Jump to content

Autostopişti - îi luăm sau nu în maşină ?

Autostopişti:  

335 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Dupa ce te uiti la stirile de la ora 5 ... iti vine sa te inchizi in casa ... daramite sa mai iei si autostopisti.

Asta ar fi motivul 1 ... si motivul 2 dupa cum zicea cineva masina e ptr familie .

... Dupa ce te uiti la stirile de la ora 5 ... iti vine sa te inchizi in casa ...

Eu zic sa iesi afara, acolo n-ai cum sa urmaresti stirile de la ora 5.

Dupa ce te uiti la stirile de la ora 5 ... iti vine sa te inchizi in casa ... daramite sa mai iei si autostopisti.

Asta ar fi motivul 1 ... si motivul 2 dupa cum zicea cineva masina e ptr familie .

Eu m-as uita cu berea-n mana la stirile alea, din pacate la ora aia inca sunt la munci.

Nici eu nu iau, ori creste consumul (Clio), ori atinge roata stanga spate in aripa (Dacia). :P Nu mai vorbim ca, atunci cand sunt singur in masina, am chef de muzica tare, scart in curbe, etc. Ar insemna sa renunt la ceva placeri ale drumului.

Edited by laurentziu83

Cand eram student mai luam autostopisti sa-mi mai amortizez din drum.

Acum nu urc straini in masina pentru ca nu vreau sa fiu raspunzator si de viata lor cand sunt la volan. In plus, majoritatea vara dupa ce au stat in caldura put a transpiratie si imi strica feng shui-ul, au chef de vorba si nu-mi place sa ma bata cineva la cap cand conduc si in plus multi sunt nesimtiti care nu se uita cand se urca in masina si-ti murdaresc tapiteria, etc sau au diverse lucruri prin bagaje care put sau se pot varsa. :D

Singurele exceptii, destul de rare, sunt atunci cand vad tineri studenti ca stiu ca nu au bani (prieten prietena sau sot/sotie), iarna si nu ma lasa inima sa-i las in frig. :rolleyes:

Edited by Night Elf
am apelat la singurul meu atu, pedala, pentru a-i vedea cu mainile la lumina si ocupate cu altceva. Am bagat pedala pana la blana, sa-i vad preocupati de viata lor si nu de a mea, incat, la coborarea de la marginea orasului, dupa vreo 25 km, "killerii" erau asa de ametiti, mi-au lasat si de o bere, dar cred ca si-au jurat sa nu mai faca auto-stopul cu oricine.

Imi dau seama cam cum a fost. Mi-a povestit Guru cat de sportiv :lavolan:

ani de zile am facut si eu autostopul, stiu cum este sa stai in picoare in soare, ploaie, vant, etc pana se indura careva sa opreasca.

asa ca ori de cate ori am loc in masina opresc si iau autostopisti ... bineinteles ca nu opresc la oricine evit tigani si nespalatii.

Nu am luat niciodata autostopisti. As lua doar in conditiile in care ar fi o autostopisda blonda si titoasa, iar eu sa fiu solo in masina.

Apropo de autostop, am avut o experienta acum doi ani in maramures (zona rurala), unde am mers foarte mult cu autostopul. Pe acolo se practica foarte intens acest obicei. Oamenii de acolo o fac din spirit umanitar, nu pentru bani, si unii chiar nu se feresc sa ia necunoscuti desi au super masini, spre deosebire de bucuresteni care treceau facandu-se ca nu vad nimic.

... Pe acolo se practica foarte intens acest obicei. Oamenii de acolo o fac din spirit umanitar, nu pentru bani, si unii chiar nu se feresc sa ia necunoscuti desi au super masini, spre deosebire de bucuresteni care treceau facandu-se ca nu vad nimic.

Daca ar fi sa o luam pe aia dreapta, eu daca as pleca in tara, nu stiu daca as lua pe cineva daca nu cunosc zona. Poate e indreptatit comportamentul.

kAos, bucurestenii sunt mai reticenti cand vine vorba de straini decat ardelenii. La voi e alceva acolo in maramu. :)

Obs. kAos nu e din maramu :P ...cel putin din profil asa reiese. Si nimeni nu zice ca "ardelenii" nu sunt reticenti cand vine vorba de straini.

Eu unul nu mai iau pe nimeni cand sunt cu aia mica in masina, in special daca sunt doua persoane. Se intampla sa doarma uneori in masina iar pasagerii nici nu se sinchisesc sa vorbeasca mai incet. In schimb cand sunt singur, mai iau autostopisti, dar ma uit bine la ei mai intai. De pasageri mai colorati...nici nu incape vorba.

L.E. Nu iau bani de la nimeni, doar de la cei care poate ma obosesc. :D

Edited by BH ZNS
  • 1 year later...

Numai daca ii cunosc. Nu am chef sa spal dupa ei, sau sa-mi rupa husele, zgarieturi. Plus ca pot sa vorbesc subiecte delicate cu membrii familiei sau prietenii din masina, fara jena de straini. Ce sa mai adaug...nici nu risc sa-mi puna cutitul la gat sau alte alea.

Nu am luat si nici nu am de gand, nici daca e de sex feminin si arata foarte bineee tot nu o i-au. Nu se stie niciodata ce se poate intampla, mai bine eviti. Oricum ma amuza, desi vad ca ai masina full de pasageri ei tot fac cu mana =))