banzay Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Mai ziceam eu ca nu iau autostopisti de frica de ce vad la TV si Nenea Tolin ma sfatuia sa mai ies din casa, dar vad ca nu numai eu gandesc la fel. Tocmai am auzit de un taximetrist mort si aruncat intr-un sant. Ma rog, am luat mai demult o femeie mai simpla asa, de nu mai tacea din gura, si cand a plecat mi-a ramas un miros de oua stricate in masina. Deci din motive de securitate si de curatenie nu mai iau autostopisti Link to comment
EM!L Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Oricum ma amuza, desi vad ca ai masina full de pasageri ei tot fac cu mana Bre cei "postaţi" pe la ieşirile din oraş înţeleg că ar avea o oarecare şansă să vadă dacă ai maşina plină, au ba, dar cei din afara oraşelor, cei spre care te îndrepţi şi pe lângă care treci cu 80-100kmph, mă îndoiesc că au timp să sesizeze asta. O întâmplare oarecum haioasă apropo de am luat mai demult o femeie mai simpla asa, de nu mai tacea din gura Undeva la munte, în maşina unui amic, prietenele noastre stăteau pe banchetă. La un moment dat am trecut pe lână o băbuţă ce făcea autostopul. Întrucât de foarte multe ori fetelor le place să se audă vorbind, au avut o reacţie (vizavi de "refuzul" amicului de a lua bătrânica în maşină) gen: "Dacă era una bună, indiferent care dintre voi ar fi fost la volan, opreaţi să o luaţi!", moment în care draivăru opreşte, dă cu spatele până ajunge în dreptul bătrânicii, şi o invită în maşină. Evident, ne-a făcut capul calendar tot drumul (vreo 20km) şi a lăsat în urmă un miros de ouă clocite/brânză... Link to comment
DGT Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Cum asta imi e meseria sa circul mult cu masina am intalnit tot felul de cazuri ,ba facea o tanti cu mana si se urca un nene, ba cei care se urcau raspandeau tot felul de miasme dar intr-o zi am trecut exact dupa ce recuse un autobuz si cineva facea cu mana.Opresc din curiozitate si intreb (dupa ce se urca)de ce nu a luat autobuzu! Stiti ce raspunde: e mai ieftin la ocazie! De atunci nu mai iau in masina decat femei gravide sau cu copii mici si numai cand este vremea urata! Link to comment
Adrian_C Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 O singura data in viata asta am luat o autostopista, din cauza ca arata super bine, era foarte cald (deci pantaloni scurti de tot si decolteu ) ) si ma certasem rau cu prietena in ziua aceea. Am dus-o vreo 40 de km. Am facut tot posibilul sa dureze cat mai mult drumul (in mod normal scot cam 15 minute, dar cu ea am facut 45-50 minute). Nici o depasire, nici o frana brusca, nici eu nu m-am recunoscut. Mi-a dat nr. ei de telefon si un pupic pe obraz, ca bani nu am vrut eu, oricum ma plimbam aiurea, cum ma plimb eu de obicei. P.S.: 1. nu, n-am mai sunat-o, ca mi s-a sters numarul din telefon, ca il formasem doar, fara sa salvez si a trebuit sa schimb bateria si s-a sters ("> 2. nu am mai luat de atunci si sigur n-o sa mai iau pe nimeni strain vreodata in masina (decat cand stationez, pe drumuri intunecoase ) ) Link to comment
Stefan984 Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Iau frecvent autostopisti. Am avut si cazuri cand au mers 100 km si au zis la urma ca nu au bani, dar si cand au mers 5 km si m-au intrebat daca 20 lei e bine,sau vreau mai mult...cat despre bagajele acestora,a vazut multe vietuitoare saraca masina...pisici,caini,gaini,porci... ) Link to comment
Recommended Posts