Jump to content

Evolutie Operatiunea "AUTOCOLANTE"!

Recommended Posts

Nu cred ca e diferenta intre cele doua transe. Ideea este sa stergi foarte bine suprafata, sa fie uscata si sa incerci ca la lipire sa nu o faci cu 'pungi de aer'. Atat.

Eu am unul de exterior si cand l-am pus am sters foarte bine suprafata cu spirt.A rezistat pana la ultima ploaie mare, cand s-a albit, cam un sfert din suprafata lui. Noroc cu Satori, care mi-a dat altul nou.

:o fftopic: Cu suportii de numere , ce se mai aude?

pei in fata intre mine si duba era o masina ( nu cea care se vede in poza ) si nu aveai loc decat daca mai scurtam vreun metru.

si la ora aia locurile de parcare sunt un lux acolo.

cand am parcat eu cel din fata era parcat unde e patratu negru. oricum dupa ce a plecat ala si a venit clioul si a parcat normal pe un singur loc cred ca mai toata lumea isi imagina ca matizu meu e al vreunei tipe blonde care parcheaza cum apuca :D

post-689-1143490907_thumb.jpg

Edited by steph
daca exista cu daewooclub de interior , in cluj, va rog insistent sa ma contactati. vreau si eu in "rindul lumii"

Contacteaza-l pe Mircea.

Ok, am rezolvat cu stocurile :) cine e din Ploiesti si vrea autocolant cu DaewooClub/ChevroletClub de interior/de exterior, sa-mi zica.

Reamintesc conditiile de "autocolantizare", detaliate aici.

"autocolantizat" si eu mai de mult, acum vreo luna (multumesc Satori!), dar n-am apucat sa fac poze.

Acum e f. murdara, dar se vede bine autocolantul prin stratul de praf... :dizzy:

post-1361-1144162545_thumb.jpg

post-1361-1144164117_thumb.jpg