata a facut pipi, a vomitat sau i s-a rupt apa? Link to comment
Recommended Posts