gion Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Am o alarma pe masina. Cel de la care am cumparat masina nu are manualul de la alarma. As vrea sa aflu marca si modelul alarmei. Unde ar trebui sa ma uit ? Doresc sa aflu aceste lucruri pentru ca se pare am resetat alarma. Am apasat un buton rosu de sub bord, si de atunci nu-mi mai functioneaza alarma deloc. Telecomanda are 3 butoane si cred ca a fost montata la seleniu(undeva in dr. taberei) Link to comment
CristiP Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Seleniu astia sunt exact vizavi de Billa, langa Tricodava, fftopic: acolo mi-am montat casetofonul 100 RON Cel mai bine ar fi sa mergi pana acolo, poate mai ai si garantie. Si eu astept alte raspunsuri pentru ca nici eu nu stiu ce alarma am, din fericire eu nu am resetat-o (inca). Link to comment
Pedala Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Daca ai noroc scrie pe cutia alarmei. Daca nu trebuie sa o desfaci si sa cauti pe placuta cu circuite sa vezi daca e scris acolo Link to comment
gion Posted February 15, 2006 Author Share Posted February 15, 2006 Am fost la seleniu. 250.000 lei m-a costat verificare si remediere problema. Am aflat ca am alcar h21 si trebuie sa vorbesc cu seful de acolo sa-mi trimita pe e-mail manualul. Se pare ca e o alarma veche. Link to comment
MethodRO Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 @gion: Daca vrei carile de utilizare si de instalare pt alarme alcar dute la aceasta adresa http://www.roel.ro inregistreaza-te dupa care le vei putea lua singur. Link to comment
Zerro Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Si nu e chiar asa de veche ... pe deasupra isi face super bine treaba ... asta dupa ce o reglezi cum trebuie (ai si senzor de perimetru ?) ... Link to comment
gion Posted February 16, 2006 Author Share Posted February 16, 2006 se pare ca nu am senzor de perimetru Link to comment
Zerro Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Unde am montat eu alarma senzorul de perimetru a fost gratuit ... am tot ALCAR H21 si sunt multumit de ea ... daca ii reglezi cum trebuie senzorii chiar nu ai alarme false ... Ce mi-ar fi placut sa mai am pe alarma asta ... o iesire pentru adaptor de pager si o iesire de deschidere porbagaj ... da ce sa-i faci ... si frumoasa ... si desteapta ... si devreme acasa ... nu se pot toate ... Link to comment
Recommended Posts