Jump to content

Ajutor Descoperire Model Alarma

Recommended Posts

Am o alarma pe masina. Cel de la care am cumparat masina nu are manualul de la alarma.

As vrea sa aflu marca si modelul alarmei. Unde ar trebui sa ma uit ? Doresc sa aflu aceste lucruri pentru ca se pare am resetat alarma. Am apasat un buton rosu de sub bord, si de atunci nu-mi mai functioneaza alarma deloc.

Telecomanda are 3 butoane si cred ca a fost montata la seleniu(undeva in dr. taberei)

Seleniu astia sunt exact vizavi de Billa, langa Tricodava,

:o fftopic: acolo mi-am montat casetofonul 100 RON :wallbanger:

Cel mai bine ar fi sa mergi pana acolo, poate mai ai si garantie.

Si eu astept alte raspunsuri pentru ca nici eu nu stiu ce alarma am, din fericire eu nu am resetat-o (inca). :tongue:

Am fost la seleniu. 250.000 lei m-a costat verificare si remediere problema.

Am aflat ca am alcar h21 si trebuie sa vorbesc cu seful de acolo sa-mi trimita pe e-mail manualul. Se pare ca e o alarma veche.

Unde am montat eu alarma senzorul de perimetru a fost gratuit ... am tot ALCAR H21 si sunt multumit de ea ... daca ii reglezi cum trebuie senzorii chiar nu ai alarme false ...

Ce mi-ar fi placut sa mai am pe alarma asta ... o iesire pentru adaptor de pager si o iesire de deschidere porbagaj ... da ce sa-i faci ... si frumoasa ... si desteapta ... si devreme acasa ... nu se pot toate ...