steph Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Oameni buni nu e prima zapada in care a stat masina, plus nenumarate spalari cu jet puternic, dar in noaptea asta s-a intamplat ceva paranormal. Link to comment
Alezz Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Le-am verificat azi dim si n-au nici pe draq . Link to comment
luck33ro Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Oameni buni nu e prima zapada in care a stat masina, plus nenumarate spalari cu jet puternic, dar in noaptea asta s-a intamplat ceva paranormal. Probabil ca a batut vantul ) Link to comment
ileana Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 De acord cu @steph. Si Papadia a vazut multe spalari, zapezi, ploi, vant. Dar autocolantele au ramas la locul lor. Si azi amandoua! Necuratu' > Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Mie de la zapada asta mi s-a rupt suportul de numar din fata. S"> Si nu m-a lovit nimeni ca nu era nici o urma in zapada. Am nevoie de suport nou (cu DaewooClub.ro evident)! Link to comment
CT_ZDB Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 care zapada ce era mai mult gheata... cred ca asta a contat... Al meu e de interior si va las sa ghiciti Link to comment
NFS Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Al meu (am de exterior) se tine bine. E a doua iarna care trece peste el. Da' e drept ca e din prima generatie Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Da, nene, nu se mai fac autocolante cum se faceau inainte. Si al meu e din prima generatie si rezista. Ce-i drept, e de interior. Link to comment
Satori Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Nu cred ca e diferenta intre cele doua transe. Ideea este sa stergi foarte bine suprafata, sa fie uscata si sa incerci ca la lipire sa nu o faci cu 'pungi de aer'. Atat. Link to comment
DannyTheKid Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 a fost zapada asta plina cu apa si foarte grea a propos am si eu nevoie de un autocolant de interior )"> Link to comment
sebian Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Inca o "victima" branduita daewooclub.ro, un Maty rosu... Link to comment
Mircea Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Data aviatoare, pune de exterior pe marginea neagra, da foarte bine si se vede foarte bine. A.. si nu mai fa poze din unghiurile alea ca te vezi in geam )"> Link to comment
sebian Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Pai nu ma feresc de nimeni, ca nu mai sunt agent secret )"> iar ala de exterior e rezervat pentru mine )"> Link to comment
Andrei_AND Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 In Ploiesti la cine pot gasi si eu autocolant cu DaewooClob?Mai e vreun membru din ploiesti?dk e vreunu sa ma contacteze si pe mine.PLSSSSSSS Link to comment
NFS Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Nu mai scrie pe mai multe topicuri acelasi lucru, te vedem oricum! Sunt destui membri din Ploiesti, uita-te si tu pe la profile si ia legatura cu ei. Link to comment
guru Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Eu am unul de exterior si cand l-am pus am sters foarte bine suprafata cu spirt.A rezistat pana la ultima ploaie mare, cand s-a albit, cam un sfert din suprafata lui. Noroc cu Satori, care mi-a dat altul nou. fftopic: Cu suportii de numere , ce se mai aude? Link to comment
5orin Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 ...cu multumirile de rigoare adresate lui Mircea... Link to comment
steph Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 (edited) intr-un final am rebranduit si eu masina acum ramane sa platesc autocolantul joi la intalnire Edited March 27, 2006 by steph Link to comment
Mircea Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 OFF TOPIC Bugetare, ce mama naibii parcare e aia ? Link to comment
steph Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 (edited) pei in fata intre mine si duba era o masina ( nu cea care se vede in poza ) si nu aveai loc decat daca mai scurtam vreun metru. si la ora aia locurile de parcare sunt un lux acolo. cand am parcat eu cel din fata era parcat unde e patratu negru. oricum dupa ce a plecat ala si a venit clioul si a parcat normal pe un singur loc cred ca mai toata lumea isi imagina ca matizu meu e al vreunei tipe blonde care parcheaza cum apuca Edited March 27, 2006 by steph Link to comment
el cid Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 daca exista cu daewooclub de interior , in cluj, va rog insistent sa ma contactati. vreau si eu in "rindul lumii" Link to comment
maxtze Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Multumesc tuturor care mi-au dat posibilitatea de a avea stiker cu DaewooClub In special Apocalips si Mircea... 10xz Link to comment
Satori Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 daca exista cu daewooclub de interior , in cluj, va rog insistent sa ma contactati. vreau si eu in "rindul lumii" Contacteaza-l pe Mircea. Link to comment
VAXXi Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Ok, am rezolvat cu stocurile cine e din Ploiesti si vrea autocolant cu DaewooClub/ChevroletClub de interior/de exterior, sa-mi zica. Reamintesc conditiile de "autocolantizare", detaliate aici. Link to comment
perfidus Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 "autocolantizat" si eu mai de mult, acum vreo luna (multumesc Satori!), dar n-am apucat sa fac poze. Acum e f. murdara, dar se vede bine autocolantul prin stratul de praf... Link to comment
Recommended Posts